Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשתף את חווית השירות הגרועה שלי מיבואן פיוניר.

רכשתי רדיו דיסק מדגם 4450 בעלות 1400 ש"ח לפני שנתיים וחודש. האחריות לשנה.

בחודשיים האחרונים החלו בעיות בהן יש פתאום מסך לבן שתוקע את הכל.

התברר בחיפוש ברשת וביוטיוב, שזו בעיה ידועה של דגמי פיוניר מסוימים (יותר מאחד), שבהם משהו דפקטיבי בהלחמות ומשהו משתחרר שם וגורם לבעיה הזו. חפשו pioneer white screen of death

אפילו פיוניר העולמית קיבלה לזמן מסוים את הרדיו לתיקון על חשבונה.

כלומר, כל מי שירכוש דגם כמו שלי ונוספים, הולך לסבול מהבעיה הזו ולרכוש רדיו לשנתיים בלבד.

היבואן מצידו, דרך החנות שתיקשרה ביננו והיו אחלה, מציע תיקון בעלות 850 שח או דגם חדש בעלות 850 שח (במקום 1400)

אך אני תוהה לעצמי:

למה היבואן ממשיך למכור דגמים שכבר שנים ידוע שהם דפקטיבים? 
למה הוא מציע לי עלות הזויה של תיקון של בעיית דגם ידועה? 
ומדוע שארכוש ב-850 רדיו שכנראה גם הוא יחזיק רק לשנתיים?

אני, אולי תמים, ציפיתי שיתקן או יחליף על חשבונו ויתקזז מול פיוניר העולמית.

בכל אופן, למדתי את הלקח בשווי 1400 שח - אני אישית לעולם לא ארכוש יותר פיוניר בשום קטגוריה.

פורסם

מבאס, אבל על מה התלונה שלך? 

שהיבואן לא לקח אחריות (והפסד כספי) על מכשיר שמחוץ לתחום האחריות, גם אם הורחבה לכאורה?

מי אמר שפיוניר העולמית תזכה אותו במשהו? 

לכאורה הוא כן בא לקראתך עם הנחה משמעותית למכשיר חדש (האם זה שווה או לא, גם לאור הבעיות עם הדגם זה סיפור נפרד). מה שם הדגם המלא של מכשירך? 

האם יש פרסום רשמי מצד פיוניר העולמית לגבי אותה הרחבת אחריות? למשך כמה זמן לאחר הרכישה המקורית? 

האם בדקת עלויות האיבחון ותיקון במעבדות אלקטרוניקה אחרות? בין אם להשוות את העלות ובין אם למצוא מחיר הוגן יותר לטעמך. 

פורסם

אכן כך - היבואן מכר דגמים עם קלקול פנימי מובנה. זה שזה פיוניר העולמית לא אמור לעניין אותי. אחריות לא אמורה להיות קשורה לקלקול פנימי שקיים מראש.

הדגם זה 4450bt ולא מעניינות אותי עלויות תיקון במעבדה פרטית , כי נדמה לי שיבואן אמור לקחת אחריות על המוצרים שהוא מוכר.

כמוכן זה לא מקרה שעלות רכישת חדש היא גם 850, כדי לגרום לי לא לבקש תיקון במעבדה.

כן  יש פרסום רשמי של העניין, אך במחילה לא אטרח להביא אותו כאן עבורך. מוזמן לחפש בגוגל pioneer white acreen of death ולהבין את ההשתלשלות הכרונולוגית.

לסיכום, פיוניר זה יבואן שלדעתי האישית לא לוקח אחריות על מוצריו הפגומים מראש , עם שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת. 

פורסם

לא רוצה לבאס... אבל אף חברה לא לוקחת אחריות על כלום. גם בתקופת האחריות יעשו את המוות וימצאו סיבות למה לא... ויגדילו לך את האותיות הקטנות.

חפש טכנאי שכונתי, זה יהיה הזול ביותר 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברור. זו קצת "הוצאת קיטור", כי באמת אין לי שום דרך שלא להוציא עכשיו שוב סכום גדול. מה שממש הציק לי, שבעל החנות אמר שהיבואן אמר שאכן הוא מודע שיש תקלת מסך לבן בדגמי 4450, ועדיין, מבחינתו זה מחוץ לאחריות אז צריך לשלם.

פורסם

יש תקלה סדרתית במערכת הבטיחות בחלק מדגמי מיצובישי... 8000 ש"ח. אז יחסית יצאת בזול

אתה חושב שכלמוביל לוקחים אחריות?

זו רק דוגמה אחת מני רבות של מנועים, גירים יו ניים איט של כשלים שאף יבואן לא לוח אחריות בלי שזה נכפה עליו בבית המשפט.

אתה יכול לתבוע אותם בתביעות קטנות אם יש לך הוכחות שזו תקלה סדרתית... תשקיע 50 שקל באגרה. מה יש לך להפסיד?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בכנות, אני פחות הטיפוס שאוהב להתעמת. זה גוזל ממני שקט נפשי שהכי חשוב לי בתקופה הזו של אי ודאות כלכלית ובכלל. 

הנה סרטון שידגים מעט על העניין. מסתבר שהבעיה ממוקדת בדגמי פיוניר שיצאו בין 2020 ל2022.

לתקופה מסוימת פיוניר קיבלו לתיקון, ויש בסרטון הסבר איך לפרק את הרדיו ולשלוח לפיוניר. הסרטון הזה פורסם באוגוסט 2024.

כמוכן, יש עדכון מנובמבר 2024 שפיוניר כבר לא מקבלים את הדגמים האלה לתיקון.

זה הקישור:

https://mattpilz.com/free-repair-fix-pioneer-head-unit-white-screen-of-death-dht-160-dmh-1770nex-avh-x2800bs/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...