Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1- מה עובר על שומאכר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע אני כבר לא יודע מה לחשוב, אני לא יודע אם אתה עוקב אחרי הפורמולה 1 אבל אני כן עוקב בערך מלפני 7-8 שנים ועדיין לא ראיתי פנומן (רשמתי נכון?) כמו שומי! מה שהוא היה עושה לשאר המתחרים זה פשוט לא יאמן!!

ופתאום באה עונה כזאת גרוע שלו שאין הסבר לזה, אז מנסים לחשוב על כל מיני אופציות לכשלון שלו וזאת לא האופציה היחידה שרשמתי!!

מה שגם הוא סבל בשנים האחרונות מכל מיני חוקים חדשים שהאיגוד מוציא כל שנה שיקשו עליו, אז בעצם אי אפשר לדעת מה הסיבה...

והספורט הזה משעמם רק בשנים האחרונות! כי יש יותר מידי טכנולגיה ברכבים וזה הורס את הספורט וזה מה שה- FIA עושה כרגע מנסה למצוא פתרונות כמו זה...

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5127

לגבי הראלי אכן ספורט מהנה לצפיה, לדעתי כל מירוץ ( חוץ מנאססקאר ודראג) הוא מעניין ביותר אפילו מירוץ מכסחות דשא!

מה זה משנה איזה חוקים מחוקקים כדי להקשות עליו, זה לא אמור להטריד אותו אלא רק את פרארי בעריכת המכונית מחדש.

כל מה שהוא צריך לעשות זה ללחוץ על הגז לסובב קצת את ההגה ולקרוע לכולם את הצורה, אני חושב שהוא מנסה לעשות את זה אבל כנראה שאבד לו הקסם או שזה פשוט הצמיגים :? .

פורסם

מה זה משנה איזה חוקים מחוקקים כדי להקשות עליו, זה לא אמור להטריד אותו אלא רק את פרארי בעריכת המכונית מחדש.

כל מה שהוא צריך לעשות זה ללחוץ על הגז לסובב קצת את ההגה ולקרוע לכולם את הצורה, אני חושב שהוא מנסה לעשות את זה אבל כנראה שאבד לו הקסם או שזה פשוט הצמיגים :? .

מה זה כל כך פשוט?! אני רוצה לראות אותך עולה על מכונית פורמולה 1 לוחץ על הגז ומסובב את ההגה!! עוד לפני שתיצא מהפיט סטופ אתה תיכנס בקיר או משהו כזה

זה לא כל כך קל לנהוג במהירויות האלו,כמה ששומאכר פנומן עדיין הוא תלוי מאוד במכונית שבה הוא נוסע ואם אחד מהמכלולים באוטו מעפן אז לא משנה כמה הוא יהיה טוב הוא יצטרך ללחוץ הרבה על הגז ולסובב את ההגה:screwy:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
זה נשמע כל כך קל איך שאתה אומר את זה!!:wink:

נכון יכול ליהיות שזה הצמיגים אבל את האמת זה לא ממש משנה כי סוף סוף יהיה השנה אלוף חדש!

ואפילו יש שני נהגים שרבים על האליפות וזה כבר יותר מעניין...

בשנה הבאה יהיה יותר מעניין אני חושב...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

רגע, רגע, רגע....

מישהו יודע באמת אם המתכנן של הרכב התחלף?

או שאני טועה...

יהודה פ.

• תוכן חדש...