Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוהל - חוכמת ההמונים

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע מנסיון החיים של המשפחות המטיילות פה.

לקראת קמפינג נדרש להצטייד באוהל.

זוג + 3 (הגדול ביותר בן 6)

ההתלבטות,

א. לקנות אוהל גדול , פתיחה מהירה, חלוקה ל"חדרים" וכו'

ב. זוג אוהלים , אחד לילדים שעושים בלאגן ואחד לנו בו ישמר הסדר.

מתכנן לטייל כ 3-4 פעמים בשנה.

איזה דגמים מומלצים, על מה לשים דגש ועוד?

תודה מראש לעונים.

פורסם

באיזה תקופות בשנה אתם נוהגים לטייל?

למשל בתקופת הקיץ צריך אוהל שיודע להישאר עם רשת בלבד או לפחות עם חלונות גדולים לאיוורור מיטבי.

לטיולי חורף צריך משהו מוגן מים וגם שוהים בו יותר אז כדאי שיהיו מחיצות.

בכל אופן, על פתיחה מהירה לא הייתי מוותר.

אנחנו משתמשים בקולמן 6 אנשים. בערך שטח של  10 מ"ר.

בפעם האחרונה 5 אנשים על מזרונים (הורים וילדים גילאי 10-13) פרוסים בפנים למשך 3 לילות על גדות הירדן.

היה אחלה.

מומלץ אגב להוסיף גם אוהל מקלחת\שירותים ומשטח אסלה נייד.  במיוחד כשמצטרפות נשים לטיול.

https://www.walkin.co.il/items/321747?adscale=1&device=m&creativeId=&network=x&site_source_name=adscale_pmax

https://www.trekomania.co.il/product/אוהל-מקלחת-שירותים-כחול/

https://www.ace.co.il/4456321?matchtype=

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אוהל אחד גדול עם פתיחה מהירה - בגילאים האלה אתם רוצה שהם ישנו איתך... אתה לא רוצה למצוא ילד משוטט באמצע הלילה.

אם יש תקציב ומקום - קולמן ללא ספק. הייתי לוקח של 8  ויש לך מקום למזרנים גדולים ולתיקים. 

פורסם (נערך)

לא נראה לי שילדים בגיל הזה היו מוכנים לישון בלעדיך גם אם היית מנסה.

בכל מקרה, אנחנו בדרך כלל מטיילים עם שני אוהלים - קולמן 6 (זוג+2) ועוד אוהל GoNature מצ׳וקמק שמשמש כאוהל משחקים ובלאגן עד שלב השינה ואז לציוד.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

האיכות של אוהלי קולמן התדרדרה משמעותית עם השנים. 

בעוד שהאוהל קולמן הראשון שקניתי עדיין חי וקיים, אבל עם 'נגיעות' גיצים ממדורות, קניתי אוהל קולמן חדש, שהתפרק מהר מאוד, לרבות תפרים שנפתחו.

עברתי לאוהל אצטק, גם המבנה יותר מרובע, וגם האיכות יותר גבוהה. חשוב לומר, למיטב ידיעתי אין באמת יצרן כזה 'אצטק', מדובר במוצר מדבקה שמיוצק עבור יזמים ישראלים, רק שכאן המוצר עצמו מצויין. אחרי אוהל אצטק, הקולמנים נשארים בבית, או משמשים חברים שמצטרפים לשטח.

יש אוהל אצטק 8, שהוא למעשה שני אוהלי 4 מחוברים, שאפשר להרכיב באמצע וילון חוצץ. מוצר מצויין ונראה לי שהנכון עבורך. 

אין לי קשר ליבואן או לחנות או לאמא של 'אצטק'. רק מנסיון בשטח. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 21 דקות, discoTD5 כתב:

עברתי לאוהל אצטק, גם המבנה יותר מרובע, וגם האיכות יותר גבוהה. חשוב לומר, למיטב ידיעתי אין באמת יצרן כזה 'אצטק', מדובר במוצר מדבקה שמיוצק עבור יזמים ישראלים, רק שכאן המוצר עצמו מצויין. אחרי אוהל אצטק, הקולמנים נשארים בבית, או משמשים חברים שמצטרפים לשטח.

אצטק זה מותג שהמציאו היבואנים של קולומביה לארץ.

זה בהחלט מותג טוב מאוד, הם מיצרים ליין קטן יחסית של מוצרים אבל שומרים על רמה גבוהה מאוד. ברוב המקרים זה דומה מאוד למוצרים של... קולומביה.

בהחלט מוצרים ראויים (לא מכיר את האוהלים שלהם).

*גם לי אין קשר אליהם, אני חושב שעם השנים מימנתי להם (היבואנים של קולומביה) לפחות חדר נוסף בבית.

פורסם

תודה לעונים,

כמובן שאין כוונה שהילדים ישנו לבד, הייתה כוונה לעשות אוהל מסודר אחד לשינה ועוד אוהל למשחקים.

השאלה המתבקשת הבאה היא המנגנון המהיר אל מול המקלות הקלאסיות.

עד כמה המנגנון עמיד? נגיד ומאיזושהי סיבה בזמן ההקמה לפני שהוא מרותק כמו שצריך הרוח מעיפה אותו והוא מגלגל כמה סיבובים,  המנגנון ישרוד או שכל עיקום באחת מהזרועות ישלח אותו לפח?

עוד פיצ'רים משני חיים שכדאי לשים לב אליהם?

למשל, אלה עם החור להוצאת הלכלוך, נראה לי מאוד שימושי.

פורסם

יש לנו אוהל פתיחה מהירה ואוהל פתיחה קלאסי.

דווקא פתיחה מהירה באמת נפתח מהר. אבל סגירה איטית ומסורבלת יותר 

מעדיף את הקלאסי.

ואם כבר. לא בטוח שקולמן 8 פתיחה מהירה יכנס לך ברכב. הוא די גדול גם שהוא סגור.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

בגילאים האלה אוהל גדול לכולם. במשך היום בכל מקרה לא מתרוצצים "בתוך האוהל" ברוב ימות השנה - חם מדי. מוסיף בצד איזו צילייה ומחצלת כמובן.

כשהילדים מגיעים לגיל ההתבגרות אפשר להתפצל - הילדים ישמחו ל"עצמאות" והאוהל הגדול כבר יהיה חצי שבור בכל מקרה כי זה המוצרים של היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...