Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lynk & Co 02

Tibbyle

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מתלבט לגבי רכישת הרכב לאישה. האופציה השנייה כרגע היא סקודה קארוק, אבל ההבדלים באבזור הופכים את זה למפתה מאוד, למרות שהנסועה נמוכה.

החששות העיקריים מהlynk הן שהוא לא נבדק ב EURO NCAP, ירידת ערך כנראה גבוהה ואמינותו לטווח ארוך מוטלת בספק (למרות שיש 5 שנות אחריות מלאות).

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

הסקת המסקנות מעט בעייתית בעיני,

ללינק 02 שלוש אחיות תאומות - סמארט #1, זיקר X ו-וולוו EX30 - כל אחת מהן קיבלה חמישה כוכבים ביורוNCAP. כלומר שבסבירות גבוהה גם הלינק 02 תקבל ציון דומה. 

ירידת ערך - אשמח לכמה שעות עם כדור הבדולח שלך. לא שאני יודע מה תהיה ירידת הערך של הלינק 02, או שמישהו יכול לומר. 

לגבי האמינות - ניתן רק לשער שהאמינות תהיה טובה או לפחות ממוצעת. מניח שעיקר התקלות יהיו בממשקים השונים. 

אבל אם כבר רכב עבור האישה, הייתי לוקח אותה לנסיעות מבחן לרבות בוולוו EX30 שהיא אחת המתוקות בעיני, ונותן לה להחליט. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנסיעה לא מועטה על הוולוו לי מה הפריע בעיקר היה מערכת ההפעלה (של גוגל ממש מעצבנת) והטווח.
אני עם זיקר X וסה"כ מרוצים עד מאוד (בעיקר רעייתי (-:  ).

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

מנסיעה לא מועטה על הוולוו לי מה הפריע בעיקר היה מערכת ההפעלה (של גוגל ממש מעצבנת) והטווח.
אני עם זיקר X וסה"כ מרוצים עד מאוד (בעיקר רעייתי (-:  ).

הזיקר והלינק אותה מכונית בגדול לא?

פורסם

אני בוחר בקארוק בלי להסס, הוא מרווח, שימושי, הנדסת האנוש שלו מעולה ומערכת המולטימדיה נהדרת.

בנוסף, בכמה דקות ספורות טווח הנסיעה שלו גדל ב-600 ק"מ.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש כרגע הנחה משמעותית על הוולוו, 0 ק"מ ב 45,000 שקל הנחה, כך שהמחיר דומה. אני הייתי עובר לחשמל אם יש לך אופציה להטענה בייתית. אני הייתי בודק את עוצמת המיזוג באחיות זיקר וולוו לינק וכו. יש פוסטים שמתלוננים שהמיזוג חלש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

ללינק 02 שלוש אחיות תאומות - סמארט #1, זיקר X ו-וולוו EX30 - כל אחת מהן קיבלה חמישה כוכבים ביורוNCAP. כלומר שבסבירות גבוהה גם הלינק 02 תקבל ציון דומה. 

ירידת ערך - אשמח לכמה שעות עם כדור הבדולח שלך. לא שאני יודע מה תהיה ירידת הערך של הלינק 02, או שמישהו יכול לומר. 

לא כל סקולציה לגבי ירידת ערך היא כדור בדולח. מה גם ששמירת ערך לא קשורה לגמרי לאמינות בלבד אלא גם נשענת על מוניטין.

יש אפשרות לניחוש מושכל.

1. מותג חדש.

2. התאומות שלו אינן בדיוק שומרות ערך כמו טויוטה

כנראה לא מדובר ברכב שיצטיין בתחום. 

צריך לנסות להעריך את החסכון בדלק וביטוח. ייתכן שזה משמעותי יותר מאשר סוגיית שמירת הערך.

פורסם

אני לא מבין ברכבים חשמליים, אבל המשוואה להבנתי היא מחיר רכישה גבוה --> הוצאות נמוכות. אם מראש הנסועה נמוכה, ההשקעה ברכישה שווה את זה?  

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

המחיר רכישה לא גבוה. הוא דומה לרכבי בנזין. לכן הוא משתלם לקנייה. זה לא אומר שלא נותרו שאלות לא פתורות. לגבי האמינות, וירדת הערך. 

פורסם
בתאריך 19.1.2025 בשעה 10:06, Tibbyle כתב:

הזיקר והלינק אותה מכונית בגדול לא?

אכן, אבל בלינק אין כרגע אנדרואיד אוטו ואפל קארפליי,
מערכת ההפעלה והתפריטים יותר מעצבנת מהזיקר ולפי מה שהבנתי הבידוד בזיקר טוב יותר,

תא המטען בלינק גדול יותר.
השאר +/- זהה

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...