Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדים את זמנו! :rofl:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, itamar_by כתב:

לי פעם שמו מדבקה של קונה רכבים לפירוק על החלון...

אקסנט 2008 במצב טוב.

בסוף הלך ראש מנוע ונמכרה לפירוק 😆

כנראה מגדת עתידות שמה לך את המדבקה על החלון 

פורסם
בתאריך 10.1.2026 בשעה 21:53, גולדן191 כתב:

גם בב"ש זה מה שאומרים למי שיש פיאט 500 לפי מה ששמעתי ממישהו שחיכה איתי יחד להחלפת מצבר לפני כמה שבועות, לא אומרים הומו אבל אומרים שזה רכב של בחורה

IMG_9215.jpeg

• מצחיק 3
פורסם
לפני 10 שעות, dorsht כתב:

הייתי בלא מעט מדינות במזרח אירופה ולא נתקלתי באטראז' שם אפילו.

נראה לי זה יותר מדינות כמו הודו ואפריקה מאשר מזרח אירופה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני הערתי למישהו היום באיקאה ב"ש שאין כמו סקודה פאביה ידנית.. שזה אוטו מצויין. שהיתה לי כזאת. 

והוא גם אמר שהוא מרוצה מאוד. האוטו עם גיר רגיל, סקודה פאביה בת 11 או 12.. זה מה שהוא אמר. 

חוץ מזה, לקולגה שעובדים ביחד אמרתי שרדיוס הסיבוב של יונדאי איוניק 5 הוא עצום. "כמו טנק" ממה שקראתי באיזה טוקבק. 

לי העירו על האוטו שיש ריח של חדש עדיין.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 30 דקות, saar5555 כתב:

רדיוס הסיבוב של יונדאי איוניק 5 הוא עצום. "כמו טנק"

אצל אחד השכנים זה ככה, אבל זה כי היא לא מצליחה לסובב את ההגה יותר מרבע סיבוב 🤪 כשרגל שמאל היא על הכסא.

• מצחיק 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

נראה לי זה יותר מדינות כמו הודו ואפריקה מאשר מזרח אירופה..

נכון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

באופן מפתיע האטראז/ספייס סטאר נמכר גם בארה"ב, נקרא mirage. באופן לא מפתיע, זכה שם כמה פעמים בתואר הרכב הכי עלוב שניתן לקנות חדש. תודה לאלי על התיקון.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

כשאני עם המאזדה,  השאלה רוב הזמן היא - "מה זה?"

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• אחראי פורום
פורסם

היתה לי אבארט 500 לוסו אדומה.

פעם יצאתי ממנה וכמעט נכנסתי לחנות כשאני שומע צרחה "אמאאאאא תראי איזה חמווווודדד" מילדה בת 15 או משהו כזה.

למכירה אבארט 500 אדומה.

CStnfY.thumb.jpg.503599dabecbce7b21dea6f0c5f5104e.jpg

• מצחיק 10

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...