Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני טסטים :|

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מבין נכון אתה מדבר על בסט טסט, אחי היה שם היום בסביבות 13:30 היה תור מטורף על הכביש אז הוא חזר לבית.

אני עשיתי שמה טסט לפני חודש באתי ב15:30 תוך פחות מחצי שעה הייתי בחוץ.

פורסם
לפני 19 דקות, itamar_by כתב:

אם אני מבין נכון אתה מדבר על בסט טסט, אחי היה שם היום בסביבות 13:30 היה תור מטורף על הכביש אז הוא חזר לבית.

אני עשיתי שמה טסט לפני חודש באתי ב15:30 תוך פחות מחצי שעה הייתי בחוץ.

אכן, לא יודע מה קרה השבוע.

שנה שעברה הגעתי בזמן דומה והייתי היחיד בתור, נכנסתי ויצאתי, עוד הספקתי לדבר עם העובדים על החיים וכל מיני מרוב שהיה שם ריק.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה די הימור, אבל אני הגעתי 10 דק' לפני הסגירה, ככה שתקתקו אותי ממש...

15 דק' הייתי בחוץ כולל לדחוף לי 2 לוחיות רישוי (אחת בצד, והשניה כי למה לא?!), ונורה אחת של הלוחית רישוי (ששילמתי עליה, אבל לא באמת התקינו...😡)

פורסם
לפני שעה, הטויוטה כתב:

זה די הימור, אבל אני הגעתי 10 דק' לפני הסגירה, ככה שתקתקו אותי ממש...

15 דק' הייתי בחוץ כולל לדחוף לי 2 לוחיות רישוי (אחת בצד, והשניה כי למה לא?!), ונורה אחת של הלוחית רישוי (ששילמתי עליה, אבל לא באמת התקינו...😡)

אז באמת תקתקו אותך 😂

• מצחיק 3
פורסם

הקמת מכוני רישוי בישראל:

1. שלא כמו מכוני הרישוי הותיקים אשר כתבי ההרשאה שלהם אינו מוגבל זמן (היתה הצעה להגביל גם אותם, אך היא נפלה), המכונים החדשים הנם מוגבלי זמן (15-17 שנים) בהתאם למיקומם וכמות הרכבים באזורם.

2. עלות הקמת מכון רישוי, ע״פ חוו״ד שהוגשה לביהמ״ש באחת העתירות בשנת 2012, נטען ע״י העותרים כי הנה עומדת על 8-12 מ׳ ₪ ללא מרכיב הקרקע ואילו המשיבים טענו כי העלות עומת על 5-12 מ׳ ₪ כולל עלות הקרקע, וזאת בהתאם למיקום המכון.

3. דוגמה למכרז להקמת מכוני רישוי נוספים על הקיימים היום (67 במספר). *הורדת מסמך

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 6 שעות, discoTD5 כתב:

איפה?

ירכא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, avizaz כתב:

אתמול נסעתי והיה מפוצץ אז חזרתי הביתה (לא נורא, 15 דקות מהבית)

היום נסעתי ושוב, אותו סיפור, אנשים אומרים שבאו מתלפיות לגבעת שאול כי גם שם מפוצץ, ישבתי כשעה וחצי ברכב, כשגם חסמתי כביש (ביחד עם עוד כ10 רכבים) בהמתנה להכנס בכלל למכון.

סליחה, אבל אתה יכול להאשים רק את עצמך...

זה בדיוק כמו תור בסופרמרקט - כשהולכים ביום חמישי בערב כשכולם רוצים להיות שם ולעשות קניות או בשישי לפני הצהריים, מה הפלא שכולם שם עומדים בתור?

נולדת אתמול?

למכון טסטים מגיעים על הבוקר לפני שהוא בכלל נפתח (15~ דקות לפני הפתיחה כדי להיות ראשון בשער), או 5 דקות לפני שעת הסגירה ביום שישי כשהבוחנים כבר שבורים ומותשים ואין תור כי כולם הסתלקו.

ולא בשום מועד אחר.

מעולם לא נסעתי למכון טסטים באמצע השבוע בשעה "נורמלית"... למה לי? אני לא יודע מה צפוי שיקרה?

יעזור לי להתלונן או שיעזור לי להתאים את עצמי לסיטואציה?

לפני 12 שעות, avizaz כתב:

לא יכול להיות שהדבר הזה לא השתנה עשורים, זה לא שנפתחים מכוני טסטים חדשים ויש הרבה יותר אנשים ורכבים.

זה נכון עובדתית או מספרית או שאתה סתם עושה וונטילציה? יש לך נתונים אמיתיים?

כי אני יודע בוודאות שזה לא נכון ומכיר כמה מקומות חדשים שנפתחו בכמה השנים האחרונות (בצפון).

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

וואו, איזה שרשור אמוציונלי.

אני כבר כמה שנים טובות מעביר את כל המכוניות שלי בקומפי בדק בכרמיאל. 

כל פעם שהוכשלתי שם, היה צריך להיכשל. (ליטוש פנסים שלא היה לי כוח לחדש לבד כמו כל שנה, לוחיות שכבר באמת היו גמורות, זיהום אוויר ברכב עם ממיר שכבר עשה המרה לצינור מתכת).

תמיד מנחים אותך לחמם ממיר לפני ובמהלך הבדיקה.

מי שבא לשם עם רכב שאמור לעבור טסט - הרכב יעבור.

והבונוס? מסודר שם. מגיעים, נכנסים לחניה, מחנים את הרכב. הולכים למשרד, יוצאים עם ניירת למסלול. יש סדרן.

לא דחיפות, לא טורים מקבילים שהמקורבים רשאים לזגזג בהם לאן שפתוח, לא עומדים על כביש מהיר, לא אומרים לך "חייב תוסף ולוחיות ומגבים".

חוויה מתקנת.

ומשום מה אנשים מעדיפים את המקומות היותר "עממיים" שמכשילים כמעט כל רכב בן מעל 3 על כל מיני חרטא שלא קיים, כי מבחינתם זה סוג של מס אשכנזים, וחייב תוסף במאה שקל כדי לעבור טסט.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
פורסם

פעם הייתי עושה את הטסט בדינמומטר ביד אליהו. תמיד הייתי מגיע בשישי בבוקר, ואף פעם כל האופרציה לא לקחה יותר משעה. בשנים האחרונות אני משלם למוסך שיעשו את הטסט בשבילי. לדעתי אחת ההוצאות היותר משתלמות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

ירכא.

שכחתי איפה אתה גר.

בכל מקרה העברתי עכשיו את הפיאט 500 החשמלי טסט, היה משעשע משהו.

ביקשתי בדיקת זיהום אוויר כי ממש חשוב לי לא לזהם, הבוחן הסתכל עלי לרגע בתדהמה, ואז קלט. 

אני נוהג תמיד במצב הרגנרציה הכי חזק. 

בפיאט זה ממש one pedal drive, כמו באיוניק 5.

הבעיה היא שניסו לבדוק את מעצור היד. אני עולה על הגלגלות, ומוריד את הרגל מדוושת האלקטרונים. הגלגלים ננעלים. אין בדיקה. הבוחן מקלל את האיטלקים האלה. 

ניסיון למצוא את מספר המנוע הצריך את הבוחן המומחה. אני בספק אם הוא מצא את המספר המוטבע על המנוע החשמלי, אבל לזכותו יאמר שהוא חיפש גם בתוך הרכב, והרים שטיחים לאתר את מספר המנוע לא יודע אם מצא או לא. 

בכל מקרה, נראה לי שנושא מבחן רישוי שנתי לכלי רכב חשמליים צריך לעבור חשיבה על ידי מי שאמון על זה. 

יש דברים זהים בין כלי רכב חשמליים לכלי רכב עם מנועי בעירה כמו צמיגים, אורות, מגבים. ויש דברים שונים כמו מספר מנוע, בלימה, ועוד. 

כרגע המערכת לא הפנימה את ההבדלים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 7 שעות, חד אופן כתב:

לא רלוונטי.

זה גם לא חוסך כלום, רק עשה יותר בעיות כי היא לא ראתה את התשלום על הטסט, צריך את המסמכים מודפסים בכל אופן.

באמת, לא חסך אפילו 5 שניות ומשום מה חייבים ללחוץ שאתה מאשר לקבל מהם פרסומות.

לפני 3 שעות, DAHUJI כתב:

סליחה, אבל אתה יכול להאשים רק את עצמך...

זה בדיוק כמו תור בסופרמרקט - כשהולכים ביום חמישי בערב כשכולם רוצים להיות שם ולעשות קניות או בשישי לפני הצהריים, מה הפלא שכולם שם עומדים בתור?

נולדת אתמול?

למכון טסטים מגיעים על הבוקר לפני שהוא בכלל נפתח (15~ דקות לפני הפתיחה כדי להיות ראשון בשער), או 5 דקות לפני שעת הסגירה ביום שישי כשהבוחנים כבר שבורים ומותשים ואין תור כי כולם הסתלקו.

ולא בשום מועד אחר.

מעולם לא נסעתי למכון טסטים באמצע השבוע בשעה "נורמלית"... למה לי? אני לא יודע מה צפוי שיקרה?

יעזור לי להתלונן או שיעזור לי להתאים את עצמי לסיטואציה?

זה נכון עובדתית או מספרית או שאתה סתם עושה וונטילציה? יש לך נתונים אמיתיים?

כי אני יודע בוודאות שזה לא נכון ומכיר כמה מקומות חדשים שנפתחו בכמה השנים האחרונות (בצפון).

11 בבוקר באמצע שבוע זאת שעה לחוצה? אני עצמאי, איך שכיר יכול לצאת באמצע היום להעביר טסט?

בנוסף, אתה מוזמן להגיד לי איך העבירו טסט בעבר, הטסטר הגיע אליך הביתה או שעדיין עמדת בתור בדיוק כמו היום? על זה דיברתי, לא השתנה בכלום.

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

וואו, איזה שרשור אמוציונלי.

אני כבר כמה שנים טובות מעביר את כל המכוניות שלי בקומפי בדק בכרמיאל. 

כל פעם שהוכשלתי שם, היה צריך להיכשל. (ליטוש פנסים שלא היה לי כוח לחדש לבד כמו כל שנה, לוחיות שכבר באמת היו גמורות, זיהום אוויר ברכב עם ממיר שכבר עשה המרה לצינור מתכת).

תמיד מנחים אותך לחמם ממיר לפני ובמהלך הבדיקה.

מי שבא לשם עם רכב שאמור לעבור טסט - הרכב יעבור.

והבונוס? מסודר שם. מגיעים, נכנסים לחניה, מחנים את הרכב. הולכים למשרד, יוצאים עם ניירת למסלול. יש סדרן.

לא דחיפות, לא טורים מקבילים שהמקורבים רשאים לזגזג בהם לאן שפתוח, לא עומדים על כביש מהיר, לא אומרים לך "חייב תוסף ולוחיות ומגבים".

חוויה מתקנת.

ומשום מה אנשים מעדיפים את המקומות היותר "עממיים" שמכשילים כמעט כל רכב בן מעל 3 על כל מיני חרטא שלא קיים, כי מבחינתם זה סוג של מס אשכנזים, וחייב תוסף במאה שקל כדי לעבור טסט.

הזכרת לי סיפור מצחיק משם.

בעבר עבדה שם בוחנת.

לפני שאתם חושבים שאני מתחזק על בחורה, היא היתה קשוחה והכי רחוקה מנחמדה שאפשר, טיפוס כעוס שרק רוצים לסיים איתו ולעוף.

באתי עם הסוד, אוטו מדוגם שהיה עובר טסטים בלי עזרה ובלי כלום.

מכשילה אותי על זיהום אוויר.

אוקיי, הולך למוסך שהיה מטר משם, הוא מחבר אותי למערכת שלו - "תקין. בדיוק עשינו כיול, הציוד שלהם תקול וזה ידוע, באים אליי כל הזמן עם הכשלות על זיהום".

חוזר לטסט, שוב פעם מכשילה. כל טענה על הציוד התקין של המוסך לא תופסת.

חוזר למוסך. שוב מחבר, שוב תקין. הפעם החלטנו לחנוק את האוטו עם כיוון מוגזם של הקרבורטור, שיהיה טווח ביטחון.

חוזר לטסט - מכשילה. צעקות, זלזול ולא מצידי.

יצאתי מהאוטו באמצע המסלול, כיביתי ונעלתי אותו.

"עכשיו נראה אותך מסתדרת".

"בוא בוא".

עברתי.

אבל חוץ מזה אני לגמרי עם פריג'י. מכון סבבה, ישר ולעניין. שומם באמצע היום.

אצלי כמעט ואין עניינים אבל כשרכבים של המשפחה המורחבת נפסלים זה תמיד מוצדק.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...