Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הזיהוי מהירות, שהוא טועה יש מקומות קבועים שפתאום בכביש מהיר הוא מחליט שהמהירות היא 50. יכול להיות שיש תמרורים שהוא קולט שלא קשורים.

אפשר איך שהוא במוסך שיקנפגו שהוא יזכור שביטלתי אותו?

בינתיים כל נסיעה אני מבטל את זה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה ל-ezuf  (ולאחרים) על המידע, נראה לי שאמשיך לחפש רכב אחר...

העניין שהלכתי על הקארוק בתור רכב בנזין (לא מעוניין בחשמליים למיניהם), והאכזבה גדולה!

משיטוט בפורומים בחו"ל (בעיקר https://www.briskoda.net/forums/forum/364-skoda-karoq/ הבריטי) הציעו לקרוא ולפרש את ה-VIN CODE של הרכב המוצע, ולחפש חריגות כגון שנת ומפעל ייצור וכדומה.

האם מישהו כאן בדק את הנתונים שלו?

אשמח לפירוטים, ובהצלחה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי joelsnet
טעות בקישור לפורום UK
פורסם
לפני 50 דקות, ezuf כתב:

.

בנוסף גם שעון הדלק ושעון הטמפ שמן נעלמו והחלפו ב2 פסים דיגיטלים קטנטנים (מנפלאות הדיגיטציה וחסכון בכוח מצד היצרן+היבואן)

בנוסף יש מזהה תמרורים שקצת מעיק כשעוברים את המהירות המותרת.

בנוסף #

מצטער לשמוע שזה המצב.

ניסית לשחק עם התצוגות? כי בפאביה 2025 יש תצוגת טמפ' שמן..(גירסת האיבזור הכי פשוטה).

ואם כבר..הגיר לא כותב באיזה הילוך הוא.. ורק במצב ספורט הוא מראה את מספר ההילוך.

לפני 6 דקות, joelsnet כתב:

האם מישהו כאן בדק את הנתונים שלו?

לא הבנתי אילו נתונים.

יכול לשתף ששלחתי מייל לסקודה ברגע שהיה לי מספר שילדה, לברר חודש ייצור של האוטו. לוודא שלא ישב הרבה זמן בבונדד.בין זמן היצור לבין מועד קבלת האוטו עברו 3-4 חודשים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני כשעה, ezuf כתב:

סליחה שאני מבאס רוכשים\מתעניינים עתידיים

בשביל זה יש את הפורום, לשמוע חוות דעת של אנשים, גם אם הן לא טובות

אני רוצה לציין שכבר נסעתי לסוכנות במטרה להזמין את הרכב, עשיתי עוד נסיעת מבחן לפני והחלטתי לרדת מהרכב

(בסוף קניתי c5 יד 2)

• אהבתי 1
פורסם

"נתונים" - הכוונה למה שמופיע לפני מספר השילדה (6 ספרות) - האותיות שם אומרות שנת ייצור ומפעל ייצור ועוד נתונים, גגל Vin Code KAROQ,  יש הסברים מפורטים.

פורסם
בתאריך 14.2.2026 בשעה 18:23, ezuf כתב:

שבוע טוב

המולטימדיה זוועת עולם,בושה וחרפה שמתקינים HU כזה מחורבן שלא שווה עשרה שקלים.ועוד קוראים לזה מקורי מהיצרן (עאלק)

אם פעם הייתי 60% בטוח שזה התקנה מקומית מחורבנת כלשהי,היום אני בטוח 101% שזה כן.

הדלת אחורית חשמלית זמינה בבקשה בהזמנה,עולה 5000ש"ח (לנו הציעו ב50%,כנראה לא הרבה קופצים על זה)

מיותר לחלוטין כמה אלפים על כפתור מסכן שסך הכל סוגר את הדלת,לדעתי.

למי שמזמין ברמת אבזור הנמוכה סלקשן - שימו לב שאין יותר שעון סל"ד נורמלי,אלא קמבון של מד מהירות פלוס פס מסכן מלמעלה.

בנוסף גם שעון הדלק ושעון הטמפ שמן נעלמו והחלפו ב2 פסים דיגיטלים קטנטנים (מנפלאות הדיגיטציה וחסכון בכוח מצד היצרן+היבואן)

בנוסף יש מזהה תמרורים שקצת מעיק כשעוברים את המהירות המותרת.

בנוסף #2 קבלנו רכב עם מגבים "גמורים",מרעישים ברמות בכל ניגוב (מה הסיכוי שהפשיטו את המקוריים בשביל למכור בעושק במוסך ושמו זוג סיני\HR זבל'ה של הזבל'ה במקום?)

למי שיש שאלות נוספות על הרכב נשמח לענות (עד כמה שאפשר,בסה"כ חודש וקצת אצלנו,ויש כבר חרטות על הרכישה) - פשוט במקום לפתוח שרשור חדש אפשר לשתף פה\באחרים...

נ.ב סליחה שאני מבאס רוכשים\מתעניינים עתידיים (צ'מפיון אם אתם קוראים,מוזמנים להתלונן עליי) אבל זה פשוט הזוי ביזיון וזלזול משווע שהאוקטביה אמבישן (רמה הכי נמוכה) שנתון 2021 שלי,יותר מאובזרת מקארוק 26 סלקשן

אין הגדרה אחרת,170 אלף על רכב שווה אולי 125 אלף,לא היתה תחרות בארץ ותמחור הוגן כלשהו.

באסה לשמוע. אתה יכול לפרט מאיזו בחינה האוקטביה שלך יותר מאובזרת? כי התלוננת על מולטימדיה פחות טובה ועל דיגיטציה (שגם אני שונא ברכבים) במקום שעונים נורמלים אבל זה לא מה שנקרא אבזור בראש שלי, פשוט שינויים שעשו.

פורסם (נערך)

אהלן,סליחה על המענה בדיליי

חדשות בנושא הוישרים (מותר לפרגן חזרה,לא רק ללכלך) - מסתבר שזה כן באחריות,כל עוד הרכב לא גמע 5000קמ ולא עברו שלושה חודשים מהמסירה 

אז כשמגיע,מגיע 👌

האוקטביה שלי יותר מאובזרת ב

*תא למטריה בדלת נהג (אומנם צריך משהו ספציפי בתצורת מלבן,אבל יפה המחשבה)

*קילס מלא לחלוטין (כנראה פספסתי בהודעה הקודמת),בכל הדלתות (בקארוק סלקשן רק לדלתות הקדמיות,וממש מעיק בסגירה,כאילו הרמת רגישות מערכת נמוכה או משהו)

אצלי רק ליטוף וזה מגיב,סגירה ופתיחה

*בוכנות למכסה מנוע (בקארוק מוט מעפן כמו ברכבים מתחילת המילניום),כאילו כבר עשיתם לבגאז',עוד 50שקל לסט בוכנות גז זה מה שיהרוג את היצרן\יבואן ?

*לוח שעונים אנלוגי ברובו,רק האמצע דיגיטלי כמובן למולטמדיה\מידע רכב (כמובן שיש שעון מהירות\שעון סלד\ושעונים לדלק ולחום מנוע,כל אחד בנפרד)

*במולטמדיה אצלי כשהרכב מתממשק עם הבלוטות' והאנדראיד אוטו (עם כבל,חובה),הכל עובד תקין

בקארוק משום מה (לאישה יש אייפון אז לא צריך כבל בקארפליי) כשנכנסים לאנשי קשר דרך הווייז\מולטמדיה זה עובד (צולע,אבל עובד),אבל אם ניגשים לכפתור פיזי של ספר טלפונים,זה כאילו מתנתק וצריך PAIRING מחדש)

לאדע אם זה באג  או ככה זה אמור להיות.

וזה מה שבעולה לי לראש בגדול,זה דברים קטנים שלא מבין למה לחסוך בכח,בנאדם קונה רכב בסכום רציני ועדיין מתקמצנים,ממש מדינת עולם שלישי

מזל שהרכב מגיע עם גלגלים וזה לא אופציה בתשלום...

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על הפירוט. נשמע שבאמת חווית המשתמש  פחות טובה בדברים מסוימים אבל זה לא דרמטי במיוחד ולא בטוח שאפשר להגדיר את הרכב כפחות מאובזר לרוב עקב זה אלא יותר שינויים לרעה. 

מנחש שאובייקטיבית הקארוק יותר מאובזרת ויש בה יותר פיצ׳רים שאין באוקטביה שלך שלא ציינת אבל משהו בחווית השימוש של הרכב פחות טוב מבחינתך.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...