Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכבים של צ'מפיון יקרים כחדשים,אין מנוס (בטח אם רוצים לממש אחריות חס וחלילה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 11.11.2025 בשעה 13:24, tuple כתב:

לגבי הנחה נוספת לא נשמע שיהיה יותר מדי מה לעשות אבל אולי זה ישתנה כשבאמת יבואו לקנות מספר אנשים (ולא רק להתעניין)

כשהזמנתי את הפאביה,

שאלתי כמה יורידו לי במחיר אם נגיד מגיע עוד מישהו וקונה גם באותה עיסקה. אז נאמר לי שבערך 1000 שקל הנחה במחיר (כשכבר היה מבצע מכירות ב 10/7/25).

עכשיו ייתכן שהם יותר לחוצים למכור, אבל המבצע של הימים האחרונים הסתיים ב 14/11/25.

תבדוק אם מבחינת הביטוח את מחוייב לאיתוראן וכל זה. ככה תוכל לחסוך עוד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

המבצע הנוכחי בסקודה - מתאריך: 10.12.2025 עד 21.12.2025 או עד גמר המלאי.
מחירי המבצע מאפשרים קבלת הרכבים ברישוי שנת 2026.

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-מכירות-בסקודה-דצמבר-2025

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם

מי שרוצה להוזיל כמה שקלים יש ביד2 כמה קארוקים 0קמ 2025 בטיפה פחות מצ'מפיון (על חשבון אחריות כמובן)

יד ראשונה,6000קמ,פרטי,160000שחים

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/l8oy4qb3?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=1&pagination=1

יד 1 ליסינג,0קמ,מגרש בראשלצ,;161900

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/k55piyxo?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

יד1 ליסינג,0קמ,מגרש בירושלים

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/781mkhp7?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1

GTI

סאאמק כולכם.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בקשר לקארוק סטייל: האם נכון שהורידו פריטי איבזור שהיו קיימים בשנים קודמות?

לדוגמה דלת אחורית חשמלית (לא דבר של מה בכך).

כמו-כן יש את הרדיו BOLERO העתיק שכבר לא משווק באירופה מזמן, וזה במקום מערכת המולטימדיה החדשה בכל הסקודות האחרות.

אגב, יש עכשיו מבצע ב"חבר" אם אינני טועה.

פורסם
לפני 2 דקות, joelsnet כתב:

אגב, יש עכשיו מבצע ב"חבר" אם אינני טועה.

כן, יש מבצע עכשיו בחבר, נשמח אם מישהו יכול להעלות צילום מסך של פרטי המבצע

פורסם

לפי המפרט לא קיים האבזור שציינת. בכל הגרסאות מערכת המולטימדיה היא זו שהייתה קיימת לכל אורך השנים שהרכב שווק בארץ.

הרכב עבר מתיחת פנים שלא שינת יותר מידיי ולא ישרה קו עם המראה המעודכן למשל בקודיאק החדש אלא נראה דומה למה שהיה בקודם.

פורסם
לפני 44 דקות, samg כתב:

לפי המפרט לא קיים האבזור שציינת. בכל הגרסאות מערכת המולטימדיה היא זו שהייתה קיימת לכל אורך השנים שהרכב שווק בארץ.

הרכב עבר מתיחת פנים שלא שינת יותר מידיי ולא ישרה קו עם המראה המעודכן למשל בקודיאק החדש אלא נראה דומה למה שהיה בקודם.

על זה בדיוק אני מדבר, זו אותה מערכת מיושנת שניסו למכור לי לפני 15 שנה כ"שידרוג" - היום זה השאריות של אתמול, ועובדה שכל היתר כבר שודרגו לפאנלים החדשים! 

פורסם (נערך)

שבוע טוב

המולטימדיה זוועת עולם,בושה וחרפה שמתקינים HU כזה מחורבן שלא שווה עשרה שקלים.ועוד קוראים לזה מקורי מהיצרן (עאלק)

אם פעם הייתי 60% בטוח שזה התקנה מקומית מחורבנת כלשהי,היום אני בטוח 101% שזה כן.

הדלת אחורית חשמלית זמינה בבקשה בהזמנה,עולה 5000ש"ח (לנו הציעו ב50%,כנראה לא הרבה קופצים על זה)

מיותר לחלוטין כמה אלפים על כפתור מסכן שסך הכל סוגר את הדלת,לדעתי.

למי שמזמין ברמת אבזור הנמוכה סלקשן - שימו לב שאין יותר שעון סל"ד נורמלי,אלא קמבון של מד מהירות פלוס פס מסכן מלמעלה.

בנוסף גם שעון הדלק ושעון הטמפ שמן נעלמו והחלפו ב2 פסים דיגיטלים קטנטנים (מנפלאות הדיגיטציה וחסכון בכוח מצד היצרן+היבואן)

בנוסף יש מזהה תמרורים שקצת מעיק כשעוברים את המהירות המותרת.

בנוסף #2 קבלנו רכב עם מגבים "גמורים",מרעישים ברמות בכל ניגוב (מה הסיכוי שהפשיטו את המקוריים בשביל למכור בעושק במוסך ושמו זוג סיני\HR זבל'ה של הזבל'ה במקום?)

למי שיש שאלות נוספות על הרכב נשמח לענות (עד כמה שאפשר,בסה"כ חודש וקצת אצלנו,ויש כבר חרטות על הרכישה) - פשוט במקום לפתוח שרשור חדש אפשר לשתף פה\באחרים...

נ.ב סליחה שאני מבאס רוכשים\מתעניינים עתידיים (צ'מפיון אם אתם קוראים,מוזמנים להתלונן עליי) אבל זה פשוט הזוי ביזיון וזלזול משווע שהאוקטביה אמבישן (רמה הכי נמוכה) שנתון 2021 שלי,יותר מאובזרת מקארוק 26 סלקשן

אין הגדרה אחרת,170 אלף על רכב שווה אולי 125 אלף,לא היתה תחרות בארץ ותמחור הוגן כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • מבאס 4
  • מעניין 1

GTI

סאאמק כולכם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...