Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיותר מוכרים יש את

homeless.co.il

ad.co.il

focusnet.co.il

בכולם הפלטפורמה קיימת, אבל אין כמעט מודעות והטראפיק דליל. כמו שאמרתי, עיקר הכסף הוא לא על לבנות פלטפורמה, אלא השיווק ולהביא טראפיק.

בכל מקרה, אני עובד כרגע על תוסף כרום שאמור לגרום ליד 2 להיות יותר נסבל, אם מישהו מעוניין אני יכול לפתוח שרשור חדש בנושא בהמשך.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, Step כתב:

מהיותר מוכרים יש את

homeless.co.il

ad.co.il

focusnet.co.il

בכולם הפלטפורמה קיימת, אבל אין כמעט מודעות והטראפיק דליל. כמו שאמרתי, עיקר הכסף הוא לא על לבנות פלטפורמה, אלא השיווק ולהביא טראפיק.

בכל מקרה, אני עובד כרגע על תוסף כרום שאמור לגרום ליד 2 להיות יותר נסבל, אם מישהו מעוניין אני יכול לפתוח שרשור חדש בנושא בהמשך.

תוכל לפרסם את התוסף אפילו כבטא? יהיה מאוד שימושי

פורסם

מחפש רכב והמהפך ביד 2 די דרמטי.

סוחרי רכב מחזיקים רכבים עם נסועה נמוכה מאוד מיד פרטית, הבעיה היא שהם מקפיצים את מחירי הרכבים לגבהים...

למשל הונדה HRV  מודל 2019 יד 1 עם 29K ק"מ ב 15 מעל מחירון משוקלל

סוזוקי סלריו מודל 2017 יד 2 עם 63K ק"מ ב50% מעל מחירון משוקלל 

ועוד הרבה דוגמאות מהשבוע שבו אני מחפש , מסקנה היא שסוחרי רכב מנצלים בהחלט את המצב ומקפיצים את שוק המשומשות מעלה.

פורסם
לפני 17 שעות, leomess30 כתב:

תוכל לפרסם את התוסף אפילו כבטא? יהיה מאוד שימושי

קצת אנגלית וקצת AI ואתה כותב כזה ב5 דקות אתה אומר לו לבנות לך תוסף לכרום שמסנן אובייטקים שיש בהם חלק מה HTML הזה 
<span class="feed-item-image-section_agencyNameBox__hrwDs feed-item-image-section_singleImageAgencyName__YzLKF"><span class="feed-item-image-section_agencyName__U_wJp">אופרייט</span></span>

יכול להיות שSTEP בונה משהו משוכלל יותר

פורסם
בתאריך 18.8.2025 בשעה 18:26, עומר1998 כתב:

אילו אלטרנטיבות יש לאתר יד2 לאדם פשוט שמחפש לקנות רכב יד2?

פייסבוק….

היתרון שאפשר גם להיכנס לפרופיל המפרסם ולאתר סוחרים סמויים.

לדוגמא- היה מישהו במרקטפלייס שפרסם רכב כפרטי, נכנסתי לפרופיל שלו וראיתי שבאותו שבוע פרסם עוד ארבעה רכבים.

בנוסף, אם אתה נעול על רכב ספציפי, כמעט לכל רכב יש קבוצה פעילה של בעלי אותו רכב, 

יד2 אכן נהיה ממש מבאס, אם כי המאזדה 2 השמורה שמצאתי לאחותי לא מזמן מאדם פרטי חביב, הייתה משם. 

פורסם
בתאריך 14.8.2025 בשעה 06:09, nimnar כתב:

תודה.   יד2 כבר אינו מקום רלוונטי לאנשים פרטיים.    

אז מה האלטרנטיבות ? פייסבוק ?

פורסם

בפייסבוק יש בעיה שאי אפשר לסנן יד, קמ וכו'..

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 17 שעות, ni4ni כתב:

אז מה האלטרנטיבות ? פייסבוק ?

אם לדייק אז קבוצות של הרכב הספציפי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו אני רואה שגם קטגוריות אחרות יצטרכו תשלום להקפיץ.
החל מ-04/01/2026 לא תתאפשר הקפצה למודעות חינמיות בקטגוריות אלקטרוניקה וספורט ופנאי.

גם שם יש סוחרים כנראה (טלפונים וכו).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אין אלטרנטיבה ליד 2!

פרסמתי בפורום -אפס טלפונים

פרסמתי בקבוצות - אפס טלפונים 

פרסמתי במרקט... אפס

פרסמתי ביד 2 עלה לי כמה שקלים, הטלפון לא הפסיק לצלצל.

תכלס יכולתי למכור באותו היום במחיר מחירון אבל בגלל שביקשתי יותר לקח לי עוד יומיים.

שום לוח לא מתקרב לחשיפה שלו

אז עולה מעט כסף אבל שווה כל גרוש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צריך להיזהר מסוחרים סמויים, באתר יד 2, קרה לי פעם בחולון מאיזו בחורה שבהעברת בעלות היא פתחה איזור אישי של ערביה מג’לג’וליה.. האוטו כמובן היה שחוק וגמור..

רק פרטי פרטי שימו לב..

• לא הבנתי... 1
  • מבאס 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...