Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן אני לא מבין גדול בתחום, אני בסך הכל הולך אחרי אנשים אשר גדולים ממני.

אם הם טוענים שכל עוד אי אפשר למדוד מפל מתח, אין צורך לקפוץ גבוה.. אני מאמין להם ופועל לפיהם..

כל עוד לא יהיה מפל מתח אמיתי, אני לא מוצא לנכון להשתגע בנוגע לכמות אספקת החשמל הזמינה.

אם כבר הצלחתי למדוד 190 וואט ללא בעיה, לא חושב ש100 וואט, זה מה שיגרום למפל מתח שמצריך אספקת חשמל חלופית.

צריך לזכור שמדובר במדידה של 1:1 , זה רחוק מלהיות שיא יכולתה של ההגברה.

אני מעדיף לעבוד עם סביבת העבודה הטיבעית במצב אופטימלי כל עוד אין מפל מתח.

אתם רוצים לריב אחר כך על אמיתות התוצאה ? תערכו מדידות משלכם, או תמציאו כללים משלכם .. אני בסך הכל עובד לפי מהנדסי חשמל שנמצאים בתחום הזה מספר לא מבוטל של חודשים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה קונה מגבר לפי מבחן יבש ? אתה גם קונה אותו בגלל חוות דעת של מגזין ?

תשמע את שניהם מי שנשמע לך טוב יותר תקנה - אם שניהם נשמעים לך אותו דבר תקנה לפי מה שנחשב בעינייך טוב יותר - אם רוקפורד נחשבים בעינייך רמה גבוה יותר מJBL תקנה רוקפורד אם להפך אז להפך

פורסם

עתיד התשובה שלך מתאימה לפורום שמאמין בוודוו ובאמת שלא מעבר לזה.

אם יש לבחור הזדמנות לקבל חוות דעת אמיתית על שתי ההגברות הספציפיות שהוא מעוניין לרכוש.

אתה שולח אותו להאמין בוודוו ?

מה השלב הבא, לצבוע את הקייס של המגבר בצבע יותר "מפורט", "צבעוני" .. ? איפה יהיה הסוף ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא וודו....דווקא הפוך - אם הוא שמע את שניהם ושניהם מצאו חן בעינייו באותה מידה....שיקנה מה "שנראה" לו יותר טוב, כי תאחלס אחרי שהוא שמע את שניהם ושניהם נשמעו לו אותו דבר, הריי ברור שאין סיבה להעדיף מגבר כזה או אחר...אז כל מה שנשאר פה זה פסיכולוגיה (או מחיר...)

פורסם

אתה טוען שמבחן שמיעה עבור האוזניים שלו - יתן אינדקציה טובה יותר מהציוד שלי ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שמעתי המון מגברים , ולפי דעתי כולם נשמעים אותו דבר, ולפי מבחן עיוור שערך שי גם הוכיח זאת.

מה שנשאר.. זה הקרוס שבא עם המגבר , עיצוב! , מותג , התחממות וכו'

שתי החברות מובילות בתחום.. עם שם טוב.. אבל לדעתי , העיצוב של רוקפורד הרבה יותר יפה.. כבלים מוסתרים.. וההטסינק של רוקפורד יותר טוב.. כך שהוא יכול לעבוד הרבה זמן ללא חשש של התחממות..

המגבר הזה של JBL גם לא נופל מהרוקפורד הזה.. בקיצור.. שניהם מגברים טובים.. לי יש נטיה לרוקפורד.. ולא כי הוא נשמע יותר טוב.. רק בגלל המותג ורק בגלל העיצוב, ורק כי אני בוטח בחברה.

אבל ומכיוון שעוצמה חשובה לי.. אני מחכה למבחן הזה של שי.. שיראה לנו ההספקים האמיתיים 1 מול 1 , אפילו אם לא מדוייקים.. הוא יראה את ההפרש וההבדל בין ה JBL לרוקפורד , ועל פי ההספקים אני אחליט מה לקנות.

כי מבחינת מגברים.. לדעתי שניהם מבית טוב.

פורסם

שי\פיוניר נימוק סבבה...מתקבל :D

ושי, אני לא טוען שהציוד שלך פחות טוב מהאוזן....

אני רק אומר שאם שניהם נשמעים לו אותו דבר...אין זה משנה מי באמת חזק יותר

זאת אומרת אם בן אדם מגברי לעוצמות כאלו שגם 40RMS מספקים אותו אז מה אכפת לו אם זה 80 או 100 ?

בכל מקרה אני גם ממתין לתוצאות

פורסם

הבדלי עוצמות זה שמיע לאוזן!!! הבדלי איכות בין מגברים הם לא שמיעים.. לכן אני מחכה לתוצאה שהיא בעיקר מראה את המגבר בעל ההספק החזק יותר.

כאילו , אם זה נכון שהרוקפורד 50 ואט לערוץ .. וה JBL 100 לערוץ , אז הם בהחלט ישמעו הבדל.. ישמעו עוצמה חזקה.. ישמעו שהרמקולים נפתחו טוב יותר הרי זה הבדל של 50% , אבל מבחינת איכות סאונד.. לא יבדילו..

פורסם

מאיפה הוא יודע כמה עוצמה מספקת אותו ? .. אני יכול להתערב שאני יעשה לו מבחן עיוור.

פעם אני ישמיע לו 40, פעם 50, ופעם 60.

תקח חדר, תכניס אליו 100 אנשים.. תשאל כל אחד בפרטיות מה האורך של החדר .....

תקבל תשובות מפה עד להודעה חדשה..... וזה ראיה עם אינדקציה אמיתית מהחיים.

אז אוזניים ?

בכל אופן, PIONEER אני אשמח אם תספר לנו על הידע הנרחב שיש לך בנוגע לHEAT SINKS, וכמה זמן כל הגברה יכולה לעבוד, ומי מפזר חום בצורה יעילה יותר, וכו וכו .......

(מאיפה שלפת את ה"של רוקפורד יותר טוב, מתחמם פחות, עובד יותר" ..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא טענתי שהרוקפורד עובד יותר או ה JBL עובד יותר.

ראיתי 2 המגברים.. ה JBL בנוי ממכסה מפלסטיק שקוף..וכידוע.. פלסטיק או זכוכית.. אינם מעבירים חום בצורה יעילה.. לעומת הרוקפורד.. שההטסינק שלו מאלומיניום שהוא מעביר טוב מאוד לחום,

פורסם

אני באמת לא יודע מאיפה הידע בHEATSINKS שרכשת לעצמך, אבל אם אין לך ידע אמיתי עדיף שלא תטעה..

לרגע חשבתי שיש לך איזה דוקטורט בתחום לפי החוות דעת שנתת רק מלהסתכל עליהם.

אפילו ציינת שהרוקפורד יעבוד יותר זמן מהJBL ללא התחממות ......

בחיית ..... פורום טכני. בואו נשאיר את ההשערות לפורומים אחרים....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יוווווווווו איתך , מי טען שאחד יעבוד יותר מהשני ???

דיברתי על עצמי!! לא המלצתי לאף אחד! דיברתי על השיקולים שלי אם אקנה הרוקפורד או ה JBL אז עניתי שבגלל העיצוב היפה של רוקפורד , ובגלל ההטסינק שלו שנראה לי!! לי!! יותר טוב ויותר יעיל בקירור!!

עניתי לבנאדם! מה אני חושב , אני יכול לחשוב ולשקול את מה שאני רוצה...לא המלצתי לאף אחד ולא הטעתי אף אחד.. תפסיק לשחק אותה דואג לעם כאילו האנשים דפוקים.. קראו שאני קונה בגלל שההטסינק נראה לי יותר יעיל אז הם ירוצו ויקנו רוקפורד , דיי, פשוט דיי לעצור על כל מילה רק למען להראות שאתה דואג לאחרים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...