Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2017

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב ראשון ושמעתי המלצות על ההונדה סיוויק 1.8 נפח מנוע, מצאתי אחת כזו שעשתה רק 65 אלף ק"מ והיא יד ראשונה, אני ממש לא מתלהב לקנות מסוחרים / מגרשים אבל אני לא ממש מוצא מפרטיים אז ככה שאין לי באמת ברירה כרגע, מי שיש לו / היה לו את הרכב הזה אני אשמח לקבל חוות דעת מכם על הרכב, בכל מקרה צריך לציין שאני נוהג כבר 8 שנים ככה שאני לא צריך להשתפשף אז אין צורך ברכב התחלתי כי זה לא העניין כרגע, אני כל יום נוסע 60 ק"מ אז חשוב לי שיהיה רכב אמין וחסכוני (אני יודע שהסיוויק לא ממש חסכוני), בגדול אני לא נעול רק על הסיוויק אבל בגלל שהרכב הוא אמין ושמעתי עליו המלצות החלטתי לחפש אותו, מה אתם חושבים בכללי על הרכב? כדאי ללכת עליו או לחפש רכב אחר? אשמח לעזרה בנושא :)

פורסם (נערך)

דגם 1.8 אמין מאוד. 

הוא לא חזק כמו שאתה חושב ( דגם טורבו 1.5 משמעותית יותר חזק אבל פחות אמין). צריכת דלק דומה לרכבים משפחתיים אוטומטיים 1.6 אטמוספריים. משהו כמו 1:11-1:13,  תלוי איפה נוסעים יותר ( בעיר/ כבישים פתוחים)

אם הרכב תקין וללא תאונות - לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 11 שעות, vladclar כתב:

דגם 1.8 אמין מאוד. 

הוא לא חזק כמו שאתה חושב ( דגם טורבו 1.5 משמעותית יותר חזק אבל פחות אמין). צריכת דלק דומה לרכבים משפחתיים אוטומטיים 1.6 אטמוספריים. משהו כמו 1:11-1:13,  תלוי איפה נוסעים יותר ( בעיר/ כבישים פתוחים)

אם הרכב תקין וללא תאונות - לך על זה.

ברמת העיקרון אני צריך את הרכב לנסיעה לעבודה וחזרה, אני נוסע 60 ק"מ הלוך + חזור כל יום ככה שחיסכון בדלק זה משהו שכן משמעותי אבל אני לא אפסול את הרכב בגלל זה, אתה חושב שהונדה סיוויק זה הרכב שאני צריך ללכת עליו? או שאני צריך לחפש כיוון אחר?

פורסם

הרכב הספציפי כנראה מציאה.

אם הוא שמור ומטופל בזמן ( כל שנה, למרות שבקושי נסע), חבל לפספס מציאה כזאת.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 21 דקות, zvigolden כתב:

אתה קונה ממגרש ?

יש אימות לנתונים המדהימים ?

טיפולים ? דו"ח סליקה ?

זה מגרש כן, סה"כ זה מה שהם רושמים לא בדקתי ולא אימתתי כלום כי אני מחפש עוד רכבים

פורסם

לגבי המודעה הספציפית -

1. כותבים יד 1. ואז בפרטים כותבים 01 (=יד שניה) אבל כותבים שעבר במשפחה. לא אוהב את ההתחכמות אבל מיילא. אבל בדיקה נוספת מעלה שבין שתי הידיים גם היה סוחר (תיווך בין הדודה לאחיין?!).

2. בדיקה נוספת מעלה שהק"מ שדווח בשני טסטים שנה אחרי שנה - היה זהה. ייתכנו טעויות אבל זו עוד נורה אדומה.

3. בהצלחה...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שיניתי את המלצתי - אל תיגע ברכב הזה.

איכשהו התפספס לי שמדובר  במגרש סוחרים בלי אבא ואמא ( ולא בעדינות, סוג ז').

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 46 דקות, zvigolden כתב:

"יזהר הקונה" . איפה המגרש ? נתניה ? חולון ?

חיפה

לפני 28 דקות, elihershko כתב:

לגבי המודעה הספציפית -

1. כותבים יד 1. ואז בפרטים כותבים 01 (=יד שניה) אבל כותבים שעבר במשפחה. לא אוהב את ההתחכמות אבל מיילא. אבל בדיקה נוספת מעלה שבין שתי הידיים גם היה סוחר (תיווך בין הדודה לאחיין?!).

2. בדיקה נוספת מעלה שהק"מ שדווח בשני טסטים שנה אחרי שנה - היה זהה. ייתכנו טעויות אבל זו עוד נורה אדומה.

3. בהצלחה...

לפני 24 דקות, vladclar כתב:

שיניתי את המלצתי - אל תיגע ברכב הזה.

איכשהו התפספס לי שמדובר  במגרש סוחרים בלי אבא ואמא ( ולא בעדינות, סוג ז').

בכל מקרה ראיתי מקודם מישהו פרטי שמוכר סיוויק 1.8 מנוע שנת 2016 שעשתה 132 אלף ק"מ, הבחור רוצה 34 אלף, יד 03 ברישיון, ביחס לנתונים שהבאתי כאן, המחיר הזה סבבה? 132 אלף ק"מ זה הרבה?

פורסם
לפני 8 שעות, Nissim123 כתב:

ברמת העיקרון אני צריך את הרכב לנסיעה לעבודה וחזרה, אני נוסע 60 ק"מ הלוך + חזור כל יום ככה שחיסכון בדלק זה משהו שכן משמעותי אבל אני לא אפסול את הרכב בגלל זה, אתה חושב שהונדה סיוויק זה הרכב שאני צריך ללכת עליו? או שאני צריך לחפש כיוון אחר?

צריכת הדלק אינה משמעותית עבורך כלכלית. אם תחשב תראה שהפער בין רכב שעושה 1:11 ל 1:14 יסתכם באלפים בודדים ומועטים בשנה. הרבה פחות מההבדל בין רכב אמין ללא אמין.

הנה הסיכום שלי לסיוויק כזו ידנית

פורסם

לרוב , מכוניות כאלה צריך לחפש במשך זמן, עד שעולים על משהו מתאים.

עוד כיוונים לרכבי סדאן קומפקטיים , בערך באותו מחיר , שיכולים להתאים:

קיה פורטה

פיאט טיפו

בהצלחה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...