Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדרה:רולטת מוות בכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד איפה הגענו..בחיים לא הייתי חושב שקיימים אנשים שעושים כאלו שטויות.

רק בישראל, רבותיי... רק בישראל!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון תעשה לי טובה,אם אתה לא יודע אל תדבר שטויות.

גרתי חצי שנה בארצות הברית והמצב שמה מבחינת שטויות שהם עושים הרבה יותר גרוע.

אז לא רק בישראל.

פורסם
עד איפה הגענו..בחיים לא הייתי חושב שקיימים אנשים שעושים כאלו שטויות.

לפני מספר שנים הייתה תופעה דומה, בה תלמידים בסיום הלימודים היו מבצעים "רולטת כביש" בה הם היו מזנקים לפני הגלגלים של מכוניות נוסעות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתמול ראיתי בחור בתל אביב יושב על הקו הלבן של הכביש בטיילת, ואוכל פיצוחים, שבא רכב הוא פתאום קם ומזנק שהרכב 100 מטר ממנו, אין לי מושג מה שלומו עכשיו, אבל אני מקווה שהוא שלם.

פשוט טימטום, 50 מטר אחורה בבניין האופרה דאגו להעמיד 4 ניידות אחת אחרי השניה, אבל הם בשלהם לא מעניין אותם מה קורה 50 מטר קדימה.

עצוב פשוט...

שאתם נוסעים שם במיוחד בימי שישי וחג, בלילה תאטו כי איזה אידוט עלול להופיע לכם מול העיינים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בתור אחד שגר באיזור חדרה (פרדס חנה), זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע על משחקי כביש כאלה.

גם אצלי בישוב שמעתי על משחק מטומטם שבו יושבים ליד כיכר מרכזית בשעות הלילה - כשמכוניות עוברות שם במהירויות מטורפות וברגע שמגיע רכב, מישהו זורק אבן לכביש ואחד אחר צריך לרוץ להרים את האבן ולחזור חזרה למדרכה לפני שהרכב יגיע ויפגע בו :2gunfire:

אני עוד לא נתקלתי בקטע המטומטם הזה אבל יש לי חבר שכמעט ודרס את אותו הילד הטיפש שרץ לכביש להביא את האבן.

פורסם
רק בישראל, רבותיי... רק בישראל!!

בנראה לא נסעת פעם בהודו (לא לנהוג - רק לנסוע) או במצרים ויש עוד מדינות בהן, ללא כוונות זדון של נהגים צעירים או מופרעים, הנסיעה/נהיגה היא "רולטת כביש" אחת גדולה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שנה חלפה מאז אותו אירוע, ותבונה כנראה שאין בנמצא אצל אנשים מסוג זה.

הפעם זה עלה בחיים של אחד מהם.

יום שישי שעבר:חייל צה"ל, גבי פרדס (20) נדרס למוות בחיפה.

המשטרה קבעה: תאונת דרכים שגרתית.

כעת מתברר: הצעיר נהרג במהלך משחק מסוכן עם שניים מחבריו.

המשחק: החייל וחבריו חצו את הכביש בסמוך לעיקול.

המטרה: לחמוק בשנייה האחרונה מהמכונית שמגיחה.

המנצח: זה שהמרחק בינו לבין הרכב- הקצר ביותר.

בעקבות מידע שהגיע לידיעות אחרונות מתברר: החייל לא נדרס בתאונה רגילה אלא במשחק.

המידע הועבר למשטרה, ובעקבות כך זומנו לחקירה שני צעירים שהיו עם פרדס בעת התאונה.

השניים נחקרו בנפרד ותחילה סיפרו כי חברם נדרס כשחצה את הכביש.

לאחר שהחוקרים הקשו עליהם סיפרו השניים את האמת: פרדס נהרג במהלך משחק רוטת כבישים..

"ידיעות אחרונות"

13-10-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל על החיים שנלקחו..

אבל בד בבד אני חייב להודות שהמנוח נהג באידיוטיות. פשוט כך.

ועם החוסר אחריות הזה, זה היה רק עניין של זמן עד שמישהו יעשה את הצעד הלא נכון ויהרוג אותו.

פורסם

חבר'ה, להפעיל קשרים.

כל אחד יתקשר לנהג משאית חבר שלו\של אבא שלו. ויזמין אותו לשם, שיעמוד.

שלפחות יהרג אחד אידיוט, ואז הם יפסיקו עם זה (ואם לא, לעשות את זה עוד פעם.)

חבל שהם יגרמו למוות מיותר של חפים מפשע.

אני לא נוהג בכביש בשביל שאיזה ערס משועמם יהרוג אותי. אני לא בובת הוודו שלו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
חבר'ה, להפעיל קשרים.

כל אחד יתקשר לנהג משאית חבר שלו\של אבא שלו. ויזמין אותו לשם, שיעמוד.

שלפחות יהרג אחד אידיוט, ואז הם יפסיקו עם זה (ואם לא, לעשות את זה עוד פעם.)

חבל שהם יגרמו למוות מיותר של חפים מפשע.

אני לא נוהג בכביש בשביל שאיזה ערס משועמם יהרוג אותי. אני לא בובת הוודו שלו.

יאיר.

תתקשר אתה,מה אני ואחרים פה ילדים משועממים לקרוא לאנשים שיעמדו שם?

לא חסר שיהרגו הסתומים האלה,וזה לא קשור לערס.

זה יכול להיות גם ילד אשכנזי עם לחיים ורודות שמשעמם לו בחיים.

לגבי המשפט האחרון-חזק!

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

• תוכן חדש...