Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 יד 4

shahar50
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני לוקח לבדיקה פיג'ו 206, 1600 יד רביעית, 80K שנת 02

הוא טוען שהרכב עם יד גבוהה מפני שעבר במשפחה,

עושה בדר"כ רק נסיעות משוהם לפ"ת זתומרת ארוכות

בעל האוטו בנאדם דיי מבוגר אני משער בסביבות גיל ה40+ והוא בעל מוסך ואמר שטיפולים בסיסיים עשה במוסך שלו ואת הטיפולים של פיג'ו במוסך המרכזי

האוטו נקי מתאונות ומשיעבודים ע"פ בדיקה

בגלל הקילומטרג' והיד הוא דורש 63 מחיר התחלתי אני משער

מה דעתכם?

לעומת פיג'ו 206 51K שנת 01 גם 1600 יד שניה

מאישה שהיית מכניסה את האוטו למוסך המרכזי פעם השנה לבטיפול תקופתי

לפי הבדיקה בגלל הנסיעות הקצרות מרמת אביב לת"א המנוע קיבל בלאי גבוהה וגם הגיר וכמו כן הייתה נזילה מהמנוע, במוסך תקנו לפני כמה ימים את האוטו ואמרו שהיה צינור פגום, "קורוזיה"

היו מכות בנסיעה חשבו מהגיר, ובסוף הבינו שזה מהמשולשים והחליפו אותם,

הממ האוטו צריך גם כיוון פרונט

לפי הממצאים אני חושב שהסטיגמה שלתת לבחורה רכב זה כמו לתת לתינוק לשחק עם רוטויילר מיוחם מוכיחה את עצמה מעט או שנראה לכם שהאוטו דווקא בסדר ?

פורסם

אגב, אם בסוחרי רכב עסקיננו, יש דרך לזהות סוחר רכב או שאלה שיכולה להפיל סוחר רכב או משהו בפרטים של הרכב שיכולים להצביע על זה?

פורסם
אגב, אם בסוחרי רכב עסקיננו, יש דרך לזהות סוחר רכב או שאלה שיכולה להפיל סוחר רכב או משהו בפרטים של הרכב שיכולים להצביע על זה?
תתקשר לסוחר - ותפתח את השיחה בכך שתאמר לו שאתה מתקשר "בקשר לרכב", ללא פירוט נוסף. במידה והוא ישאל "איזה רכב?", עלית עליו. אמנם זה לא מדע מדוייק, אבל השיטה הזו הוכיחה את עצמה בעבר.

בהצלחה.

פורסם

נראה אותך מוכר אח"כ 206 יד חמישית. לא תצליח.

בכלל, השוק מוצף בכאלו. מניסיון שלי עצמי עם כמה רכבים - שווה לחקות ולא להתייאש! אפילו חודשיים! חבל אח"כ להצטער שנה שלא תצליח למכור בגלל שמיהרת! חשוב על זה...

פורסם
נראה אותך מוכר אח"כ 206 יד חמישית. לא תצליח.

בכלל, השוק מוצף בכאלו. מניסיון שלי עצמי עם כמה רכבים - שווה לחקות ולא להתייאש! אפילו חודשיים! חבל אח"כ להצטער שנה שלא תצליח למכור בגלל שמיהרת! חשוב על זה...

בדיוק!

חבל על הכסף של הבדיקה. רד מהרכב הזה ומיד משניהם בעצם. בעיקר מזה שיד 4.

ניתן למצוא רכבים אטראקטיביים הרבה יותר. כך בחשבון שאת מרבית הסכום אתה גם ככה משלם.

עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות רכב שתוכל גם למכור.

רק אדיוט עם דיפלומה ירכוש 206 יד חמישית...

פורסם

השוק מוצף ב206 ככה שבאמת אין טעם להתפשר. מה הבעיה למצוא 206 יד ראשונה למשל? אני זוכר שהיתה כתבה מאחד מערוצי החדשות על תופעת הליסינג ואיזו אישה עם 206 יד ראשונה שמנסה למכור כבר המון זמן ואיש לא מתקשר....

פורסם

אתם מדברים על 1400 שזה חרא של אוטו ויש כמו זבל, לא על 1600 שעקרונית קשה למצוא אחת טובה בשוק, במחיר של עד 70 אלף

היום הייתי בבדיקה, האוטו במצב מצויין, 4 גלגלים חדשים של מישלין , קצת תיקוני צבע בכנפיים אבל חוצמזה כל מצויין, רק טיפול 90K תקופתי לעשות וליסוע עליו,

2 ידיים עברו רק במשפחה לאחרונה כי גיסו כנראה נקלע לחובות וזה תרגיל של בעלי עסקים פרטיים להעביר בעלות כדי שלא יקחו לו

וואלה וקונה אותו ב60 אלף בגלל הידיים חחח

מה רע, אוטו במצב מצויין אבל בגלל הידיים 17 וחצי אלף מתחת למחירון

פורסם

אם אתה קונה רכב לתקופה ארוכה (4-5 שנים) זה עוד יכול איך שהוא להשתלם ובתנאי שהרכב ממש במצב מצויין.

אחרת אתה שם כספך על קרן הצבי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...