Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין בחיפושים לרכב 7 מקומות. תקציב סביב 70000.

מישהו התנסה באינפיניטי QX60? רכב פחות פופולרי אבל ממה שראיתי, אמור להיות אמין? מה שכן, בתקציב שלי, מדובר על שנתון 2014-2016.

גם חשבתי על הדגמים הבאים, אבל לפי מה שהבנתי:

- קודיאק, בעיה במוח גיר

- סורנטו, בעיות במנוע

- צרפתיות, לא אמינות

ולכן, האם אינפיניטי זה רעיון טוב?

פורסם

החשבונות שתקבל כשהאינפיניטי תכנס למוסך, יהיו גבוהים יותר מהמוח גיר של הקודיאק, המנוע של הסורנטו והצרפתיות גם יחד.

אם יש קודיאק בתקציב שלך הוא מהשנים הראשונות בהן היו גירים עם מצמדים רטובים צריכים החלפת נוזל לא זולה אחת ל-60000 ק"מ, ואמינים בהחלט מעבר לכך.

הגיר עם המצמדים הרטובים משודך לכל דגמי הדיזל, ולדגמי ה1.4 בנזין.

לו אני הייתי צריך לרכוש 7 מקומות בתקציב הנתון - הייתי רוכש מיצובישי אאוטלנדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

רוצה רכב אמין ולא יקר לתחזוקה - אאוטלנדר.

וגם הוא בתנאי שטופל בזמן ולפי הוראות היצרן ( בדגש על החלפת שמן גיר ).

רכב יוקרה כמו אינפיניטי זה גם יוקרה במוסך...

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכם.

לא רציתי את האוטלנדר בגלל שהבנתי השורה השלישית לא נוחה, בפרט בימי הקיץ, ללא מזגן מאחור.

אז אני מבין שעדיף ללכת על סורנטו דיזל אם מוצאים אחד כזה?

או לחילופין על קודיאק ולספוג את המוח גיר, או למצוא בנזין שהוא לא 1.4?

תודה על התגובות.

פורסם

עצה:

סע באוטובוס. המושבים נוחים, מיזוג האוויר מצוין, ואתה יכול לצפות בנוף בלי הפרעה כי מישהו אחר נוהג, הטיפולים ע"ח המפעיל.

וברצינות - בתקציב שלך תתקשה למצוא סורנטו דיזל לא טחון.  האאוטלנדר הוא פשרה סבירה, ואם המיזוג נורא מפריע לך - תגדיל את התקציב ותקנה אחת מ-2019 עם פתחי מיזוג מאחור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה הייתי ממליץ על פורד אקספלורר. 7 מקומות אמיתיים, מיזוג מאחורה ,ולא שוחט בתחזוקה.

הבעיה - גודל וצריכת דלק שלא מתאימים לכל אחד.

פורסם (נערך)

תודה רבה. 

ואבדוק לגבי אאוטלנדר 2019. לא ידעתי שיש שם מיזוג מאחור.

ולגבי התקציב, מבין שזה תקציב מוגבל לשבע מקומות, אבל לפעמים זה התקציב, ומנסה למצוא משהו סביר עם זה.

עריכה אחרונה על ידי Jma18
פורסם

אין לי טענות לגבי התקציב, אבל אתה צריך להבין שבתקציב הזה תצטרך להתפשר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אינפיניטי היא יפנית, וזהו, משם כל קשר בינה לבין השם של אמינות יפנית הוא מקרי בלבד.

כשהיא תכנס למוסך והוא יכנס למוסך בודאות אל תצפה למחירים של קורולה, יותר לכיוון של מחירים של מרצדס.

חבר עשה את הטעות עם הרכב הזה בדיוק, ישב חודש וחצי במוסך סמלת כיוון שהתחמם ואף אחד לא מצא את הסיבה, הוחלף כל מה שהם חשבו לנכון והמחיר הגיע ל5 ספרות, בשלב מסויים המכונאי במוסך המרכזי טס לחופשה והרכב עמד וחיכה לו עד שיחזור כי הוא היחיד שידע לטפל בהם.

הבעיה נפתרה לבסוף אבל אז הוחלף דיפרנציאל קדמי (קיבל עודף 10000 שקל), משולשים קדימה 6000 שקל (הביא מחול ושילם פחות מרבע), קולגה שלי עם שנתון 2016 נתקל בבעיה במזגן השאיר מאחור 9000 שקל, לקח להם כמעט חודש לאבחן והוא הרגיש כמו בובת ניסוי, הרכב יצא ממוסך היבואן פעמיים "תקין" וחזר למחרת.

כשנוסע אז נוסע מדהים, אבל צריכת הדלק שלו הזויה, מנוע 3.5 ליטר 6 צילנדרים ומדגדג את ה6 ק"מ לליטר בחיים האמיתיים. הצליל מדהים והכוח משכר לרכב בגודל הזה אבל העין תמיד על לוח השעונים מחכה למנורה הצהובה שתופיע וזה קצת מעכיר את ההנאה מהנסיעה.

חפש קודיאק, מה שתשלם אולי על מוח גיר תחזיר בצריכת הדלק, רק תוודא שהוחלף לה שמן גיר בזמן וטופלה כראוי, סורנטו מנוע דיזל גם תהיה עדיפה ואולי גם הכי טובה ממה שאתה מחפש, רק בהצלחה למצוא אחת עם פחות מ250000 ק"מ בשנתונים האלו.

אאוטלנדר גם מומלצת, צמאה, וקצת חלשה בדגם הזה אז אם אתה מתכוון לנסוע נסיעות בעלויות ארוכות ועם רכב עמוס לעייפה בציוד קמפינג לטיולים ארוכים תתכונן לפתוח דלת ולעזור לו עם הרגל סטייל משפחת קדמוני, אל תבנה על עקיפות ודברים כאלו, הוא נחוש אבל לוקח לו זמן. אבל כן יפצה אותך ברף אמינות גבוה, אני לא מכיר מחלות כרוניות בדגם הזה.

פורסם

תודה רבה לכם. זה מאד עוזר. 

היה לי אפשרות לאינפיניטי שנראתה טובה, אבל כנראה אוותר ואלך על קודיאק/אאוטלנדר/סורנטו, לפי ההצעות שיש.

פורסם
לפני 36 דקות, Jma18 כתב:

תודה רבה לכם. זה מאד עוזר. 

היה לי אפשרות לאינפיניטי שנראתה טובה, אבל כנראה אוותר ואלך על קודיאק/אאוטלנדר/סורנטו, לפי ההצעות שיש.

בתור אחד שהיה בסירה שלך עד לפני זמן מה,

עשיתי את כלל הבדיקות וההתייעצויות,

לך על סנטה פה / סורנטו דיזל בלבד.

יש כאלה, עולות מפעם לפעם בלוחות, נמכרות מחירון ומעלה.

בכלל לא בהכרח טחונות.

נתקלתי בכמה שזה מהווה רכב שני בבית לאישה עבור פיזור ילדים וכו'.

אופציה נוספת,

שבניגוד להמלצה מעלה, לא בדקתי אותה, וכאן אתה תצטרך יותר לשנס מתניים ולעשות בירורים,

זה סאן יאנג רקסטון.

מבחינת אבזור הוא די דומה לסנטה פה וסורנטו,

גם בעל מנוע דיזל,

נראה לי מנוע וגיר מרצדס.

מעבר לכך, לא יודע. 

בהצלחה!

פורסם (נערך)

המנוע 3.5 יחסית אמין ולא חסכוני, נמצא גם במקסימה. הגיר רציף יותר עמיד מאלה של הדגמים הפשוטים אבל דורש החלפות נוזל גיר כדי להפגין אמינות טובה בקילומטרים גבוהים. 

כפי שציינו פה, בכללי האחזקה אכן יקרה כמו כל רכב יוקרה אחר כך שאם אתה מחפש רכב עם עלויות עממיות זה לא אידיאלי, אולי רק עם מוסך שמבין ברכב ויש לך מחירים טובים אצלו. בבסיס המנוע אמין ודי פשוט, אין טכנולוגיות מיוחדות ביחידת ההנעה ואלה עוד לא השנים עם המנועים של מרצדס. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם (נערך)

אז כנראה אחפש סורנטו, אם אפשר דיזל. תודה למגיבים.

סליחה על הבורות, עם מחירי הסולר, עדיין עדיף סולר על בנזין? כלומר, עם ההפרש במחיר בדלק עדיין שווה?

עריכה אחרונה על ידי Jma18
פורסם

מחירי הסולר לא בפיקוח, לכן ההפרשים בין תחנות דלק גדולים למדי

צריך לחפש תחנה באיזור המגורים שלך / בתוואי מסלול  הנסיעות הקבוע שלכם,  עם מחיר זול לסולר, לפעמים המחיר הוא דומה לבנזין 95.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...