Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

אף חברה לא תמכור מידע אישי שלך ללא הסכמתך.

גם אם לא מוכרים מידע אישי באופן פורמלי, יש הרבה חברות שמוכרות מידע מותמם (אגרגציה של הנתונים באופן שאמור להיות אנונימי), שכביכול לא מהווה מידע אישי.

וגם זה לא לגמרי אנונימי. כבר היתה דוגמה שקבוצה של קתולים אדוקים, קנתה מידע מותמם משתי אפליקציות לכאורה בלתי קשורות, ועל ידי הצלבה של הנתונים חשפה כומר שהיה מבקר בבארים של גייז.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שחיתות? בארה"ב ועוד מאסק? בנאדם מכובד.... לא ייתכן.

טוב, העובדה שארה"ב מושחתת לגמרי אינה חדשה, זה מובנה בשיטת הממשל.

@ברווז- העלאת נתונים לאתרים פתוחים היא בעיה קשה. חיילים העלו את נתוני הריצה שלהם לאתרים פתוחים, ODINT במיטבו למי שרצה למפות את הבסיסים.

וכפי שכתבת, צריך להיות טיפש כדי להעלות מידע רגיש למכשיר שהסבירות שלא נפרץ נמוכה. מספר כרטיס אשראי שנגנב קל להחליף, תמונת עירום תשאיר אותך חשוף לעין כל לעד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

אני לא מאלו שמצלמים - נקרא לזה בעדינות "אזורים אינטימיים", עם הטלפון. לא מצליח להבין את אלו שכן. 

אז לא, אין לי. ואני לא מבין את זה. 

או שהתכוונת לדברים אחרים? כי יש מידע רגיש ויש מידע רגיש.

השלונג שלך אולי רגיש, אבל לא מידע. חשבון הבנק שלך שאליו אתה מתחבר דרך האפליקציה בטלפון כן..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, winner כתב:

וגם אפל מודה שעקבה אחרי משתמשים - במקרה הזה האזנה ושיתוף הקלטות של משתמשי אייפון שהפעילו סירי "בטעות"

וגם אפל מודה שעקבה אחרי משתמשים - במקרה הזה האזנה ושיתוף הקלטות של משתמשי אייפון שהפעילו סירי "בטעות"

אין בכלל ויכוח שעוקבים אחרינו ומשתמשים במידע, יותר או פחות, אבל מר מאסק (לפי המאמר) שחרר מידע אישי לרשויות ותפעל רכב מרחוק על סמך שיחת טלפון של שריף מקומי. עכשיו זה סיבר טראק שמתפוצץ ומחר יזיזו את הרכב שלך שחוסם את הכניסה לקניון המקומי כי בן דוד של אלון התקשר אליו וביקש.

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

היתה דוגמה שקבוצה של קתולים אדוקים, קנתה מידע מותמם משתי אפליקציות לכאורה בלתי קשורות, ועל ידי הצלבה של הנתונים חשפה כומר שהיה מבקר בבארים של גייז.

אולי הוא רק ניסה להחזירם בתשובה או משהו...שליחות (בתנוחה) מיסיונרית.

Just now, sperial כתב:

צריך להיות טיפש כדי להעלות מידע רגיש למכשיר שהסבירות שלא נפרץ נמוכה.

לדעתי אין קשר לרמת הסבירות של המכשיר נפרץ או לא. 

אני סמוך ובטוח שהמכשיר שלי לא נפרץ. עדיין אני לא משתמש בו בתור ארנק או שומר עליו פרטי אשראי. 

Just now, garicho כתב:

השלונג שלך אולי רגיש, אבל לא מידע. 

שלונג? לאאא, אני משתמש בשזלונג. יותר גדול.Schwartz Big GIF - Schwartz Big Mine - Discover & Share GIFs

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

אני סמוך ובטוח שהמכשיר שלי לא נפרץ. עדיין אני לא משתמש בו בתור ארנק או שומר עליו פרטי אשראי. 

לפני 8 דקות, garicho כתב:

הכל ענין של ניהול סיכונים. כדי להיות בטוח הרבה יותר כנראה עדיף מכשיר סלולארי כשר, והייתי אומר ביפר אבל אנחנו יודעים שאפילו הם לא בטוחים לגמרי.

אין הרבה מה לעשות עם מספר חשבון הבנק שלי או הסיסמא לבנק כי הם מאובטחים עם TFA וכנראה אפילו מספר כרטיס האשראי לא שימושי מדי כי חברת האשראי הסקנדינבית שלי דורשת לרוב MFA לקניות ברשת, אבל לא אשמור על המכשיר תמונות של החתלתול שלי או את הקוד הסודי על כרטיס האשראי.

פורסם
לפני 18 דקות, Rשף כתב:

אבל לא אשמור על המכשיר תמונות של החתלתול שלי

מחד, אתה מדבר בלשון זכר. מאידך... 

בשלב הזה אני כבר לא בטוח למה התכוונת כשאמרת "תמונות של החתלתול שלי", ואני די פוחד לשאול :rofl:

• מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

בשלב הזה אני כבר לא בטוח למה התכוונת כשאמרת "תמונות של החתלתול שלי", ואני די פוחד לשאול :rofl:

image.thumb.png.c6a06e1436fb3d2f876fe2001a78189c.png

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

איזו מתוקה!

(3-צבעים זה כמעט תמיד נקבות למיטב ידיעתי)

יש לה שם? 

או שזה התמונה להמחשה של ה, אה, "חתלתול" שהורדת מהרשת? :LOL:

עריכה: 

מזל שלא העלית תמונה של חתול ספינקס (קירח), לגמרי הייתי מתבלבל פה עם הכוונה של המשורר! 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

או שזה התמונה להמחשה של ה, אה, "חתלתול" שהורדת מהרשת? :LOL:

נוצר על ידי Grok, שלושה צבעים זה רק נקבות לא "כמעט"

פורסם

כמעט רק. 

מדברים על זה בסוף הכתבה הזו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

למשל מאיפה לחברי הכנסת את הטלפון שלי לספאם בחירות? מילא אם הייתי מקבל מכולם את הספאם בחירות, ניחא, אבל אני מטורגט ע"י ח"כים ספציפיים.

חברי הכנסת החריגו את עצמם מחוק הספאם.

פורסם
בתאריך 2.1.2025 בשעה 14:33, winner כתב:

פיצוץ הסייברטראק בלאס-וגאס שמסתמן כמעשה טרור (ייתכן שקשור לפיגוע בניו-אורלינס) ובהחלט לא כפיצוץ של סוללות הרכב, הביא את אילן מאסק להתגאות בעמידות הרכב - שניתב את רוב ההדף למעלה , מקטין את הנזק הסביבתי (מה שבהחלט נשמע הגיוני)

רק לי זה מזכיר את הפרסומת המזוייפת הזו לפולו ? 😀 רק שכאן זה אמיתי - היחיד שנהרג היה נהג הרכב.

לא מספיק שטראמפ ואילן מאסק בתמונה, עכשיו מתברר שגם Chat GPT היה מעורב בתכנון

וחוץ מזה, מטא מוותרת על בדיקת העובדות לדברי צוקי, "בגלל שעשתה הרבה שגיאות" אבל כנראה שבפועל בגלל החשש ממשל טראפ הקרוב

Brave new world 🤕

פורסם (נערך)

כשיש לך "בודקי עובדות" שיכולים להיות פלסטינאצים, עדיף שלא יהיו בודקי עובדות בכלל, משום צד. אני מלמד את הילדים שלי להיות ספקניים בכל מידע שנמסר להם ולהצליב מידע, יותר בריא מכל בייביסיטר של תאגיד או ממשל.

לגבי chatgpt - כל כלי שאי פעם נוצר/התגלה על ידי בני אדם - עבר שימוש/בדיקה בשדה הקרב. פטיש, מסמר... מה שתרצה. כאלה אנחנו. אפשר לחשוב שלפני ג'אבטה אף אחד לא חיפש מידע ברשת על הכנת פצצות 🙄

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...