Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי האוטו שרשום בחתימה למעלה משנה. האוטו נבחר ע"י אבא שלי מאחר והוא ענה על הקיטריונים הבאים: ירד מתחת ל-50K(האוטו מהשכרה), שנתון גבוה כמה שיותר (03), ומחירי אחזקה נמוכים (ביטוח, דלק, חלפים). אבל האוטו הזה הוא חתיכת סבל אמיתי לנהיגה.

אני לא מהרומנטיקנים של הנהיגה, שצריכים שהאוטו שלהם ייקח סיבובים באדיקות של בוקסטר, ולא צריך שהאוטו יאיץ ל-100 כמו איביזה טורבו. אבל אני יכול להגיד שלאחר שנהגתי על המכוניות המשפחתיות שברשותינו (הוחלפו הרבה בשנה האחרונה) - לאנטיס, אוקטביה, וקורולה, שאף אחת מהם הוא לא אוטו "מהנה לנהיגה", עדיין אין מה להשוות לפונטו, שגם עם הדוושה מוצמדת לרצפה האוטו לא זז בכלל (עוד פעם לא ביקשתי איביזה רק קצת כוח), שכל סיבוב של יותר מ-20 אתה מפחד שהאוטו התהפך, שגם בכביש ישר כמו הסרגל, האוטו מתנדנד (כנראה בגלל גובהו ורוחב הצמיגים).

שאלתי, בקיצור ולעניין, האם יש רכב שיתאים לדרישותיי מבחינת עלות רכישה ואחזקה (כרגע הסכום שברשותי הוא באיזור ה-35-40K (ירידת ערך של הרכב)), ועדיין יגרום יותר הנאה מנהיגה ויהיה עם קצת יותר כוח.

תודה!

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

לא הייתי מגזים בטרוניות לגבי הפונטו.

אמנם הגה הכוח החשמלי משבית כל שמחה ברכב, עם חוסר תקשורת מופגן, אבל מכאן ועד מה שאתה מתאר... עברתי המון קילומטרים על כל אחד משלושת הדורות של הפונטו, והם לא גרועות כמו שאתה מתאר אותן.

בכל מקרה, רוצה רכב מתקשר יותר - אולי כדאי שתשקול פיג'ו 306. לא מבין גדול במחירוני רכב, אבל לדעתי תוכל לרכוש 306 ספורטיבית יחסית בסכום הזה. עוד אופציה צרפתית - 206.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...