Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדרה:רולטת מוות בכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדהים. טחנתי את גוגל תמונות ולא מצאתי בשום מקום תמונה של דארווין צוחק.

אבל זה בטח מה שהוא עושה כרגע במקום מושבו לימין כס הכבוד של הקב"ה.

הבעיה שהאנשים האלה יקחו איתם גם אנשים שמגיע להם לשרוד.

ולכן ניראה לי שבמקרה הזה דארווין יושב עצוב.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאשה! לא אמרתי לך כבר מספיק עם השטויות?

נשבע לך , יש לי בעיה עם הדוושת גז !!!!

היא לא טובה , אתה לוחץ על הגז וזה לא מגיב...

עד שפתאום הרכב זז , ככה ב 3 טורים , רק מהר עם שריקה מוזרה כזו

נשבע לכם לא רולטה !!!

אפילו סנוקר אני לא משחק . נשבע .

ועכשיו ברצינות ,

הניידות שכולם רואים ( אם הרגילות או הסיור החדשות שזה מעין משמר אזרחי ) זה לא בגלל זה

זה בגלל שיש פשע בצורה מטורפת וזה כבר עבר כל גבול

אז יש ניסיון לעצור את זה ע"י ראש העיר החדש

אני רק יכול להבטיח שאם מישהו יעשה את זה לי ולא יהיה כלום , אני אדאג להדביק אותו ( לא מאמץ גדול מבחינתי , כולה להדביק דוושה ) והוא יגיע למקלדת שלי להסביר למה הוא חתיכת מפגר

ולנהגת שודים ,

אני מבין שאת רוצה שלא יגיעו לחדרה כדי שיכנסו לחנות yellow שלך ולא לזו שיש לנו בכניסה לעיר . חוצפנית .

העיר שלנו חדרה , היא עיר מאוד תיירותית , יש לנו הכל , אספקת מים וחשמל קבועה , רכבת ואפילו הכבישים כמעט ברמה של אספלט...

מומלץ להגיע , הרבה תרבות מוטורית בצורת עונדות עם ספויילרים ולאדות משופרות מהתחת ( סופית אגזוז ) המון "אמברקסים" והמן "זריקות תחת"

גם לחובבי ה SPL יש מה למצוא כאן !

בכל כיכר מרכזית יש מעין תחרות עוצמה...

בואו בהמוניכם !

יאשה , יו"ר עמותת תנו ליאשה לגדוש

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עוד קבוצה של חולי נפש.

הלוואי יתפסו אותם ויחברו את התחת שלהם לכסא חשמלי!!

לאנשים כאלה מגיע טיפול מיוחד בנוסח שלילה לצמיתות וריצוי מאסר...

פורסם

הניידות שכולם רואים ( אם הרגילות או הסיור החדשות שזה מעין משמר אזרחי ) זה לא בגלל זה

ואיי עכשיו אין לי איפה להסתובב אם הקורקינט הממונע על מנוע דלק והקארטינג חחחח

פורסם

ולנהגת שודים ,

אני מבין שאת רוצה שלא יגיעו לחדרה כדי שיכנסו לחנות yellow שלך ולא לזו שיש לנו בכניסה לעיר . חוצפנית . מסכים איתך- בצומת המשטרה שלנו לבאים מכביש 2 יש מצד ימין ילו של פז אחלה מקום .

העיר שלנו חדרה , היא עיר מאוד תיירותית [נכון יש לנו את כל העידות והאוכלוסיות], יש לנו הכל , אספקת מים וחשמל קבועה [צודק בהחלט ], רכבת [אחלה תחנה ביחס לתחנות כמו עתלית ,לוד..]ואפילו הכבישים כמעט ברמה של אספלט.[הכבישים בחדרה רחוקים מלהיות ברמה של אספלט..אילו כבישים המיועדיים לכרכרה עם סוסים..]

מומלץ להגיע[מומלץ בחום אם אתם מחפשים אקשן מכל הצבעים ובכל הטעמים] , הרבה תרבות מוטורית בצורת עונדות עם ספויילרים[ניתן למצוא באולגה ובבוורלי עזר בעיקר] ולאדות משופרות מהתחת [ניתן לראות בבוורלי עזר ובאיזור קלארין /פאר/ גזית]( סופית אגזוז ) המון "אמברקסים" והמן "זריקות תחת" [בעיקר לשעות הלילה ..]

גם לחובבי ה SPL יש מה למצוא כאן ![אמת, יש פה המון רעש. גם אני מצוייד במערכת SPL מרעישה]

בכל כיכר מרכזית יש מעין תחרות עוצמה [וכל רמזור..]

בואו בהמוניכם !

12345...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

asafay1 ,

קנית אותי .

עכשיו תוכל להיות הסגן שלי בעמותת "תנו ליאשה לגדוש !"

מעכשיו התפקיד שלך הוא לגייס עבורי הכי הרבה כסף שתוכל...

רק תעשה טובה , הסימלון שלך נראה כמו אחד שלקוח מאתר סטיות . תחליף אותו .

וזהו . עברנו את הגבול . גם אני . מספיק לרשום שטויות .

אל תשכחו,

פורסם

אין מילים, פשוט מפגרים. אחד הפחדים הכי גדולים אצלי זה שאיזה מטומטם אחד יכנס בי באור ירוק. בכל צומת גדולה ומתי שאפשר אני נותן מבטים לצדדים לראות שאיזה אידיוט לא גונב רמזור.

מישהו יודע איפה בדיוק בחדרה זה קורה (בכניסה לחדרה, איפה שהתחנת רכבת, או שמא לא בחדרה אלא בגבעת אולגה)?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
נשבע לך , יש לי בעיה עם הדוושת גז !!!!

היא לא טובה , אתה לוחץ על הגז וזה לא מגיב...

עד שפתאום הרכב זז , ככה ב 3 טורים , רק מהר עם שריקה מוזרה כזו

נשבע לכם לא רולטה !!!

אפילו סנוקר אני לא משחק . נשבע .

ועכשיו ברצינות ,

אני רק יכול להבטיח שאם מישהו יעשה את זה לי ולא יהיה כלום , אני אדאג להדביק אותו ( לא מאמץ גדול מבחינתי , כולה להדביק דוושה ) והוא יגיע למקלדת שלי להסביר למה הוא חתיכת מפגר

ולנהגת שודים ,

אני מבין שאת רוצה שלא יגיעו לחדרה כדי שיכנסו לחנות yellow שלך ולא לזו שיש לנו בכניסה לעיר . חוצפנית .

העיר שלנו חדרה , היא עיר מאוד תיירותית , יש לנו הכל , אספקת מים וחשמל קבועה , רכבת ואפילו הכבישים כמעט ברמה של אספלט...

מומלץ להגיע , הרבה תרבות מוטורית בצורת עונדות עם ספויילרים ולאדות משופרות מהתחת ( סופית אגזוז ) המון "אמברקסים" והמן "זריקות תחת"

גם לחובבי ה SPL יש מה למצוא כאן !

בכל כיכר מרכזית יש מעין תחרות עוצמה...

בואו בהמוניכם !

Dj Roei לא פרסמו היכן זה מתבצע בידיוק.

יאשה אני לא אנטי חדרה, דווקא יש בורקס מצויין "סמי בכיכר",:wink: ואם כבר מצייניםyellow אז כן יש לי את ה yellow הכי יפה מסודר בואו לבקר בהמונכם.:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו יודע איפה בדיוק בחדרה זה קורה (בכניסה לחדרה, איפה שהתחנת רכבת, או שמא לא בחדרה אלא בגבעת אולגה)?

פליקס

אתה לא תאמין , גבעת אולגה היא שכונה בחדרה :shock:

השנייה בגודלה בעיר ( הפסידה לאחרונה את המקום הראשון לבית אליעזר ) ולכן נוטים לחשוב שהיא לא שייכת לעיר...

אל תשכחו,

פורסם

וואללה לא ידעתי תמיד חשבתי שאלו מקומות נפרדים, בתאכלס הם באמת מופרדים ע"י כביש החוף, נו שוין.

בכל מקרה, תושבי חדרה איפה זה קורה?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
Dj Roei לא פרסמו היכן זה מתבצע בידיוק.

יאשה אני לא אנטי חדרה, דווקא יש בורקס מצויין "סמי בכיכר",:wink: ואם כבר מצייניםyellow אז כן יש לי את ה yellow הכי יפה מסודר בואו לבקר בהמונכם.:-D

ל'

אחח סמי סמי..

כול ביקור בחדרה אני מבקר אצלו ראשון :)

פורסם

אני כל יום שלישי משדל לבוא עם החברה שלי לאכול אצל סמי בכיכר הכי מצחיק זה 5 דקות מהבית שלי אבל אני עצלן נוסע עם האוטו ..

אהה ויאשה הסימלונים שלי היו ידידות שלי ופעם אחת חברה שלי ושיגעו אותי עם זה וחפרו לי במוח אז החלטתי לעשות סוף ולהשים תמונה של הכלב שלי שאני מקלח אותו וזהו ..

בכל מקרה תגידו מה שתגידו חדרה זו עיר לא ממש רעה להתגורר בה..

:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מגיע לאנשים האלו שיעבור איזה D9 ברמזור....

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...