Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט AVEO

PooKiPsiT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אמא שלי חושבת על לקנות שברולט AVEO

ואחד הדברים שהיא חוששת מהם זאת צריכת הדלק של האוטו.

למישהו כאן הייתה/יש את האוטו ויודע כמה הוא עושה בתוך העיר?

(אני יודעת למצוא את הנתונים הרשמיים, אבל אני לא יודעת עד כמה הם אמינים)

תודה!

פורסם

שלום למשתמש הטרי וברוך הבא.

אנא ממך, קרא את כללי הפורום, מצויין שם בפירוש שלא לפתוח שרשורים זהים ביותר מפורום אחד ואתה מתבקש להיצמד לכללים.

תודה מראש וברכת שימוש פורה,

מוטי.

פורסם

שברולט אוואו צורכת 1 ל-9 בנסיעה עירונית (עפ"י ידיעות אחרונות, מתאריך 13.5.05).

משפחתית ממוצעת כמו מאזדה 3, טויוטה קורולה או הונדה סיביק יותר חסכונית מהאוואו... לתשומת לבכם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אוקיי.

סליחה שפתחתי 2 הודעות. זה לא יקרה שנית.

ותודה על התגובות!

מה שהיה בידיעות אחרונות זה לפי בדיקה שהם עשו בעצמם לרכב?

פורסם

לי יש אוויאו ידנית (פרטית לא ליסינג), למיטב זיכרוני המבחן היה על אוטומטי.

בכל מקרה... הרכב שלי חי על דיאטה של י"ם-ת"א. הצריכה הבין עירונית שלו היתה בערך 1:15 בחורף בלי מזגן. בקיץ עם מזגן זה בערך 1:13.5-14.5.

זה לא בין עירוני נטו כי יש פקקים ואת כל הסיפור של החנייה. כמו כן, חלק לא מבוטל מהנסיעה הוא בעליות.

כיום יש להם מבצע שהם שמים לך פרסומת על האוטו למשך שנה ואתה מקבל 9,000 שקל הנחה ובמקרה שלי הצלחתי בעזרת אי אלו לחצים וקומבינות לרכוש את הרכב בערך במחיר של חברות ליסינג וסידרו גלגלי סגסוגת (מגנזיום בשפת החיב"ר) און דה האוס.

במהלך השבועות לפני החלטת הרכישה לקחתי לנסיעות מבחן או דאגתי לקחת לסיבוב ממכרים וחברים; הונדה ג'אז, יאריס, פולו, איביזה, פונטו, פנדה, גטס, C3, 206, קליאו, אקסנט וכמובן את האוויאו.

המכונית מפתיעה לטובה! (יחסית למחיר...) תעשה נסיעת מבחן עליה ותתרשם.

היום היתי רוכש את הסיריון החדשה עם היתי יכול לשבת בה בצורה נוחה בלי הברכיים בתוך ההגה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שתבדוק את הסיריון החדשה. המחיר דומה והיא טובה יותר. בנוסף אפשר למצוא AVEO בזול כמשומשות (בזמנו חילקו אותן במפעל הפיס, אם עדיין מחלקים אותן אפשר לקנות בזול משומשת עם 0 ק"מ) ויש מבצע של MSN שאתה מדביק מדבקות על צידי הרכב (דווקא לא מכוערת אם הרכב לבחורה) ומקבל 8K שקל הנחה, ואתה יכול להסירן אחרי שנה.

בכל מקרה, בתור רכב, הסיריון החדשה עדיפה.

לבחור שכתב שהוא השווה אותן לJAZZ, 206 וכו', הAVEO פחות טובה מהן בצורה משמעותית מ-א-ו-ד. היתרון שלה הוא במחיר, זול, ובלי המבצע של MSN, הסיריון קרובה מאוד במחיר, וטובה יותר.

גיא

פורסם

הבדיקה של ידיעות היתה לגרסה האוטומטית בלבד, הם בחנו עוד סוגי רכבים. הבדיקה היתה אובייקטיבית לחלוטין ונעשתה לא רק על AVEO אחת אלא על עשרות כאלו ע"מ לקבל אינדיקציה טובה יותר ומדוייקת יותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לבחור שכתב שהוא השווה אותן לJAZZ, 206 וכו', הAVEO פחות טובה מהן בצורה משמעותית מ-א-ו-ד. היתרון שלה הוא במחיר, זול, ובלי המבצע של MSN, הסיריון קרובה מאוד במחיר, וטובה יותר.

גיא

אני רכשתי את הרכב בינואר במחיר שנמוך יותר מ-10K מהמחיר של LS הצ'בק ידנית חדשה היום.

ההשוואה אינה של הרכב נטו!!! ההשוואה מבחינתי היתה אם שווה לי לשלם בערך 40K יותר בשביל JAZZ או 206. למרות שהם טובות יותר הם לא שוות את ההפרש במחיר מבחינת ההבדל בתמורה.

כל עוד מדובר באוטמטיות ה206 1.4 אוטמטית היא עגלה זוועה שלא סוחבת עם מזגן את העליות לירושלים בלי להיות בסיבובי מנוע גבוהים וצריכת דלק גרועה. באוויאו יש 94 סוסים לעומת ה75 של ה206 והC3.

כמו שכתבתי - המלצתי היום היא הסריון. אני למרות שאני לא גבוה בצורה חריגה (185) אני לא יכול לשבת בתוך סיריון בתנוחת ישיבה נוחה.

אני יודע על אוויאו ליסינג משנת 2003 של איש מכירות שעברה את ה100K וללא כל יחס עדין כלפי המכונית שלא הופיע עד היום שום תקלה מכנית וצריכת הדלק שלה לא גרועה יותר ממכונית בנזין מקבילות כמו הגטס, אקסנט, בלנו וזאת לפי אלפי ליטרים וקילמטרז רשום בפזומט. בקרוב תוחלף האוויאו באוויאו ליסינג 2006.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני הייתי מעדיף רכב משומש אבל איכותי יותר. ברור שכאשר צריך להוסיף 40K זה לא שווה במיוחד. אבל אם אפשר לקנות יאריס (בטח אם זו TS) משומשת במחיר לא רחוק, הייתי מעדיף אותה. בנוסף אתה משווה AVEO ידנית, ל206 אוטומטית, אין השוואה. 206 ידנית עם מנוע 1.4 עם 75HP דווקא זריזה למדי, גם הC3. לא מדובר ברכב מהיר, אבל בהחלט לא מורגש חוסר כוח רציני, בטח למי שרוצה תחבורה מA לB. מי שרוצה יותר מזה, שיקנה את ה206XS, יאריס TS, וכו'.

שים לב שמדובר בסיריון החדשה, האם כבר הספקת לשבת בה? דגם חדש לגמרי.

לגבי צריכת הדלק שלך, מדובר בידני. יכול להיות שלAVEO יש אותה "מחלה" שיש לגטס וזה אומר שבאוטומטי היא צורכת המון דלק, ובידני לא. והנתון שהיבוא כאן התייחס לאוטומטית (ואם זה לידנית אז בכלל...)

אני לא הייתי קונה AVEO חדשה, אלא אם הייתי משיג אותה בהנחה גדולה מאוד. אפשר למצוא כאלו משומשות במחירים נמוכים משמועתית, ועדיין עם אחריות וכו'. כאשר עושים את ההחלטת צריך להכניס את המחיר, ופה לAVEO יש קלף, בכל השאר, לא ממש. בנוסף קח בחשבון שלא כולם יוכלו להשיג את ההנחה שאתה השגת.

לפותח השירשור - ידנית או אוטומטית? מה התקציב? מה מחפשים ברכב? תן יותר פרטים.

גיא

פורסם
היי.

אחד הדברים שהיא חוששת מהם זאת צריכת הדלק של האוטו.

למישהו כאן הייתה/יש את האוטו ויודע כמה הוא עושה בתוך העיר?

תודה!

לחבר שלי יש aveo 1.4 גיר רגיל והוא ממש לא מתלונן על הצריכת דלק להפך...

הוא טוען שהאוטו צורך בניסעה עירונית כמות של 1 ל-9 ובנסיעה בין עירונית 1-ל-14 ככה.

יכול להיות שזה נכון ,יכול להיות שלא, אבל לא עדיף לך ליקנות רכב משומש מתחילת שנות ה2000

ולחסוך את שאר הכסף?

פורסם

ומה מבחינת היגוי מעורפל עד לא קיים והתנהגות כביש מסוכנת בסיבובים?

יצא לי לבדוק את גרסת ה4 דלתות (ליסינג) , וזוהי חוויה מזעזעת.

לדעתי מלבד מחיר אין לרכב הנ"ל שום יתרון, ורוב האנשים שרוכשים כאלו הן חברות ליסינג/השכרה ,

ואנשים שרוצים להנות מקריעת ניילונים, אך יכולתם הכלכלית לא מספיקה ליותר מזה.

(UMI יצאה במבצעי מימון מאוד מפתים על הרכב הנ"ל)

בנוסף, לפותחת הת'רד , כשתרצו למכור את הרכב, הסיכוי שתקבלו עליו מחיר מחירון או משהו קרוב לזה, הוא אפסי, כי כבר עכשיו השוק מוצף בכאלו שעברו בהשכרה / ליסינג / מפעל הפיס עם 0 ק"מ.

נ.ב. יצא לי לראות אתמול סיריון חדשה בצבע ירוק בהיר (נזלת) , ומסתבר שבפועל יש לרכב כונס מכוער על הפגוש הקדמי, דבר שלא הופיע בתמונות הרשמיות ולדעתי מאוד מכער את הפרונט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לחבר שלי יש aveo 1.4 גיר רגיל והוא ממש לא מתלונן על הצריכת דלק להפך...

הוא טוען שהאוטו צורך בניסעה עירונית כמות של 1 ל-9 ובנסיעה בין עירונית 1-ל-14 ככה.

הנתונים שהבאת בפנינו אינם נתונים מרשימים כלל(במיוחד לרכב ידני) - אני "יושב" על נתונים "טובים" מאלו שהבאת - אבל עם קורולה אוטומטית (שדרך אגב היא גם כבדה הרבה יותר)

אני גם מצטרף להמלצות שהוצעו לפני לרכוש רכב אחר (לא שיש לי בעיה עם מכוניות דייהו - אבל הם עדיין לא ברמה של היפניות הבולטות) - כי בסופו של דבר מה שזול יוצא יקר יותר!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אז ככה

יש לנו הנחה של 9000 שקל על האוטו, גם בלי הפרסומת עם הפרפרים

ופרוטקציות במוסך :wink:

כשאמא שלי חיפשה רכב היא קודם כל חיפשה משהו שנכנס לתקציב שהוא באזור ה90,000 ש"ח אוטומטי,קטן (היא לא מחפשת משפחתיות) ולא אירופאי. לא הצלחתי להוציא ממנה דרישות ספציפיות מעבר לזה.

היא חשבה גם על סוזוקי איגניס אבל ממנו היא פחות התלהבה, למרות שהוא יותר חסכוני. בין היתר ..גם בגלל עניין הבטיחות. היא אומרת שהדלתות שלו בעובי של קרטון

ב5 שנים האחרונות יש לנו פולו. צריכת הדלק שלה בתוך העיר היא גם 1:9 ככה שלזה כבר התרגלנו. נקוה רק שזה לא יהיה יותר..

היא גם חשבה אגב על לקנות רכב משומש. פשוט היא אומרת שממה שהיא ראתה ההפרש במחירים לא היה רציני מידי, והיא מעדיפה רכב חדש מאשר רכב משומש שהיא אף פעם לא יכולה לדעת מה עבר עליו לפני.

פורסם

אני הייתי דווקא בוחר בטויוטה יאריס משומשת ב-90,000 ש"ח ניתן למצוא יאריס מדגם מתקדם ובמצב טוב מאד.

היא יותר חסכונית (חיסכון של למעלה מ-10% בתיצרוכת הדלק - ובחישוב שנתי יכול להגיע לאלפי שקלים), היא נוחה לנסיעה, זריזה, אמינה מעל לכל ספק, מאד מאד סחירה ושמירת הערך שלה מעולה - ובטווח הארוך אתם תרוויחו - כאשר תרצו למכרה היא תהייה שווה הרבה יותר משברולט אוויאו (או דייהו), אפילו אם היא שנה שנתיים ישנה יותר .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...