Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים כבר זמן מה אני מעוניין למדוד הספקים של מגברים.

עד כה השגתי את כל הציוד הדרוש לי בשביל למדוד הספקים אמיתיים ב60 הרץ.

השלב הבא, הוא מבחן המציאות, הדרך היחידה עבורי לדעת מה רמת הדיוק שלי, (אם יש בכלל).

זה אך ורק על ידי מדידה של מגבר אשר נמדד מראש על ידי מעבדה.

האם למישהו מחברי הפורום יש מגבר אשר יש לו מבחן מעבדה אובייקטיבי ובעל כל פרטי המדידה?

אם כן, הודה לו מאוד אם ירשה לי למדוד אותו בשביל לדעת מה רמת הדיוק שלי. (אם בכלל..)

תודה רבה, שי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לך ספק מיוצב שמפיק 14.4V בעומס מלא ? (60A לפחות). הוא צריל להיות בגדול 2 מצבים לפחות.

יש לך מכשיר מחולל אותות?

יש לך סקופ אמיתי.? לא תוכנה של מחשב שמתחברת לכרטיס קול.

אם יש לך את ה3 הדברים האילו. השאר זה שטויות.

תמיר

פורסם

1. אכן.

2. אכן.

3.סקופ של תוכנת מחשב.

את האמת כל השאר לקח לי קצת זמן להשיג אבל לא משנה :)

אתה חושב שתוכנת מחשב זה לא מספיק מדוייק ? .. קורה ...

אלה אם כן יש לך סקופ אמיתי בשביל להוכיח שהסקופ שלי לא מספיק מדוייק ... אז לא נראה לי שתוכל להפריך את התוצאות שהוא יפיק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה .......

אף אחד לא מוכן לתת יד ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא יודע היכן קיבלתם את הרושם שמדובר בתרד OFF TOPIC.

זה לא המקום לתגובות המרשימות והלא מועילות שלכם ...

(כניראה לא הבנתם את הרמז, אתם יותר ממוזמנים למחוק את ההודעות המאוד מועילות שלכם, תודה מראש)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עם תסיג את כל מה שאתה צריך כדי למדוד

עם תוכל בבקשה לעזור לי למדוד את המגבר שלי, הארפקוויק הדיגיטלי. לבדוק כמה הוא מוציא ב 2 אום. ו 4 אום

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סאונדמן, לא הבנת נכון כניראה..

כבר השגתי את כל מה שנחוץ בשביל למדוד הספקים אמיתיים ..

מה שחסר לי, זה מבחן בשביל לאמת את התוצאות שאני מקבל.

אין לי בעיה למדוד את המגבר שלך, הבעיה זה שאינני יודע אם המדידות שלי קולעות למציאות.

ולכן אני מבקש את עזרת חברי הפורום בשביל למצוא מגבר אשר עבר כבר מבחן מעבדה אובייקטיבי בשביל לאמת את התוצאות שלי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש לי שני מגברים עם תעודות

אחד זה KX800.4 במעבדה - 1023W

והשני זה KX600.1 במכבדה - ? אני אמצא את התעודה....

השאלה היא איך תמדוד 4 ערוצים ביחד? את המונובלוק זה לא בעיה...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אלון כשאתה אומר תעודות, אתה מדבר על תעודות של החברה ?

או תעודות של מבחן מעבדה שצד שלישי ביצע ?

זה לא שאני מזלזל בהצהרותייה של KICKER.. פשוט אני חושב שזה יהיה יותר ריאלי להסתמך על צד שלישי ולא על גוף ראשון.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפחות זה נותן לך איזושהי הערכה, אני לא מאמין שהם יכתבו סטייה של יותר מנגיד 50W... לא?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
לפחות זה נותן לך איזושהי הערכה, אני לא מאמין שהם יכתבו סטייה של יותר מנגיד 50W... לא?

אי אפשר לדעת, ובגלל זה שי צריך מדידה חוקית.

אבל לדעתי - שווה לבדוק גם כך...

אני אוכל לנדב מגבר - שנבדק כבר, אבל זה יקרה רק עוד חודש חודשיים...

גל

פורסם

אלון, ואם הסטייה של ה50 וואט היא לטובתם ? (זה לווא דווקא חייבת להיות סטיה של הגזמה, זה יכול להיות סטיה בגלל שהם צנועים).

בכל אופן, גם אם הסטייה תהייה למשל 15 וואט לטובתם, והמדידה שלי תראה 15 וואט מתחת, אז במקום סטייה של 30 וואט, אני יחשוב שיש לי "רק" סטייה של 15 וואט ..

ולכן אני מעדיף מדידה של מעבדה שגם שמה יש לי את כל פרטי המדידה ידועים מראש.

בלינק הזה יש רשימת מגברים עם מבחני מעבדה שמבחינתי אוביקטיביים..

אם למישהו יש במקרה את אחד המגברים אשר נמדדו שמה, ובא לו להושיט יד ... אודה לו מאוד.

http://www.carsound.com/review_archive.shtml

דרך אגב גל, על איזה הספק\מגבר מדובר?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...