Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בכדאיות הבדיקה במכון מורשה

(מכון מורשה= 400 ש"ח)

לאחר שקראתי את השאלה לגבי הסובארו אימפרזה ואת הדיעה של איציק בעניין אני קצת סקפטי בכדאיות בבדיקה במכון.

אני רוצה לקנות רכב מהשנתונים האלה,ומטעמים ברורים אני לא מצפה שהכל פיקס אבל הייתי ישן יותר טוב אם הייתי יודע שלא נעקצתי ברכב עם שלדה דפוקה או מנוע גמור.

מעבר לכך לגיטימי מבחינתי שהרכב יזדקק לטיפול/תיקון ברמת הסביר - עד 1500 -2000 ש"ח כאשר המוכר יצטרך להוריד חלק מהסכום ההתחלתי שסוכם.

הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני לוקח למוסך שאינו מכון וללא כל המכשור והמחשבים

אקבל תמונה וודאית לגבי השילדה,קומפרסיה,מצב מנוע+גיר.

אודה לתגובתכם המהירה.

פורסם

אבי , אם יש לך מוסך מקצועי שאתה מכיר מקרוב ויודע שישבו ויבדקו + פחח מקצועי שיעיף מבט - אתה לא צריך כל כך בדיקה במכון , אבל אם אתה לא מבין כ"כ ברכבים ואתה לא מכיר מוסך איכותי שמכיר את הרכב שאתה בודק ופחח טוב , אז תוותר ותן את ה400 ש"ח האלו , כמו שאמרת , כדי לישון יותר טוב בלילה

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...