Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר מוסכניק של רנו שמסכים לבוא לבית ולבדוק כמה דברים {די פשוטים} ולהחליף מצערת ומנוע צעדים.

אני מאזור ת"א {אבן גבירול}

תודה רבה לכולם.

פורסם

זה ניראה לי אבסורד להביא מוסכניק רנו הביתה,.. (רק אם הרכב בכלל לא מניע וגם אם יש לך ממש הרבה כסף).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

המצב עד כדי כך חמור שאתה חייב ביקור חולים בבית :roll::roll:

ידוע שרנו אוטו לא ממש בריא , אבל למה להביא מוסכניק הביתה?? :-o

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

דבר ראשון יש לי את המגאן קופה שלי שנת 2000 כבר 6 שנים וכמעט אין שום בעיה איתה טפו טפו טפו.

דבר שני אני צריך להחליף את המצערת , ואני מפחד להכניס את האוטו בשביל זה למוסך , ביגלל שתמיד כשאני בא עם האוטו ישר הם חושבים שהגיע המיליארדר השכונתי ומחפשים רק לדפוק אותי {האוטו מושקע מאוד מאוד}.

ולכן אני מעדיף שמישהו שמכיר את רנו שיבוא אליי , מצדי אני אביא אותו , וזה ביכלל לא צריך ליהיות יקר.

לחבר שלי יש האודי a3 {שדווקא מאוד בעייתית צריך לציין} ומוסכניק שהוא הכיר בצמפיון בא אליו הבייתה ומתקן את הדברים שאפשר לתקן בלי ליפט , והמחיר הסופי הוא שמינית ממה שהיו לוקחים לו בחברה.

ולכן שאלתי פה.

אבל דבר אחד לא ברור לי למה כשאנשים שואלים פה שאלות תמיד צצים אלו שעונים בלי שום קשר, מי שמכיר היה אומר, ומי שלא שפשוט ימשיך הלאה, אני מעריך מאוד את הדעה של האנשים אבל אם אין משהו מעניין לומר בקשר לשאלה שנשאלה ,אז למה לענות ביכלל.:?

פורסם

אז אולי תחליף מוסך , אני לא מבין את האנשים שהולכים מרצונם למקום שלא נוח להם שם ובידיעה שהולכים לדפוק אותם, תחליף מוסך.

פורסם

זה הקטע שזה ממש אבסורד, אני כל הזמן מחליף וכל הזמן אני נדפק על הדברים הכי קטנים שאתה יכול לחשוב עליהם הרי כמו שאמרתי חוץ מטיפולים שוטפים לא היו לי הרבה בעיות אבל דברים קטנים שבאתי לסדר פתאום נהפכים לגדולים, ואפילו אחרי התלונות שהיו לי לחברה הם תיקנו כמעט הכל על חשבונם כי הם אפילו טענו שזה מוזר.

אתה צריך להבין רנו זה לא הונדה וברגע שאני בא עם הרכב הם לא רגילים לראות אוטו משופר חיצונית, וישר אתה רואה איך היחס שונה, אבא שלי אפילו פעם אחת הזמין משטרה למוסך {שתבין לאיפה זה הדרדר}

ולכן אם יש אפשרות אני רוצה להמנע מללכת למוסך, במיחד כאשר הבעיה שלי מצריכה החלפת מצערת.

דבר שאפשרי ודי פשוט אפילו להחליף לבד.

פורסם

אז אם אתה יודע מה צריך להחליף,למה שלא תחליף לבד??למה לך מוסכניק הביתה?

קנה את החלקים ותרכיב.

הרבה חבר'ה מהפורום עושים הרבה דברים לבד מבלי להכנס למוסך.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אם הייתי יודע איך להחליף אתה באמת חושב שלא הייתי עושה את זה.

אצלי הכל חשמלי ואלקטרוני ואני מפחד לעשות נזק, בכל מקרה זה לא משנה כבר אני פשוט אסע למוסך והחליף אני כבר אעדכן .

תודה שוב

• תוכן חדש...