Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מחיר "נכון" יש מחיר שקונה מרצון משלם על רכב שהוא מעוניין לרכוש.

ברכב עם קילומטראז' נמוך באופן קיצוני יש לוודא שהטיפולים נעשו לפי הוראות היצרן.

אישית לא הייתי רוכש רכב בכזה פער מעל מחירון לוי יצחק, ולו רק מהסיבה הפשוטה שבמקרה של תאונה או גנבה אני לא אקבל סכום שקרוב למה ששילמתי על הרכב.

אני לא מאמין שהמוכר ימצא קונה שישלם יותר מ-35K על הרכב. בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

כן. משוקלל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להערכתי מדובר בשגיאה נקודתית של יד 2. זאת מעבר לעובדה שהאלגוריתם שלהם נותן משקל מוגזם מאד לקילומטראז' הנמוך.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, cfir71 כתב:

ואיך ביד 2 ההפרשה כזה  גבוה?

יד 2 הוא לא מחירון מושלם, אבל מחירון לוי יצחק לעיתים הוא אידיוטי ברמות מפחידות. 

לקיה ריו הזאת המחירון הלא משוקלל הוא 27.5 אלף. אם תיקח קיה פיקנטו מאותו שנתון אתה תגלה שהמחירון הלא משוקלל שלה הוא 47 אלף. יותר מפי 1.5 במחירון.

כשקיה ריו זה רכב גדול יותר, מאובזר יותר ויש מצב גם חסכוני יותר כי יש שם גיר של 6 הילוכים ולא 4. 

הזיה מוחלטת. 

לא יודע אם הרכב הזה שווה 53 אלף, אבל אם אתה תצפה למצוא רכב כזה במחירון לוי יצחק, כניראה שתצפה לך אכזבה גדולה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

המחיר של דגם האצ'בק לא מתאים למחירון וזה לא מעכשיו.

אין לי מושג למה זה כך. 

אם אתה מעוניין בדגם הזה ספציפית, לא הייתי מוטרד מזה שלא תוכל למכור לאחר מכן ברמת המחיר הזו, כמובן בהתאמה לשנתון ולמצב הרכב, אבל כן הייתי מוטרד שבמקרה ביטוחי אתה תהיה מצוי בתת ביטוח ובהפרש ניכרים וזה לדעתי מטריד מאוד וסיבה מספיק טובה לחפש סוויפט, מאזדה 2  וכדומה. 

פורסם
לפני 4 שעות, cfir71 כתב:

איך??

ברגע שאתה מפרסם רכב עם נתונים כאלה במחיר מחירון או קצת מעל, אתה מקבל מבול של טלפונים של עשרות אנשים שרוצים לבוא עם כסף ביד ולסגור באותו רגע.

אז אני מניח שבגלל זה הוא שם מחיר מאוד גבוה ולא ריאלי. 

כמובן  רכב עם נתונים כאלה בהנחה שהוא טופל כל שנה וזה מתעוד, שווה יותר מרכב ממוצע 2017 שיש לו 130 אלף ק"מ על השעון ויד שלישית - רביעית. כמה יותר? מכיוון שזו עדיין מכונית עממית פשוטה, לא הרבה יותר. נגיד 5000 מעל מחיר השוק. אולי עוד איזה 1000 ש"ח אם הוא גם עם צמיגים חדשים ולא עם המקוריים עדיין מ 2017. 

יותר מזה לא חושב שהגיוני לשלם. 

אם אין תיעוד טיפולים אז גם ב 5000 פחות מהמחירון לא הייתי קונה. 

כמו שכבתי לך בשירשור הייעוץ, שים לב שלדגם 2017 אין מערכות בטיחות, נוספו רק בסוף 2018.

• אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אם אין תיעוד טיפולים אז גם ב 5000 פחות מהמחירון לא הייתי קונה

וואלה ממש הייתי סקרן אז התקשרתי אליו,אין לו תיעוד טיפולים רצוף,רק מה3 שנות אחריות בהתחלה והטיפול האחרון חחחח נו רוצה לקנות עדיין? :)

• מצחיק 1
פורסם

אצלי יש חוק- אין היסטורית טיפולים, עוברים הלאה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 30 דקות, mazda2011 כתב:

וואלה ממש הייתי סקרן אז התקשרתי אליו,אין לו תיעוד טיפולים רצוף,רק מה3 שנות אחריות בהתחלה והטיפול האחרון חחחח נו רוצה לקנות עדיין? :)

זה מאוד נפוץ אצל כאלה שבקושי נוסעים. מטפלים לפי מצב הרוח, פעם ב-3-4 שנים. 

אין כמו לשלם הרבה מעל המחירון על מנוע עם בוצה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

המחיר של דגם האצ'בק לא מתאים למחירון וזה לא מעכשיו.

אין לי מושג למה זה כך. 

אם אתה מעוניין בדגם הזה ספציפית, לא הייתי מוטרד מזה שלא תוכל למכור לאחר מכן ברמת המחיר הזו, כמובן בהתאמה לשנתון ולמצב הרכב, אבל כן הייתי מוטרד שבמקרה ביטוחי אתה תהיה מצוי בתת ביטוח ובהפרש ניכרים וזה לדעתי מטריד מאוד וסיבה מספיק טובה לחפש סוויפט, מאזדה 2  וכדומה. 

כן זה הבאסה העיקרית. במקרה של גניבה או טוטאל לוס אתה אוכל אותה באיזה 25,000 סתם. 

לפני כשעה, mazda2011 כתב:

חסכת לי. תודה 🙏🏼 

לפני 58 דקות, yulianx כתב:

אצלי יש חוק- אין היסטורית טיפולים, עוברים הלאה.

כלומר במקרה הזה תעדיף 2017 עם 130,000 ק״מ מטופלת כמו שעון? 

לפני שעתיים, Buki כתב:

כמו שכבתי לך בשירשור הייעוץ, שים לב שלדגם 2017 אין מערכות בטיחות, נוספו רק בסוף 2018.

כן אני זוכר תודה. 

ורק מנוע 1.4 כן?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

כן, אני אעדיף את הרכב עם ק"מ נמוך גבוהה יותר, מצד שני, הוא גם יהיה זול הרבה יותר.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, cfir71 כתב:

כלומר במקרה הזה תעדיף 2017 עם 130,000 ק״מ מטופלת כמו שעון?

וואלה אפשר לחשוב שמדובר באיזה רוביקון נדיר משופר ונדיר ביבוא אישי או לנד קרוזר שמורה שיש להם מחירים פסיכים, כולה קיה ריו (אחלה רכב אבל קצת לרדת למציאות)שגרתית,חפש לך רכב במצב טוב ק"מ נורמלי ומחיר נורמלי,מטופל ובדיקה טובה וזהו.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...