Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה, חזרתי עכשיו מהסוכנות

מחיר על הכביש 168k וזה כולל אגרת רישוי אחריות יבואן לשנה שלישית ועוד 2700 עבור איתוראן

אבל נשמע שאפשר להוריד את העלות של האיתוראן ולהגיע לעלות על הכביש של קצת יותר מ 165k

הרכבים זמינים בארץ להספקה (עד 15 ימי עבודה)

הרכב (הצבע?) ששאלתי לגביו הגיע לארץ בסוף ספטמבר (שכחתי לשאול לגבי לרשום את הרכב על השנה הבאה)

לגבי הנחה נוספת לא נשמע שיהיה יותר מדי מה לעשות אבל אולי זה ישתנה כשבאמת יבואו לקנות מספר אנשים (ולא רק להתעניין)

הייתי בסניף בחיפה ויש לי את הכרטיס ביקור של הסוכן למקרה שמישהו מעוניין

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, tuple כתב:

אז ככה, חזרתי עכשיו מהסוכנות

מחיר על הכביש 168k וזה כולל אגרת רישוי אחריות יבואן לשנה שלישית ועוד 2700 עבור איתוראן

אבל נשמע שאפשר להוריד את העלות של האיתוראן ולהגיע לעלות על הכביש של קצת יותר מ 165k

הרכבים זמינים בארץ להספקה (עד 15 ימי עבודה)

הרכב (הצבע?) ששאלתי לגביו הגיע לארץ בסוף ספטמבר (שכחתי לשאול לגבי לרשום את הרכב על השנה הבאה)

לגבי הנחה נוספת לא נשמע שיהיה יותר מדי מה לעשות אבל אולי זה ישתנה כשבאמת יבואו לקנות מספר אנשים (ולא רק להתעניין)

הייתי בסניף בחיפה ויש לי את הכרטיס ביקור של הסוכן למקרה שמישהו מעוניין

כאמור הם לא ממש מתאמצים בשביל איזה 4-5 בחורים שיבואו רציניים לקנות כאן ועכשיו (3000 זה כלום לטעמי,אבל רק דעתי)

2700 לאיתוראן נשמע יקר ממש,כשקניתי את האוקטביה (אחרי ריבים עם הביטוח) הסכימו שנתקין רק איתוראן SAVE (בלי קודנית כמובן) שעלה 1295שח

ה2700 האמורים נשמע כמו מערכת ששמים בספורטיביות היקרות שיותר גניבות מן הסתם,אולי כל אחד יכול להתמקח עם הביטוח ולהוריד עלויות ולקחת את הכי פחות במיגון

ממילא אם הרכב "הוזמן" שום מיגון לא יעזור :D.

עריכה - נכון לעכשיו מי שקונה אין אגרת צבע מטאלי,מהמבחר המדהים של ארבעה צבעים :)

אפור גרפיטלבן ירח מטאלי שחור מטאליכסף מטאלי
עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני חושש שכן מסתמן שיש בעיית ביקוש לרכבי בנזין.

סיאט אטקה fr שזה הדגם הבכיר מוצעת בימים לעמיתי מועדון חבר בהנחה גדולה מאד של 30,000 ₪ עגולים  ועוד מערכת איתור בעלות 1,300 ₪ בחינם למחיר של 150,000 ₪ עגולים.

המממה המלאי נגמר ביום של הפרסום של מבצע חבר, יום למחרת הייתי בסוכנות ונאמר לי שנגמר המלאי ביום האתמול כי הייתה התנפלות.

עוד נאמר לי שמדובר ברכבים שנת 2025 שעמדו לפני גיול במהלך חודש נובמבר ורק בצבע שחור ורק קונים שהעבירו את מלוא הסכום במהירות יכלו להתקדם בעסקה.

נרשמתי לרשימת המתנה למקרה שיהיו ביטולים אבל כנראה שאין סיכוי לזה, המבצע טוב מדי מכדי שמישהו יבטל את הרכישה ויש עוד אנשים לפני ברשימת ההמתנה.

אבל מכיוון שסיאט נתקעו עם הרכבים הנ"ל ומדובר למעשה ברכב זהה לקארוק בהבדלים קטנים כאלו ואחרים זה יכול להצביע על בעיית ביקוש גם לקארוק.

וההנחה על הקארוק נראית עכשיו גם מצחיקה.

IMG-20251105-WA0035.jpg

עריכה אחרונה על ידי elielectric
פורסם

קארוק תמיד, מאז שהגיע ארצה ב2018, נמכר בפער ניכר מהאטקה. כמדומני סביב 15k. זה לא חדש. בגדול, זה אותו המרכב והמכללים. השינויים הם עיצוביים ובאבזור.

פורסם (נערך)

חבל מאוד שנגמר המבצע של הסיאט אטקה fr, מחיר מפתה

לדעתכם, במידה ולי אין מועדון חבר אבל לקרוב משפחה שלי יש, אהיה זכאי לרכוש דרכו ?

עריכה אחרונה על ידי Dani_cohen
פורסם

ראיתי את המבצע הזה, יותר מזה ראיתי כמה ימים לפני כולם. לא מתלהב מאטקה, רכב מיושן.
לא מבין איך לא מחליפים כבר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זאת אטקה סטייל אפס ק"מ יד ראשונה ליסינג ב- 152,000₪

במבצע חבר מכרו אטקה fr יד אפס ב- 150 אלף ₪.

אין מה להשוות.

לפני כשעה, aka77 כתב:

ראיתי את המבצע הזה, יותר מזה ראיתי כמה ימים לפני כולם. לא מתלהב מאטקה, רכב מיושן.
לא מבין איך לא מחליפים כבר.

גם הקארוק מיושן.

פורסם
לפני 31 דקות, elielectric כתב:

גם הקארוק מיושן.

נכון אבל עבר רענון ב-2022.
האטקה עברה רענון לפני 5 שנים, ובכלל דגם מיושן הרבה יותר.

קארוק זה ליגה אחרת, אבל כן גם דגם לא חדש שעבר הרבה.

בכלל שמתי לב שהמצב בוואגיות לא מזהיר בכלל, נראה שהם מעדיפים להשקיע בחשמליות, הגיוני סה״כ.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אטקה עברה רענון בשנת 2020. קארוק שנה אח"כ. שתיהן יצאו לשוק בשנים 2016/17. והקארוק לא ליגה אחרת, מדובר בדגם מאובזר יותר בגירסת הבסיס, בזה זה מסתכם, טכנית ומכנית כלי רכב זהים. ואתה צודק, יחסית למתחרים מדובר בדגמים כבר די ישנים שמיוצרים כבר כשמונה שנים ועדיין ובשתי הגירסאות כלי רכב בהחלט משובחים, גם היום.

פורסם

אני חייב לציין שלאטקה סטייל מערכת בטיחות שלדעתי היא כבר דור או שניים אחורה ממה שיש היום לVAG.

לפחות למןדל 2023 /9 השחוט שהיה לי כרכב חליפי.

לא יודע מה המצב בקארוק.

להערכתי הלחלוטין לא מקצועית, סתם איש שנסע די הרבה באוקטביה 2024 , אטקה  2023המעודכנת סטייל ואלנטרה ליסינג - תאונה שבקוריאניות לא תתרחש, ברכבים האלה יתכן שתתרחש.  הם מתריעים מאוחר מדי, בולמים מאוחר מדי. וסתם מציקים על נסיעה ליד השול.

בvag יצא לי לנסוע בקיץ על טוראן 2025, לכאורה רכב ממש מיושן.

כל האלקטרוניקה שם היתה חדשה - מסך דמוי מה שיש באוקטביה נדצה לי.

לוח מכוונים דיגיטלי מלא.

מערכת drive iq או משהו כזה, זה יודע מה המהירות הקבועה בחוק בכל נקודה, מה המהירות הרצויה בכל סיבוב, ובעיקר עושה אחלה עבודה בשמירת מרחק לינארית ונעימה.

לא יודע מה מגיע עם המערכות האלה בארץ.

פורסם

חזרתי בשחייה מהסוכנות.

לא נותנים את ההנחות שבמבצע שמסתיים היום לרישוי 26.

המקסימום שהצלחתי לקבל זה 3K הנחה שזה יוצא 170K על הכביש.

קרי, הבדל של 5K בין מחירי המבצע לרישוי 25 לבין רישוי 26.

למי ששאל הרכבים שיש במלאי הם מספטמבר בארץ.

פורסם (נערך)

נכנסתי לקבוצת פייסבוק של סקודה קארוק.

אנשים מרוצים מהרכב אבל זה רכב עם עלות אחזקה גבוהה יחסית לדעתי.

ללא מעט רכבים הלכו מצמדים סביב 60,000 ק"מ בלבד (יש אפילו ב- 45 אלף ק"מ) ולא מעט בקילומטאז גבוה יותר אבל עדיין נמוך יחסית סביב 75 -90 אלף ק"מ. העלות במוסך יבואן כ- 8,000 ₪ במוסך לא יבואן 4,000 - 5000 ₪.

החלפת פלאגים כל 60 אלף ק"מ או 4 שנים לפי המוקדם (ברכבים של יצרנים אחרים מחליפים גם כל 120 אלף ק"מ).

החלפת טיימינג כל 120 אלף ק"מ או 5 שנים לפי המוקדם (יש רכבים אחרים עם שרשרת תזמון ללא צורך בהחלפה).

משאבת מים נהרסת בקילומטרזים נמוכים.

צריכת דלק בתוך בעיר לא משהו בכלל סביב 8 - 9 ק"מ לליטר (מחוץ לעיר כ- 14 - 15 ק"מ).

עריכה אחרונה על ידי elielectric

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...