Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מרוצה, רכב טוב מאוד. אבל הc3 זאת אהבה ממבט ראשון, פשוט נדלקתי עליה וזהו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן כי זה לא היה מתוכנן בכלל. אבל לפעמים אומרים fuck it אני רוצה זה ואני רוצה את זה עכשיו כמו השיר של Queen.

• אהבתי 5

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין טלפונים על הקליאו? אולי תנסה לפרסם באותו מחיר שקיבלת בטרייד, שמישהו אחר ירוויח

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 13 דקות, מלטבשי כתב:

אין טלפונים על הקליאו? אולי תנסה לפרסם באותו מחיר שקיבלת בטרייד, שמישהו אחר ירוויח

אין בכלל. 

פורסם (נערך)

תפרסם במחיר שקיבלת עליו בטרייד + 1000.

לפני 10 שנים באתי לקנות אוטו, כל המודעות המקבילות היו באיזור ה39000. לא יודע למה החלטתי לנסוע לראות את הרכב למרות שהמודעה הייתה בלי תמונות. באתי למוכר, בדקתי את הרכב שאלתי אותו כמה אתה רוצה?

הוא אמר "בטרייד הציעו לי 31. תן לי 32".  

עיסקה מצויינת לשני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, yulianx כתב:

אין בכלל. 

בקושי פרסמת למה ציפית? אני מכרתי בזמנו קליאו 0.9 ידנית, לקח קצת זמן אבל בסוף הגיעו הטלפונים וקיבלתי אחלה של מחיר ביחס לחדשה (53 אלף בת שנתיים וחצי לעומת 70 חדשה) 

כמה זמן בכלל המודעה שלך רצה ביד 2? לדעתי עשית טעות עם הטרייד היית צריך לשים מקדמה אבל להסביר להם שאתה מנסה למכור עצמאית לפני הטרייד השוחט שלהם ולכן אתה צריך אקסטרה זמן. היו משריינים לך בלי בעיה והיה לך צ׳אנס אמיתי למכור. לדעתי אתה סתם ממהר מההתלהבות של הרכב החדש. עוד שבועיים שלוש לא יקרה כלום. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

המודעה רצה שבוע וקצת. לא היה אפילו טלפון אחד.

שמתי מקדמה ופירסמתי, אבל אי אפשר לשמור רכב לשבועים או 3. הם נותנים שבוע ולי האריכו מעט בגלל נסיעת מבחן.

ביד 2 רמת אבזור כמו שלי נמכרת ב79.5 ויש rs ב80. ואילו לא מודעות חדשות.

נגיד הייתי מוכר ב75 אלף. אז קיבלתי על שני בתכלס 70. לא נורא כול כך.

פורסם

לא סיכמת איתם שעד מועד המסירה אתה יכול לנסות למכור בחוץ? 

אם תמכור ב72 זה 2000 שקל לכיס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני חושב שבשביל העניין, אני אשאיר את המודעה ביד 2 וניראה איזה מחיר יגיע טלפון ראשון.

בנתיים ירדתי ל 79 אלף. 

פורסם
לפני 8 שעות, amosbmw כתב:

אם תמכור ב72 זה 2000 שקל לכיס

אם הוא מוכר ב-72, זה 7,000 שקל יותר מהטרייד.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 42 דקות, yulianx כתב:

אני חושב שבשביל העניין, אני אשאיר את המודעה ביד 2 וניראה איזה מחיר יגיע טלפון ראשון.

בנתיים ירדתי ל 79 אלף. 

האא, חשבתי כבר מסרת להם את הרכב. 

אז אין פה מה לחשוב, רכב עם הנתונים האלה תמכור בוודאות ביותר ממה שהציע לך הטרייד. גם אם זה יצא בסוף 70, אז לפחות תחסוך לאבא שלך/ או לעצמך את ה-5 אלף

פורסם

זה מה שאני מתכנן. יש,לי רק להרוויח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...