Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח שניתן ע"י "שומרי הדרך"

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעתי, שלם ותתקדם בחיים. 

כולנו עושים עבירות, לעיתים נדירות גם מצלמים אותנו ואנחנו חוטפים על זה. 

תתקדם.

אין לך שום טיעון מקל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 10 שעות, Deutz912 כתב:

דעתכם ?

דעתי היא שאתה חושב שהכביש הוא המגרש הפרטי שלך. התגובות שלך בהמשך השרשור ממחישות את זה. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

פות”ש, אני מאמין לך כי לא התכוונתי לנהוג בבריונות ולקפח זכות. גם ניכר מתוך ההתנהגות בסרטון כי אתה מבין שטעית ולא נדחף בכוח. אממה, לא ניתן ללכת עם זה למכולת, כמו שאומרים. ההפרעה לתנועה מאחור היא קשה, הסיכון לפני ותוך כדי הפנייה גם כן קיים. מותר לחזור למורה הנהיגה לרענון, בדגש על התמצאות במרחב (לא כל מורה יהיה טוב לזה). בתור מורה נהיגה לשעבר, תרשה לי לשער כי אתה משתמש מעט מאוד, אם בכלל, במראה המרכזית שבתוך הרכב. 

אתה חי בבועה ולא מתחשב בסביבה, זה משהו שצריך להשתפר בלמידה, יכול להיות גם עם הורה / חבר טוב. היה לך זמן רב מאוד לתקן את הטעות ולהמשיך ישר.

אגב, לא ברור לי אבל אולי אתה יכול לבקש המרה לאזהרה, אם יש לך 3 שנים נקיות.

(ואל תעשה לי דיסלייק כי אני אקח את זה אישי 🥲)

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...