Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח שניתן ע"י "שומרי הדרך"

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע למה לא עובד לי תת פורום "משפטי" אז אפרסם את זה כאן

נהגת ברכב הנ"ל ולא נסעת בכיוון הנסיעה המותר על ידי הרמזור, בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.. סמל העבירה: 6738

500 ש"ח ו-6 נקודות.

הטענה (אגב שהיא אמיתית ולא חרטוט כדי להיפטר מהדוח): הוויז השתבש (מידי פעם הוא חושב שאני בכיון הנגדי) ולא הראה את כיון הנסיעה חיכיתי באותו מקום עד שיסתדר, לאחר מכן התקרבתי לנתיב השמאלי מקדימה חלפו שתי רכבים ביקשתי להיכנס והוא נתן לי בשמחה ופניתי שמאלה מהנתיב השמאלי

דעתכם ?

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם

הטענה אינה רלוונטית מבחינת החוק. הוויז הטעה אותך? תמשיך ישר ותמצא מסלול חדש.

חסמת נתיב נסיעה לאורך שניות רבות, קיפחת זכות של כל אלה שמהם לא ביקשת רשות להכנס, ולא באמת עברת נתיב באופן מושלם לפני שביצעת את הפניה.

אה, והאיתות שלך לא עובד.

תאורטית יכולת לצאת מהסיפור הזה עם 4 דוחות.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

כאילו אתה לא רואה ביום יום אנשים שמבקשים להיכנס לנתיב שלך כי טעו/התבלבלו בדרך, אם מבקשים אני נותן בשמחה.

למעשה לא חסמתי את הנתיב כי אין רכבים וגם אם היה יכל להמשיך לנסוע בנתיב שמימין.

נכון שחוקית אתה אולי "צודק" אבל אין מה לעשות שזה נהיה "הרגל" היום בכביש שטועים לבקש להיכנס לנתיב, לא בשביל לעקוף

בכל אופן תיאור הדו"ח לא תואם את המעשה

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אולי אתה דובר אמת.

אבל כל יום עוקפים אותי ממש ככה עשרות מכוניות. כך שסיכוי שהדו"ח יבוטל שואף לאפס.

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 1 דקה, om2 כתב:

אולי אתה דובר אמת.

אבל כל יום עוקפים אותי ממש ככה עשרות מכוניות. כך שסיכוי שהדו"ח יבוטל שואף לאפס.

עוקפים במטרה לעקוף, כאן זאת לא היתה המטרה ורואים את זה בבירור שחיכיתי במקום

נראה שהשומר דרך הזה פשוט התעצבן שעקפו אותו או שהוא סתם איזה "צדיק" (חושב שהוא)

פורסם

עקפת לפחות 4-5 מכוניות

ויש סיכוי שהטור הזה ארוך ארוך עוד אחורה.

לא יוותרו לך על הדו"ח.

מה גם שהטענה של הוויז לא מחזיקה מים כי אסור לך לעבור על חוקי התנועה למרות שוויז יגיד לך. 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Deutz912 כתב:

כאילו אתה לא רואה ביום יום אנשים שמבקשים להיכנס לנתיב שלך כי טעו/התבלבלו בדרך, אם מבקשים אני נותן בשמחה.

מה אני רואה או לא, או מה אתה עושה כשמבקשים להכנס לפניך אינו רלוונטי.

למעשה לא חסמתי את הנתיב כי אין רכבים וגם אם היה יכל להמשיך לנסוע בנתיב שמימין.

חסמת נתיב. זו עובדה. עמדת על נתיב נסיעה ישר, שהיה לו ירוק ברמזור ולא נסעת. לפיכך חסמת. השאלה אם היו רכבים או עוד נתיב גם אינה רלוונטית. העדר הרכבים לפחות מזכה אותך מעבירה נוספת של "הפרעה לתנועה".

שזה נהיה "הרגל"

וזה ה"הרגל" שהמשטרה מנסה לשנות עם הדוחות הללו.

בכל אופן תיאור הדו"ח לא תואם את המעשה

הדו"ח תואם בהחלט, ניתן לראות אותך נכנס לצומת כשאתה נוסע חלקית על הנתיב בכיוון ישר.

תבקש להשפט ואתה מסתכן שהסרטון "יותאם" לעוד כמה עבירות שביצעת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
פורסם

לא מבין את הטענה שלך. 

נדחפת לטור מכוניות עומדות.

הטיעון של ווייז - דבילי. 

העבירה שלך מצולמת וברורה ואני לא רואה שום פרשנות מקלה.

אתה יכול לפנות לעורך דין לנסות לחפש פרצות כאלה ואחרות, או פשוט לנהוג כחוק. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לא קיבלת את הדו״ח על קיפוח זכות אלא עבירת נתיבים (פניה שלא לפי תמרור המסומן מעל הרמזור, אבל, באותה מידה, החיצים על הכביש). חוץ מזה, בתור בונוס ביצעת לפחות עוד 2 עבירות (הפרעה לתנועה וקיפוח זכות בדרך).

שלם ולמד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסדר קיבלתי, נכון שהתקדמתי לסוף הנתיב לכל הפחות לאותת ולהיכנס לנתיב השמאלי מהיכן שהייתי אני בטוח שלא היו נותנים על זה דו"ח (לא כמו שאמר Be Roo שזה "הפרעה לתנועה" מחילה אבל כל מדינת ישראל כולל כולם שצריכים להיכנס לנתיב אחר ויש רכבים עד שיכנסו אז הם "מפריעים")

אבל מהתשובות של כולם נשמע שכאילו אף אחד כאן לא נכנס לנתיב אחר שהוא צריך לא בסוף הנתיב אלא אפי' באמצע אלא מחכה מהתחלת הנתיב, ואם טעה ועבר רכב אחד נוסע ישר ו"מפרסס"

לפני שעה, discoTD5 כתב:

או פשוט לנהוג כחוק. 

אני נוהג כחוק, אפילו שהטענה דבילית בשבילך בעיניי באותו רגע פשוט להיכנס לנתיב השמאלי ולפנות שמאלה (ונכון שלא הייתי צריך להתקדם ואז לפנות) ביום יום לא הייתי עושה דבר כזה אפילו לא בצחוק

פורסם
לפני שעתיים, Deutz912 כתב:

אין מה לעשות שזה נהיה "הרגל" היום בכביש שטועים לבקש להיכנס לנתיב, לא בשביל לעקוף.

יש מה לעשות - להמשיך ליסוע קדימה ולא להיות שמוק שמנציח את התופעה הפסולה הזאת.

ציטוט

דעתכם?

במצב כזה הייתי נותן לך דו"ח סמלי על כך ששכחת לאותת ונקודות על תנאי, בתקווה שזה יזכיר לך את הארוע בפעם הבאה ולא תפתח הרגל ש'אין מה לעשות' איתו.

אמנם יש עבירות חמורות בהרבה כיום על כבישי ישראל, אבל זה לא אומר שצריך לעשות נורמליזציה להתנהגות כזאת, שאינה מסוכנת במיוחד אך עדיין חסרת התחשבות בשאר עוברי הדרך ורשלנית בנושא האיתות.

פורסם (נערך)

הדגשתי "שטועים", לא דיברתי על אלו שלכתחילה עושים את זה ברמזורים ויש מלא זה וודאי לא בסדר, לא יפה ולא מתחשב, עקיפה לכל דבר ועניין, אבל לא כמו אלו שהגזימו סכנת חיים רכבים עומדים מאחורה על 0 קמ"ש והוא נכנס ביניהם

חבל שלא אתה היית עורך הדו"ח 😉

פורסם

המדינה מנסה בכל דרך להציל ולמנוע תאונות דרכים.

גם המיזם הזה שומרי הדרך נוטל חלק במלחמה הזו.

ממה שאני מכיר, הצילום עובר למשטרה והמשטרה מנפיקה דוח לבעלים לאחר שראו שמתקיימת עבירה.

ככל שהמודעות תעלה ככה אולי יהיו פחות תאונות ונפגעים מתאונות דרכים.

יש לי ילדים על הכבישים ואני מעוניין שכן תהיה להם נסיעה בטוחה מבלי שמישהו יגרום להם

להתעצבן, לסטות, או בכלל להיות מעורב בתאונה.

כן ירבו שומרי דרך הבנתי שההצטרפות בחינם

• רעיון טוב! 1
פורסם

@Deutz912 במקרה הזה בסרטון קתר אחד של 50 שניות עברת לא פחות מ-4 עבירות (שלוש שמניתי אתמול והאיתות שאליו שם לב דריש), וההתנהלות שלך ביריונית, אתה מפריע לאחרים בדרכם. קיבלת דו״ח רק על אחת מהעבירות.

אז ברור לי שאף אחד מאיתנו אינו צדיק מוחלט וכולנו עוברים עבירות פה ושם. והעבירות שאתה עברת כאן הן מהמרגיזות ביותר.

במקרה כזה של עבירה מתועדת יקשה עליך מאוד להתגונן. נראה לי שאתה (וכל מי שצופה בסרטון) צריכים להפיק את הלקחים כדי שהכביש בישראל יהיה מקום טוב יותר.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...