Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום

לאבא שלי יש מאזדה 3 וכידוע היא מאוד רועשת (רעשי כביש, צמיגים) עכשיו, השאלה היא האם ניתן לעשות איטום באיזור הגלגלים (או כל מקום שתמליצו עליו) כדי להוריד את הרעש אם כן אז:

איפה ניתן לעשות זאת (עדיפות לאיזור אשקלון, אבל כל מקום אחר יבוא בברכה)?

וכמה זה אמור לעלות?

תודה...

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

רכב רועש? אחי אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר... בלי להעליב או משהו!

אם החלונות יהיו סגורים אני מבטיח לך שאתה לא תשמע כלום מבחוץ! שום שריקות, שום מנוע מתאמץ ושום דבר כזה שכן תשמע ברכבים ישנים... אם אפשר להלל את הרכב הזה הוא הבידוד המושלם שיש לה (גם ב 170 פשוט לא שומעים שום כלום ואפילו לא טיפה את המנוע) זה אחד הדברים הבודדים שנהנתי מהמאזדה 3

פורסם

ברור שניתן לעשות איטום, השאלה מה התקציב...

לאודיו לרכב יש חומרי איטום ייעודיים על מנת להפחית את ויברציות הפח, כאשר מותקנים רמקולים בדלתות למשל.

החומרים האלה יקרים וכבדים.

כמו (כמעט) כל דבר בחיים - זה הכל שאלה של מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על הרעשים אבא שלי מיתלונן (אני ביכלל לא נוגע ברכב הזה) ויש אותם מהצמיגים (טוב מה הוא ציפה מיצמיגי 17" 220) אבל בסדר שיכנעתי אותו שכבר לא צריך אבל תודה בכל זאת...

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...