Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נעלתי את עזיזה שלי (הסובארו טנדר 82) שהיתה לי בבאר-שבע בשיטה הבאה: ריתכתי U של רב בריח מתחת לדוושת הברקס. וכל פעם שעזבתי את האוטו לחצתי ברקס ונעלתי.
מה שספי לא מגלה זה שבסוף זה דפק את משאבת שמן ברקס והוא נאלץ להחליפה בבושת פנים.

זו לא שיטה מוצלחת !

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי פשוט מאוד תקנה מתג off\on בסוברו טנדר יש מקום מתחת לכסא הנהג {בצד שמאל ליד החגורה}

תעקוב אחר הצמא של הכוהל זה צריך להגיע לאזור הבית פיוזים {לא לבית עצמו} כך חוט של רמקול שתי גידים בקוטר של 1.5mm כל גיד תחבר גשר בין החוט של ה+ של הכוהל {חשוב מאוד לא לחבר על ה-}

את המתג תקבע מתחת לכסא {באופן לא גלוי כמובן}.

בהצלחה

נ.ב

עם לא הבנתה אני השמח לעזור בפלא: 0508521158 {אלי}

פורסם
בכל מקרה - שים לב שמנעול הגה או מנעול הילוכים הוא מיותר - מנסרים את ההגה או ידית ההילוכים תוך 10 שניות, ונפטרים מהמטרד...

ואאלה? תראה לי יש גולף 92 מיושנת עם מנוע בריח בהילוכים.

תביא את המסורית הטובה ביותר. אני רואה לראות כמה זמן יקח לך לנסר.... עזוב שבסוף תצליח.

אבל זה עבודה !. ועשיתי את זה פעם שהלכו המפתחות.

תמיר

פורסם

שים לב אחוק ..

אני הבעלים של שני טנדרים כאלה ... הקודם נגנב באילת לפני חצי שנה

דבר ראשון לאילת או לדרום אל תתקרב כי גם פלוגת מג"ב לא תעזור לך האוטו יגנב

אם יש לך 1000 עד 1200 ש"ח בערך אל תתפוס אותי במילה תברר אל vmp של רב בריח

זו אזעקת שמתריעה לך ישר לשלט האוטו אני מבסוט לאלה ממנה וניסיתי הרבה דברים ..

ואכן צודקים החברה הסנדל ומנעולי הגה ודוושת בלם יצילו אותך אולי וגם זה שימושי לכל מיני דברים בטנדר

הכי חשוב זה להחנות במקומות מרכזיים

יש גם אזעקות כאלה באי ביי שעולות פחות כולל משלוח

שי

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם
החוכמה היא ליגרום לגנב להתיאש מלנסות לגנוב את הרכב ע"י יצרת מערכת פשוטה זולה ומקורית,

יכולה להיות חשמלית או מכנית.

תחשבו על זה..............:-)

אל תעלב אבל אתה מצחיק......

עוד לפני שאתחיל,אומר לך את הכלל שכדאי שתזכור טוב טוב בראש:

*אם יחליטו לגנוב לך את הרכב-כנראה שזה יקרה.

אתה מחפש פתרונות קסם שיימנעו גרירת הרכב וגניבתו,אתה לא רוצה להשתמש באמצעים אלקטרונים שימנעו את הנעתו (קודנית\אזעקה עם ניתוק הצתה ומערכת דלק\אזעקת ביפר), אלא אתה מחפש תחליף זול ומקורי למניעת גניבת הרכב.

השאלה שלי היא:

*אתה מחפש להיות מקורי,או מחפש להשאר עם טנדר סובארו ?

תבין שגרירת רכב\ניסור סנדל\ניתוק שרשרת עם תוכי וכו' וכו',אלה פעולות שיוצרות רעש ומעכבות בתהליך פריצה ובהחלט מפריעות לגנב רכב.

עכשיו הכלל השני:

*כל אמצעי מניעת פריצה,בין אם אלקטרוני\מכני\פיזי-יכול רק לעכב גניבה,לא למנוע אותה.

הרי עם מספיק זמן יצליחו לעקוף כל אמצעי פריצה שתשים,כדי למנוע את גניבת הרכב,מה לעשות אתה כנראה תצטרך להתערב פיזית (הכוונה לא לתת מכות,אלא להתעורר ולהבין שמנסים לפרוץ לרכב ואפילו לצעוק להם ולהבריח אותם),לא תעשה את זה,כנראה שהשכנים לא יעשו זאת במקומך,ותשאר ללא רכב.

המטרה שלך בהגנת הרכב צריכה להיות כדלקמן:

1.בעת הפריצה שיווצר כמה שיותר רעש (מושך עיניים סקרניות)-בזה תטפל מערכת אזעקה עם שופר כפול+סוללות גיבוי+מיקום במנוע שיצריך פתיחת המכסה (שיהיה מוגן כמובן באזעקה עם חיישן פתח) ולא יאפשר ניתוקה בגישה מתחת למנוע.

2.עיכוב וסירבול עבודת הפורצים-מנעולי הגה\ידית הילוכים\סנדלים\שרשראות נשמעים פרה-היסטוריים אבל ירוויחו לך כמה שניות יקרות עד שתגיב (צעקות לפורצים צילום-מספיק שייראו פלאש של מצלמה-השגת את האפקט).

3.אתה צריך שהרעש יעיר אותך.....-כמו שאמרתי,אם לא תיהיה שותף פעיל במניעת גניבת רכבך,ברוב המקרים הוא ייגנב.אם האזעקה ברחוב תעיר אותך-אחלה. לא רוצה לקחת צ'אנס ?תעשה אזעקת ביפר,כך הביפר יצלצל לך בתוך האוזן ויתריע לך ש"משחקים לך עם הרכב".

מעבר לזה,עם הביפר תוכל לראות גם את הטמפ' בתוך הרכב---->בזמן שפורצים אותו...:wink:

4.תיהיה מוכן לזה שיפרצו לך- תחזיק מצלמה ליד המיטה\חלון שצופה על הרכב. רואה את הפורצים ? צלם אותם (לא כדי למסור למשטרה תמונות ולחכות להחזרת הרכב,זה לא יקרה, אלא כדי שייבהלו מהפלאש,אני ראיתי את זה עובד,ואפילו לא רע...).

5.תתפלל..........-גם אם לא יעזור,בטח לא יזיק.........

דבר נוסף שיישמע מטומטם,אבל יכול לעזור-כסה את האוטו,כך אולי לא ייזהו אותו (אם הם ממש טמאים),ואם כבר יזהו,שוב זה ירוויח לך עוד כמה שניות קריטיות.

אם לדבר על מחירים-בסכום של כ-2000 שקלים אתה יכול להרים משהו נחמד מאוד ברכב (אזעקת ביפר+קודנית+מנעול הגה נחמד והתקנות כמובן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אל תעלב אבל אתה מצחיק......

עוד לפני שאתחיל,אומר לך את הכלל שכדאי שתזכור טוב טוב בראש:

*אם יחליטו לגנוב לך את הרכב-כנראה שזה יקרה.

אתה מחפש פתרונות קסם שיימנעו גרירת הרכב וגניבתו,אתה לא רוצה להשתמש באמצעים אלקטרונים שימנעו את הנעתו (קודנית\אזעקה עם ניתוק הצתה ומערכת דלק\אזעקת ביפר), אלא אתה מחפש תחליף זול ומקורי למניעת גניבת הרכב.

השאלה שלי היא:

*אתה מחפש להיות מקורי,או מחפש להשאר עם טנדר סובארו ?

תבין שגרירת רכב\ניסור סנדל\ניתוק שרשרת עם תוכי וכו' וכו',אלה פעולות שיוצרות רעש ומעכבות בתהליך פריצה ובהחלט מפריעות לגנב רכב.

עכשיו הכלל השני:

*כל אמצעי מניעת פריצה,בין אם אלקטרוני\מכני\פיזי-יכול רק לעכב גניבה,לא למנוע אותה.

הרי עם מספיק זמן יצליחו לעקוף כל אמצעי פריצה שתשים,כדי למנוע את גניבת הרכב,מה לעשות אתה כנראה תצטרך להתערב פיזית (הכוונה לא לתת מכות,אלא להתעורר ולהבין שמנסים לפרוץ לרכב ואפילו לצעוק להם ולהבריח אותם),לא תעשה את זה,כנראה שהשכנים לא יעשו זאת במקומך,ותשאר ללא רכב.

המטרה שלך בהגנת הרכב צריכה להיות כדלקמן:

1.בעת הפריצה שיווצר כמה שיותר רעש (מושך עיניים סקרניות)-בזה תטפל מערכת אזעקה עם שופר כפול+סוללות גיבוי+מיקום במנוע שיצריך פתיחת המכסה (שיהיה מוגן כמובן באזעקה עם חיישן פתח) ולא יאפשר ניתוקה בגישה מתחת למנוע.

2.עיכוב וסירבול עבודת הפורצים-מנעולי הגה\ידית הילוכים\סנדלים\שרשראות נשמעים פרה-היסטוריים אבל ירוויחו לך כמה שניות יקרות עד שתגיב (צעקות לפורצים צילום-מספיק שייראו פלאש של מצלמה-השגת את האפקט).

3.אתה צריך שהרעש יעיר אותך.....-כמו שאמרתי,אם לא תיהיה שותף פעיל במניעת גניבת רכבך,ברוב המקרים הוא ייגנב.אם האזעקה ברחוב תעיר אותך-אחלה. לא רוצה לקחת צ'אנס ?תעשה אזעקת ביפר,כך הביפר יצלצל לך בתוך האוזן ויתריע לך ש"משחקים לך עם הרכב".

מעבר לזה,עם הביפר תוכל לראות גם את הטמפ' בתוך הרכב---->בזמן שפורצים אותו...:wink:

4.תיהיה מוכן לזה שיפרצו לך- תחזיק מצלמה ליד המיטה\חלון שצופה על הרכב. רואה את הפורצים ? צלם אותם (לא כדי למסור למשטרה תמונות ולחכות להחזרת הרכב,זה לא יקרה, אלא כדי שייבהלו מהפלאש,אני ראיתי את זה עובד,ואפילו לא רע...).

5.תתפלל..........-גם אם לא יעזור,בטח לא יזיק.........

דבר נוסף שיישמע מטומטם,אבל יכול לעזור-כסה את האוטו,כך אולי לא ייזהו אותו (אם הם ממש טמאים),ואם כבר יזהו,שוב זה ירוויח לך עוד כמה שניות קריטיות.

אם לדבר על מחירים-בסכום של כ-2000 שקלים אתה יכול להרים משהו נחמד מאוד ברכב (אזעקת ביפר+קודנית+מנעול הגה נחמד והתקנות כמובן).

תראה הכול טוב ויפה אבל כל גנב מכיר את השיטות והאזעקות והקודנים והביפרים .........

ואחרי הפעם החמישית שהאזעקה תצפצף לך בלילה אתה תתעלם ממנה .

אני מעוניין במשהוא פשוט שלא נראה עד אכשיו שאין להשיג בחנות ששום מתקין לא הרכיב או חשב עליו

בקיצור לא משהוא סטנטרטי.

פשוט רעיון או אביזר שאחרי שתתקין אותו תגיד וואלה איך לא חשבו על זה קודם זה האתגר :wink:

היו פה כמה רעיונות מענינים בו נראה אם יש עוד :-) .

פורסם

יש לי אישית אזעקת ביפר על הרכב כבר כמעט 9 חודשים.

בכל התקופה הזאת היא צפצפה רק פעמיים-פעם אחת כשמישהו נסע רוורס ונכנס לי בטמבון,פעם שנייה כשפרצו לי את הרכב (ראיתי את הגנבים והספקתי להבריח אותם לפני ש"שתו" לי את המערכת מהרכב- נגנב רק פלאפון ישן מהתא כפפות).

אז כמו שאתה מבין,תבצע התקנה כמו שצריך לא יהיו אזעקות שווא (ואצלי המערכת פועלת על המצב הכי רגיש שלה,וגם בחורף ע םגשם וברד לא היו אזעקות שווא).

אתה רוצה להיות ממש מקורי ?

תמורת 50 שקל לשעה,אתה מארגן לך איזה "מקרר" 2 מ' גובה על 1 רוחב,שיהיה צמוד לרכב כל הלילה....

בקיצור ידידי,אל תחפש פתרונות קסם,כי עם כאלה תשאר ללא רכב.

ואם אתה חושב שגנבי רכב לא מכירים את העניין של "סוויץ' נסתר" או ברז דלק וכו' אתה טועה, תאמין לי שגנב מיומן מכיר כבר את הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם רוצים לגנוב לך את האוטו-

יגנבו.

השאלה כמה זמן זה ייקח להם

למרות שבימנו כבר ירדה היוקרה מגניבת סובארו טנדר כי "חברינו" מהדרום ומהשטחים מעדיפים טנדרים חדישים יותר(איסוזו מזדה מיצובישי ושאר חבריהם כפולי ההנעה)

יש למס' חברים שלי סובארו טנדר(בובה של רכב)

וטפו טפו טפו עוד לא היו נסיונות גזילה

:onfire:
פורסם

מוזר שאף אחד פה לא הציע

אבל מתקן QR להגה נראה לי כמו פתרון קליל יחסית למה שהוצע פה.

בנוסף אפשר ללכת על ניתוקים שונים ומפסקים אלקטרוניים.

אבל

וזה כנראה הדבר החשוב ביותר -

מי שבאמת רוצה את הרכב שלכם כנראה יוכל לקחת אותו.

אני גר בבית פרטי, כמו גם שכנים שלי, הג'יפ שלהם חנה בתוך החניה בחצר עם שער.

כל ההגנות כמובן היו - איתראן, משבתים למיניהם, הכל, בא ב5 בבוקר חברה עם משאית ומנוף, העמיסו את הג'יפ ונסעו.

הכי חשוב - ביטוח

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא ממש מבין בענייני חשמל ומכניקה של רכב, אבל מה לגבי פתרון של "מתחת לאף"?

משהו כמו הוצאה של פיוז?

אצלי באונו תיבת הנתיחים בתוך הרכב והגישה קלה מאד, ברור שמבט חטוף יגלה את הבעיה, אבל מי אמר שלפורץ יש פיוז בהישג יד? (אני לא יודע אם שאר הפיוזים מתאימים לזה ששולט על הנאה, או אם יש אחד כזה בכלל :) )

שנית במקרה של תקציב נמוך אםשר לשים רק פאנל של קודנית גורם מרתיע.

ועניין של אזעקת דמי יכול לעזור! בזמן שאזעקה אחרת (ביפר) מודיעה לך על מצב הרכב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אני לא ממש מבין בענייני חשמל ומכניקה של רכב, אבל מה לגבי פתרון של "מתחת לאף"?

משהו כמו הוצאה של פיוז?

אצלי באונו תיבת הנתיחים בתוך הרכב והגישה קלה מאד, ברור שמבט חטוף יגלה את הבעיה, אבל מי אמר שלפורץ יש פיוז בהישג יד? (אני לא יודע אם שאר הפיוזים מתאימים לזה ששולט על הנאה, או אם יש אחד כזה בכלל :) )

שנית במקרה של תקציב נמוך אםשר לשים רק פאנל של קודנית גורם מרתיע.

ועניין של אזעקת דמי יכול לעזור! בזמן שאזעקה אחרת (ביפר) מודיעה לך על מצב הרכב.

אני גם רוצה שיהיה לי פיוז ששולט על הנאה...

:onfire:
פורסם
ואאלה? תראה לי יש גולף 92 מיושנת עם מנוע בריח בהילוכים.

תביא את המסורית הטובה ביותר. אני רואה לראות כמה זמן יקח לך לנסר.... עזוב שבסוף תצליח.

אבל זה עבודה !. ועשיתי את זה פעם שהלכו המפתחות.

תמיר

תמיר - אתה מבין למה אתה לא גנב ? כי אתה חושב לא נכון !

לא צריך לנסר את הרב בריח - מנסרים את הבסיס של ידית ההילוכים....ואז מעבירים את ההילוכים "מתחת" לרב בריח

ידית ההילוכים עשוים מצינור דק מאוד שקל מאוד לנסר.....

אותו עיקרון במנעול הגה...מנסרים את החישוק ופשוט מחליקים אותו החוצה....

פורסם

ניתוק משאבת דלק וניתוק סטרטר ע"י מפסקים חבויים יכול לעזור

השאלה היא כמה זמן הגנב יהיה מוכן לבזבז על הרכב...

תתחיל בהתקנת אזעקת Guard QL, אזעקת ביפר אמינה וזולה (יחסית לשמות הגדולים)... (עולה באזור ה1000 שקל) כמובן שתוסיף לה עוד צופר ותדאג שההתקנה תתבצע בצורה טובה

זה יהיה בסיס טוב

פעם ראיתי גם קודנית שעושה ניתוק אלחוטי, זה מגיע ב2 יחידות, האחת זה המוח והיחידה השניה ששולטת על הניתוק, בניהם כמובן אין שוב חוט שמחבר אלה זה אלחוטי, זה נשמע לי כמו דבר שקשה לעקוף אם לא יודעים איך לגרום למוח לשדר את הפקודה ליחידת הניתוק...

אני בדיוק התקנתי ניתוק למשאבת דלק, שים לב שאם אתה מתקין סתם ככה מפסק אז צריך להשתמש במפסק של 25A כדי שהוא לא ישרף, אם אין לך מפסק כזה אתה צריך לחבר ריליי. (אני הלכתי על הריליי)

זה בנוסף לרב בריח, מנעול להגה, אזעקת GUARD QL עם 2 צופרים וחיישן נוסף, ואמובילייזר.

עם כל הבאלגן של החוטים שיש לי מתחת להגה נראה לי לגנב יהיה קשה להניע את הרכב (אני מאוד מקווה, כי תכלס אין לי מושג מה שווים הניתוקים של האזעקה והאמובילייזר)

Scooby WRX

פורסם

שאלת Off Topic:

כדי להאריך את חיי המתגים חבר במקביל לסליל הממסר דיודה בקוטביות הפוכה (כך שתחת מתח הספקה לסליל הממסר היא לא תוליך) - הדבר ימנע הקפצת ניצוץ במגעי הסוויץ' כל פעם שהממסר מתנתק ויבטיח אפס בלאי.

האם הנ"ל רלוונטי גם בהתקנת ממסר למתנע ? (ההתקנה אינה לשם אבטחה, אלא כדי למתג את המתנע ישירות ולא דרך הסוויץ')

• תוכן חדש...