Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי החברות מובילות בתחום.. עם שם טוב.. אבל לדעתי , העיצוב של רוקפורד הרבה יותר יפה.. כבלים מוסתרים.. וההטסינק של רוקפורד יותר טוב.. כך שהוא יכול לעבוד הרבה זמן ללא חשש של התחממות..

צר לי שאתה לא מקבל את זה ברוח טובה.

אבל כשמישהו כותב דבר שכזה בפורום טכני - "ואין כלום מתחת"

הוא יקבל תיקון, ועדיף שעה אחת קודם .....

לא מוצא חן בעיניך, זה כבר נושא אחר לדיון ... מדובר בפורום וקורה שאנשים מקבלים תיקונים.

אם אין לך ביסוס אמיתי, אתה בסך הכל צריך להגיד תודה שתיקנו אותי, ולא "להתפזר".

מקווה שתשנה את הגישה שלך לאחת כזאתי שיהיה יותר נעים לשוחח עימה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, מה שציטטת , זו גם הדעה שלי , למה !!!אני!!! בחרתי ברוקפורד ( עדיין לא בחרתי אני מחכה לתוצאה , אבל אם .. אם.. אם..) , זה היה מענה לתגובה של עתיד.. שאם הייתי בוחר ברוקפורד.. היה שלדעתי שככה !! אני!! רואה , ואני לא מהדנס מגברים ולא מהדנס הטסינקים , אבל מידע אחד פשוט שאלומניום מעביר חום יותר מפלסטיק...על סמך זה אני הייתי בוחר.

אין לי ביסוס שמה שאני חושב נכון? צודק!!! גם לך אין ביסוס שמה שאני אומר לא נכון!

אז אתה לא תיקנת אותי , אני אמרתי את מה שאני חושב , ולדעתך מה שאני חושב לא נכון , יש לך ביסוס שהוא לא נכון? יש לך הוכחה שהוא לא נכון? לא נראה לי כי אם כן היית שופך את זה.

בקיצור.. ככה אני חושב.. ואם אקנה אקנה כי ככה אני חושב.. כי התיקון שלך לא מבוסס על מדע.. ולא שיכנע אותי.

וכי אני קונה בגלל ההטסינק נראה לי יותר טוב מסיבה מדעית שאני יודע מכיתה ג' , זה לא אמור להטעות אנשים ולגרום לאנשים לעמוד בתור מול החנויות לקנות רוקפורד.

הגישה שלי לא נעימה לדיבור? כן? יש לך ביסוס פסיכולוגי מדעי שהגישה שלי לא בסדר? תפסיק להטעות אנשים.. ולהגיד להם שהגישה שלי לא בסדר.. ללא ביסוס פסיכולוגי מוכח מדעית:)

אמיר.

פורסם

כשאתה כותב משהו ללא ביסוס, וזאת דיעה אישית שלך שאינה מגובשת עם עולם המדע.

תציין זאת.

כשאתה כותב זאת בצורה שאתה כתבת, אתה תתבקש לתת דין וחשבון איזה דוקטורט יש לך בתחום.

ולא, אין לי דוקטורט בתחום, הנקודה פה לא אם אני צודק, או אתה טועה.

הנקודה פה "מהפתאום" אתה נותן חוות דעת של מינימום מהנדס חשמל, ועוד רק מהסתכלות מבחוץ.

לפי דעתי זה קצת מטעה, ועוד היו באים אנשים והיו מאמינים שבאמת רוקפורד עובד יותר מJBL רק בגלל הערה הלא מבוססת שלך.

מקווה שעכשיו הנקודה הזאתי קצת יותר ברורה, ואישית אני חושב שאתה צריך לצאת מהגישה הקרבית. (פעם שניה, קיבלת תיקון זה לא סוף העולם.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה היה ברור שזו דיעה שלי , והאנשים כאן ..בהחלט יודעים לזהות מתי יש ביסוס מדעי ומתי יש דעה של אחד ממילונים... לא נראה לי שהם יטעו בגלל דעה אישית שלי.. אתה ממש מגזים

הגישה שלי לא נעימה לדיבור? כן? יש לך ביסוס פסיכולוגי מדעי שהגישה שלי לא בסדר? תפסיק להטעות אנשים.. ולהגיד להם שהגישה שלי לא בסדר.. ללא ביסוס פסיכולוגי מוכח מדעית:)

פורסם

אני באמת חושב שהגיע הזמן לשלוח אותך להערכה פסיכולוגית :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לשלוח אותי? כן.. אולי רק אז אחרי הפסיכולוג יתן ביסוס מדעי שהגישה שלי לא בסדר.. יהיה לך מותר להגיד לי זאת.. כל עוד אין.. אז אתה לא יכול......סטינו מהנושא

בחזרה לנושא

פורסם

מצטער שכולם נאלצים להמתין.

את התוצאות בנוגע למבחן דרך שעשינו אני ויותם לרוקפורד P4004 ינתנו ברגע שנעשה מבחן דרך זהה גם ל

GTO 75.4

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב אני חייב להתערב אחריי התאפקות מאומצת

המגבר של הרוקפורד דגם 4004 נמנה על הקטגוריה של המגבר הבסיסי של החברה משמע הסידרה הראשונה ב4 ערוצים

המגבר של JBL סדרת GTO הוא כבר הסידרה השנייה של החברה אחרי ה CS הבסיסית

מבחינת כח אני סבור שלJBL יש מעט יותר כח מהרוקפורד וזה לאו דווקא על סמך נתונים

בואו לא נשכח שהוא מיוצר בקוראה או סין שם כח במגבר זה דבר בסיסי , אבל כח לא מרוסן הוא דבר לא כל כך יעיל

אם להסתמך על תגובתו של MDMA שקורא את הנתונים הבסיסיים של המגברים אזיי את יכול לרכוש קליפורניה בום שמצהירים על מאות וואטים "נקיים" אבל כמובן שמה שכתוב בחוברת לא עולה בקנה אחד אם המציאות

מניסיוני הסאונד של הרוקפורד הוא הרבה יותר אמיתי ההספק הוא ברמה של 50 * 4 RMS של הימים הטובים ואת הJBL הייתי מקטלג כ- 60 * 4 אבל יש הבדל בסאונד שתקבל בגרף

בעיקר בתחום 2000- 9000 KHZ בתחום הזה ה JBL פשוט לא מרוסן והוא מושך למעלה ולכן התחושה היא שהוא יותר חזק אבל זה בדיוק הטווח שאותו לא היית רוצה להגביר כל כך במיוחד אם אתה לא חובב אופרות הרוקפורד לפי דעתי הוא יותר עמוק ועולה יפה בכל טווח ובאופן יחסית שווה

נתון נוסף שראוי לציין הוא שהרוקפורד מיוצר בארה"ב דבר מוסיף מן הסתם לערך המוצר ולאיכותו אני בטוח שאתה תיהנה ממנו הרבה יותר מאשר מהJBL

השאלה החשובה כאן גם היא איזו מוסיקה את אוהב לשמוע ?

אגב

קראתי שמישהו מציע כאן התערבות .......????

1000 ש"ח , 5000 ש"ח

אני חושב שבמקום לבזבז את הכסף הזה על התערבויות מטופשות

עדיף להשקיע אותו על ספרות טובה בנושא או על קורס או שתיים שילמדו את אותו מתערב

לא לקפוץ ולהתערב כל הזמן על דברים שהוא לא הכי מבין ובטוח שההשקעה תצדיק את עצמה כי אז הוא גם לא יפסיד כספים בהתערבוית......

פורסם
טוב אני חייב להתערב אחריי התאפקות מאומצת

המגבר של הרוקפורד דגם 4004 נמנה על הקטגוריה של המגבר הבסיסי של החברה משמע הסידרה הראשונה ב4 ערוצים

המגבר של JBL סדרת GTO הוא כבר הסידרה השנייה של החברה אחרי ה CS הבסיסית

מבחינת כח אני סבור שלJBL יש מעט יותר כח מהרוקפורד וזה לאו דווקא על סמך נתונים

בואו לא נשכח שהוא מיוצר בקוראה או סין שם כח במגבר זה דבר בסיסי , אבל כח לא מרוסן הוא דבר לא כל כך יעיל

אם להסתמך על תגובתו של MDMA שקורא את הנתונים הבסיסיים של המגברים אזיי את יכול לרכוש קליפורניה בום שמצהירים על מאות וואטים "נקיים" אבל כמובן שמה שכתוב בחוברת לא עולה בקנה אחד אם המציאות

מניסיוני הסאונד של הרוקפורד הוא הרבה יותר אמיתי ההספק הוא ברמה של 50 * 4 RMS של הימים הטובים ואת הJBL הייתי מקטלג כ- 60 * 4 אבל יש הבדל בסאונד שתקבל בגרף

בעיקר בתחום 2000- 9000 KHZ בתחום הזה ה JBL פשוט לא מרוסן והוא מושך למעלה ולכן התחושה היא שהוא יותר חזק אבל זה בדיוק הטווח שאותו לא היית רוצה להגביר כל כך במיוחד אם אתה לא חובב אופרות הרוקפורד לפי דעתי הוא יותר עמוק ועולה יפה בכל טווח ובאופן יחסית שווה

נתון נוסף שראוי לציין הוא שהרוקפורד מיוצר בארה"ב דבר מוסיף מן הסתם לערך המוצר ולאיכותו אני בטוח שאתה תיהנה ממנו הרבה יותר מאשר מהJBL

השאלה החשובה כאן גם היא איזו מוסיקה את אוהב לשמוע ?

אגב

קראתי שמישהו מציע כאן התערבות .......????

1000 ש"ח , 5000 ש"ח

אני חושב שבמקום לבזבז את הכסף הזה על התערבויות מטופשות

עדיף להשקיע אותו על ספרות טובה בנושא או על קורס או שתיים שילמדו את אותו מתערב

לא לקפוץ ולהתערב כל הזמן על דברים שהוא לא הכי מבין ובטוח שההשקעה תצדיק את עצמה כי אז הוא גם לא יפסיד כספים בהתערבוית......

כל מה שאמרת פה עכשיו - אפשר לדחוף לתוך קובץ טסקסט לצבוע בכחול ולזרוק לים - פשוט מאוד !!

עד שלא תביא גרף הענות של מגבר רוקפורד שיהיה שטוח משמעותית, וגרם הענות של מגבר JBL שמראה בבירור משיכה למעלה מעל 2K כל מה שאמרת פה חירטוט אחד ע-נ-ק RMS אמיתי RMS ישן מה אתה מבלבל במוח (סלח לי שאני בוטה זה פשוט מאוד מרגיז לזרוק דברים) RMS זה RMS ועד שלא תהיה מדידה עם מכשור של הרוקפורד והJBL (ע"י שי,) הדבר היחיד שניתן להתייחס לו זה נתוני יצרן : JBL 104 RMS ב14.4 וולט, ורוקפורד 92 RMS ב14.4 וולט - לפי תעודת לידה

זהו.....כל הבולשיט הזאת עיל השפעת המגבר על הצלילים הגבוהים וכל מה שאמרת פה - יש פה יותר VOODO מכל בית של זקנה צועניה !!

עד שלא תביא סימוכין שחור על גבי לבן - מאדם שהוא בעל מקצוע בתחום וביצע מדידות ע"י מיכשור מתאים ! אין לך מה לדבר מילה וחצי מילה על עוצמות !!

עוד מעט תגיד לי שהבאס לא חיי במגברים של JBL וברוקפורד הוא דינאמי...מה זה השטויות האלו ?

מה קשורה ארץ היצור ? כל עוד היצור הוא במפעלים ותחת קפדנות של החברה - אז בוא נלך ככה, התכנון של הJBL הוא גרמני - וידוע שהגרמנים הכי טובים בעולם בתכנון של כל דבר ומובילים קדימה כמעט בכל תחום (תראה מכוניות לדוגמא-מרצדס BMW פורש...) אז מה - מכונית הוולבו S70 T5 שהיתה לי היא שוודית ויוצרה בהולנד - אז מה ? וטויוטה בחרה ליצרן בטורקיה מספר סדרות - ניסאן טראנו בכלל מיוצר בספרד - מה הקשר של כל זה האאא ? פורד(פוקוס) ה"אמריקאית" מיוצרת באירופה....חאלס לקשקש במוח על וודואים תביאו סימוכין או שתשבו בשקט עד המבחן

פורסם

db boster, אני שמח שפה לפחות התמקדת בבעיה האמיתית, אבל צריך לזכור שאינך קרוב למציאות.

רציתי להגיב לכל נושא בנפרד, אך לצערי עתיד כבר הקדים אותי.

דרך אגב עתיד, שכחת לציין את KEF... קיף לא מספיק איכותית בשבילך ? סינית אחרי הכל.

אתה חושב שאתה קרוב למציאות ? בוא לפה ושים על השולחן 500 שקלים .. וניראה מי מבינינו צריך ספרות מינימלי בתחום.

אתה "חושב" שהעינות של הJBL לא שטוחה דיו ?, אני ממליץ לך לעשות קצת חיפוש בפורום לכל התרדים שהצעתי בהם כסף, אתה רק תשכיל מהעיניין .. אם לאחר מכן אתה רוצה לשים כסף על השולחן ולהוכיח לי את עמדתך ........ בכיף ..... אתה יודע איפה למצוא אותי :)

דרך אגב, העובדה שהJBL GTO איננה הסידרה הנמוכה, לא אומרת דבר וחצי דבר ... אנחנו לא מקטלגים את המוצרים לפי "כמה סדרות החברה הוציאה" , אנחנו מקטלגים אותם לפי, "כמה כסף השקענו ומה יכולנו להביא שיתן תמורה טובה יותר". (לפחות זה רוב האנשים שיש להם בעיות בתקציב.)

קבל העינות של הJBL 75.4.

העינות של הJBL נלקחה כשהוא נמצא בהספק מלא, (1:1).

jbl gto75-4 - rta response.jpg

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני שונא שאנשים מסיקים מסקנות לבד או אומרים פה דברים שהם שמעו מ"המתקינים" שלהם או מחברים שלהם ה"פרופסורים", זה רק מוריד לאנשים את הביטחון לקנות ונותנים פה לקהל הפורום לחשוב דברים שגויים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

clarion man, זאתי בדיוק הסיבה שאני מציע את המבחנים העיוורים.

בשביל להראות לאנשים בעולם המציאותי שאינם יכולים להוכיח את הדברים שהם טוענים להם, ובעצם ללמד אותם היכן השוני הדומיננטי והיכן ההשקעה האמיתית שלהם נמצאת.

לשים דיבורים ותיאוריות לחוד - ומציאות לחוד..

סוף סוף מישהו שמבין שבסך הכל מנסים לקדם את הרמה של הפורום,

ולא כפי שניסו לטעון אתמול ...... "לקדם אגו ואופי אישי שלי".

כשחושבים שאני טועה אומרים שאני לא מבין מספיק את החומר הנלמד.

כשחושבים שאני מבין אומרים שאני לא מציג זאת בצורה מספקת.

כשרוצים לעקוץ אומרים שאני לא הראשון. (באמת ?!)

כשלא מכירים אותי טוענים שאני לוקח ממישהו קרדיט.

עכשיו מה שמסקרן אותי, מה היו אומרים אם היתי מרוויח מזה כסף ?

זאת אומרת, אם מישהו היה שם עכשיו כסף על השולחן .. והיתי מרוויח כסף .....

נראה לי שאז היו טוענים שאני פה רק בשביל הכסף.. :|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אבל בכל זאת המבחן הזה הוא רק בשביל הידע והFUN, זה לא ישפר את הרמה בפורום.

ובטח שכל עוד ש"מגברים עושים את הבמה גבוהה יותר וצובעים התמונה בצבעים חמים", לדעתי מבחן אחד של השוואת הגברה לא תעשה ניסים.

אני לא מבין למה בפורום שלנו יש כל כך הרבה מיתוסים וכל בנאדם בא ומתווכח על מיתוס כאילו המילה שלו זהב בזמן שאנשים כמו RC טוענים על 100% שהטענה שלו לא נכונה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...