Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש ברכב פרטי,האם חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולי יש RPG מתחת למושב...

יופי באמת. :?

אבל אתם מדברים האויר...

למה דין רכב שונה מדין דירה?!

זהו רכושך הפרטי! והוכחת זאת ע"י הצגת כל המסמכים הרלוונטיים.

כמו שאם הוא יכנס לביתי (השגת גבול) ללא רשות המשטרה ואותו שוטר חוטפים תביעה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
אבל אתם מדברים האויר...

למה דין רכב שונה מדין דירה?!

זהו רכושך הפרטי! והוכחת זאת ע"י הצגת כל המסמכים הרלוונטיים.

כמו שאם הוא יכנס לביתי (השגת גבול) ללא רשות המשטרה ואותו שוטר חוטפים תביעה.

זאת בדיוק הנקודה שאני מנסה לעלות, חיפוש זה בסדר כל עוד יש לו סיבה ממשית וצו שהוצא למטרה זו, לא הגיוני שדין רכוש אחד לא יהיה כדין רכוש אחר.

זה שרכוש אחד הוא על גלגלים והשני לא, לא אמור להוות הבדל באופן החיפוש בהם.

אוטו זה עדיין שטח פרטי, שאני מאכסן בו דברים אישיים ששום שוטר לא צריך לחטט לי בהם.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

פה זה לא ארה"ב.

גם אם החוק במדינה שלנו היה מגן על פרטיותו של אדם ועל רכושו, היו סעיפים של שעת חירום שהיו שוללים את חירויות אלו.

מותר להם לעשות הרבה מאוד, כולל לחפש בכלים שלך, ברכב ועל גופך (ובמקרים מסויימים בתוך גופך :lol: ) אחר ראיות מרשיעות בעבירה שהם חושדים בה.

במידה והם לא מצאו שום דבר הם יכולים להמציא עשרות תירוצים לאחר מכן לחשד סביר.

וזה במידה והם לא תשלו שום דבר.

יש עשרות מקרים מתועדים של אזרחים תמימים שהוכו נמרצות ורכושם הושחט על לא עוול בכפם.

כמעט בכל המקרים מח"ש סגרה את התיק כנגד השוטרים בלי שום בעיה.

זה חלק מהמחיר שאנחנו צריכים לשלם כדי לאפשר לכוחות הבטחון להלחם בפשיעה בנסיונות פגיעה על רקע לאומני.

פורסם

מה שמצחיק בכל הסיפור זה :

שאם השוטר מבקש ממך לערוך חיפוש ואתה תסרב, אז הוא יכול לרשום את זה כחשד סביר שבזמן שסירבת נראית לחוץ...ואז לערוך חיפוש - אז בעצם מהרגע שאופציית החיפוש עולה לאוויר, זה עיניין של שניות עד שהיא תתחיל מכאן או מכאן

עדיף להסכים, זה בטח כבר נותן לשוטר תחושה של "וואלה אם הוא מסכים כנראה הוא לא מחביא כלום" ואז החיפוש יהיה יותר חפיפיניקי וישחררו אותך יותר מהר.

פורסם
פה זה לא ארה"ב.

גם אם החוק במדינה שלנו היה מגן על פרטיותו של אדם ועל רכושו, היו סעיפים של שעת חירום שהיו שוללים את חירויות אלו.

מותר להם לעשות הרבה מאוד, כולל לחפש בכלים שלך, ברכב ועל גופך (ובמקרים מסויימים בתוך גופך :lol: ) אחר ראיות מרשיעות בעבירה שהם חושדים בה.

במידה והם לא מצאו שום דבר הם יכולים להמציא עשרות תירוצים לאחר מכן לחשד סביר.

וזה במידה והם לא תשלו שום דבר.

יש עשרות מקרים מתועדים של אזרחים תמימים שהוכו נמרצות ורכושם הושחט על לא עוול בכפם.

כמעט בכל המקרים מח"ש סגרה את התיק כנגד השוטרים בלי שום בעיה.

זה חלק מהמחיר שאנחנו צריכים לשלם כדי לאפשר לכוחות הבטחון להלחם בפשיעה בנסיונות פגיעה על רקע לאומני.

לא מסכים, זאת לא הסיבה.

הסיבה היא שתיקה בהסכמה של מח"ש( מה שנקרא באנגלית THE BLUE WALL) עם מעשיהם של קומץ חוליגנים שבמקרה התגלגלו לצד הלא נכון של החוק.

אותה בעיה בדיוק יש במערכת הבריאות עם רופאים שסרחו.

כל עוד המערכת עצמה היא ששופטת את העבריינים שלה, תמיד ישמר העיקרון של "שמור לי ואשמור לך".

שוטרים שסרחו צריכים להיחקר ולהישפט ע"י מערכת חיצונית כמו משרד המשפטים, או אפילו גוף פרטי, כל אותם אלה שיקפצו עכשיו ויגידו שמח"ש נמצאת במשרד המישפטים.... מה שעשו זה פשוט לעשות צחוק מהעבודה.

לקחו את מח"ש כמו שהיא , אם אותם נושאי תפקידים ואמרו להם שמעכשיו הם כפופים למשרד המישפטים ולא למפכ"ל.

יניב

באמת חוכמה גדולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיף להסכים, זה בטח כבר נותן לשוטר תחושה של "וואלה אם הוא מסכים כנראה הוא לא מחביא כלום" ואז החיפוש יהיה יותר חפיפיניקי וישחררו אותך יותר מהר.

פעמיים כבר חזרתי מבילוי לפנות בוקר ונעצרתי לבדיקת רשיונות שיגרתית(אתה יודע, ואדי ערה, וכו').

השוטר שאל מאיפה אנחנו באים בשעה כזאת ואמרנו לו "מבילוי בעיר הגדולה". הוא שאל אם יש סמים באוטו ואם הוא יכול לעשות חיפוש ואמרנו לו שיחפש כאוות נפשו, מיד הוא שיחרר אותנו, איחל לנו ערב טוב, המשך נסיעה מהנה (והזיל דמעה ונופף לשלום בעודנו מתרחקים ממנו לכיוון הזריחה :-P ).

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פעם ישבתי ברכב בשכונת וילות עם מנוע פועל והרכב על המדרכה. כמובן שזה עורר חשד אצל השוטרים והם החלו בבדיקת מסמכים ושאלות מה אני עושה בעיר שבה אני לא גר. הם בקשו ממני לעשות חיפוש ברכב. שאלתי מה יקרה אם אני לא אסכים, אז הם ענו שהם יביאו קצין שיאשר את החיפוש. אישרתי להם. :|

חיפשו דווקא די בזהירות. רק בדקו תא קפפות ומושב אחורי. היו די אדיבים.

• תוכן חדש...