Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר, זה לא קשור למגרש, אלא לרכב שאתה מתכוון לקנות בטרייד אין, וזה שאתה מחזיק נגדו . 

כאשר מדובר ברכב שהמגרש לא מצליח למכור מכל מיני סיבות, שהן לא בהכרח בגלל בעיה ברכב, אז לפעמים יש סיכוי שהם יהיו מוכנים לטרייד במחיר מחירון לרכב שלך שהם מעריכים שיצליחו למכור בקלות מעל המחירון לצורך העניין (זה השם המדויק לו אתה מתכוון), ומנגד אתה לא מצליח לעשות את זה. 

ככה שמדובר בסוג של win win situation. 

פורסם

ביד 2 נתקלתי פה ושם במוכרים שפתוחים להחלפות רכבים.

אני מניח שהחלפה לא חייבת להיות אחד מול אחד ונעשית במקביל איזו העברה מאזנת.

אני לא יודע האם זה באמת קורה בפועל. אני מניח שכן אבל שזה לא נפוץ.

אני משער שיותר רלוונטי לרכבי ספורט.

במגרש יעשו זאת רק כשהם חושבים שזו עסקה רווחית כך שיש במהלך הזה שנמוך מבחינתך.

מה הסיטואציה שלך שהצורך שלך הוא כעת לשנמך רכב?

אני יכול לראות את זה קורה כשרוצים לצמצם עלויות דלק וביטוח. או כשכבר לא צריכים/רוצים/יכולים להחזיק רכב כי הוא גדול מידי.

אם הסיפור זה צורך כלכלי בצמצום עלויות זה נראה לי מהלך שאולי יחסוך דלק/ביטוח אבל פשוט יעלה בהיבט אחר של רכב משונמך. מגרש זה  לא כלכלי.

פורסם

לא רואה היגיון במה שאתה מבקש לעשות. אם אתה לא מוסר רכב יקר מאוד לתפעול קרוב לוודאי שהעסקה תגרום לך הפסד - כי תחליף את הרכב הקיים ברכב ישן יותר שצפוי לעלות לך תיקונים.

המצב היחיד שבו אני רואה היגיון כלשהו לעסקה כזו היא אם אתה משנמך משמעותית את קטגוריית הרכב. וגם אז צריך להיזהר מאוד, אתה יודע מה נאמר על סוחרי רכב משומש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...