Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע לא רע על כלי עבודה, פוטנציאל לשרשור מתגלגל

yairw

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם,

אחת ההתמכרויות האחרונות שלי היא כלים,

זה התחיל מכמה עבודות קטנות שגרמו לי להבין שאני רוצה סטים מלאים,

וכעת בכיוון של אם אני קונה, רוצה להוריש לבן, אז משקיע באיכות (עד כמה שאפשר, לא בהגזמה)

לכן יוצא לי לפשפש לא מעט באמזון, בחיפוש אחר דרכים חדשות לבזבז כסף ומדי פעם נתקל באחלה דיל, שאני מתבאס שאני לא זקוק לו.

אז למה לסבול לבד אם אפשר לחלוק?

אחרים יכולים להוסיף עוד דילים טובים שנתקלו בהם, לא בהכרח מאמזון או מחו"ל, לפעמים גם בארץ יש מציאות.

הדיל הזמני שראיתי היום בטעות,

סט של כלים של CRAFTSMAN, 1/4, 3/8, 1/2 - מכרו כמעט 7000 עם ציון של 4.8, נראה מושלם למי שרוצה להתחיל ואין לו כלום

https://www.amazon.com/CRAFTSMAN-VERSASTACK-Mechanics-Drive-CMMT45306/dp/B0CMJF6DYD?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0CMJF6DYD_dt_sl14_ab&th=1

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כחולה כרוני בנושא, אני נוטה לרכוש ערכות ממותגים ידועים .

אחת הערכות השימושיות למרבית נושא טיפול מהיר ברכב היא זו - https://a.co/d/2UOqryv

כזו שניתן להחזיק ברכב , ״על כל צרה״ יושבת טוב תחת כיסוי הגלגל ספייר . וזמינה לעת הצורך. 

או סט מקיף יותר כזה https://a.co/d/9vG8GSh

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, yairw כתב:

ערב טוב לכולם,

אחת ההתמכרויות האחרונות שלי היא כלים,

זה התחיל מכמה עבודות קטנות שגרמו לי להבין שאני רוצה סטים מלאים,

וכעת בכיוון של אם אני קונה, רוצה להוריש לבן, אז משקיע באיכות (עד כמה שאפשר, לא בהגזמה)

לכן יוצא לי לפשפש לא מעט באמזון, בחיפוש אחר דרכים חדשות לבזבז כסף ומדי פעם נתקל באחלה דיל, שאני מתבאס שאני לא זקוק לו.

אז למה לסבול לבד אם אפשר לחלוק?

אחרים יכולים להוסיף עוד דילים טובים שנתקלו בהם, לא בהכרח מאמזון או מחו"ל, לפעמים גם בארץ יש מציאות.

הדיל הזמני שראיתי היום בטעות,

סט של כלים של CRAFTSMAN, 1/4, 3/8, 1/2 - מכרו כמעט 7000 עם ציון של 4.8, נראה מושלם למי שרוצה להתחיל ואין לו כלום

https://www.amazon.com/CRAFTSMAN-VERSASTACK-Mechanics-Drive-CMMT45306/dp/B0CMJF6DYD?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0CMJF6DYD_dt_sl14_ab&th=1

1. הסט הזה מכיל בוקסות אינציות, שאותן אתה לא צריך

2. לטעמי זה מחיר לא זול בעיקר בגלל המשלוח, הופך את הדיל ללא משתלם, מה גם שגם בתור אחד שיש לו לא מעט כלים ועובד על הרכב איתם, 40 אחוז מהכלים בסט הזה לא יהיו בשימוש. עדיף ללכת על משהו קטן יותר ממותג מוכר ולאט לאט להרחיב במידת הצורך, אני לדוגמא הסתדרתי לא מעט זמן עם סט סיגנט ב 100 שח: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881403  שעד עכשיו מחזיקים (עשור+) ועוזרים ברוב העבודות הבסיסיות.

• רעיון טוב! 1

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את מה שאור כתב, מחזיק את אותו הסט 11892, עלה לי 136 שקל בחנות בראנד בפ"ת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, topop כתב:

יש את כלי עבודה יד ראשונה לדילים על כלים, יש להם גם ווצאפ/ טלגרם וכו'.

איזה תזמון מושלם, בזכותך גיליתי שפתאום כן אפשר להשיג דיבלים אדומים של פישר, ועוד ב-KSP, ועוד בזול!

בנוגע לכלים בכללי - אני חושב שעם סבלנות וקנייה הדרגתית - רק כלי אחד כל פעם, ורק בגלל שאתה ממש צריך אותו לעבודה סופר-ספציפית -

מגיעים בשלב מסוים לרוויה בהצטיידות. מילווקי / wera וכדומה...

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לנצל את ההזדמנות ולהמליץ על הסט 1/4 הזה מסין. 
https://a.aliexpress.com/_oohlJ3V

יש לי אותו כבר חצי עשור או יותר, עבר אצלי לא מעט התעללות בעבודות מכונאות על לא מעט רכבים, והוא ממשיך לתת עבודה כאילו היה איזה סנפאון חח. 

מבחינתי זה סט חובה ברכב, ובמחיר מצחיק לגמרי.

עריכה: ניראה שיש איזה סייל עכשיו שמוריד את המחיר שלו ל9 דולר. מגוכח לגמרי.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כחודש היה להם איזשהו באג, כל הצבעים של הסט הנ"ל עלו כ70 ש"ח כולל משלוח, וספציפית הקופסה האדומה 12 ש"ח 

ניסיתי להזמין יותר מ1 אבל לא הצלחתי, את האחד שהגיע נתתי לילד (בן 7) כי זה יותר זול מכלים פלסטיק מעידן 2000

מצאתי את עצמי משתמש בזה כמה פעמים מעצלות לפתוח את הסט הגדול שלי. אחלה דבר.

• מעניין 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, hans כתב:

בנוגע לכלים בכללי - אני חושב שעם סבלנות וקנייה הדרגתית - רק כלי אחד כל פעם, ורק בגלל שאתה ממש צריך אותו לעבודה סופר-ספציפית -

מגיעים בשלב מסוים לרוויה בהצטיידות. מילווקי / wera וכדומה...

צודק!

לפני כמה שנים טובות כאן בפורום כתבתי שאלה על כלי עבודה. 

ומאז ב"ה, יש לי כלי עבודה רבים וכשיש משימה לתקן.. העבודה יותר כיפית. 

לפני 16 שעות, yairw כתב:

לכן יוצא לי לפשפש לא מעט באמזון, בחיפוש אחר דרכים חדשות לבזבז כסף ומדי פעם נתקל באחלה דיל,

מזהיר מראש, זה ממכר!

ואם יש משלוח חינם, זה מחיר אטרקטיבי.. .אבל... וזה אבל גדול, בארץ יש מחירים לא רעים בכלל על כלי עבודה.

המבחר באמאזון מנצח, אבל אם אין משלוח חינם, אני לא בטוח שזה מחיר כדאי.

ואגב, קטע שקרה לי באמאזון, שכלי עבודה שקניתי לפני שנה נגיד, פתאום לא ניתן לשלוח לארץ, או שבכלל כבר לא מוצאים באמאזון. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Or05230 כתב:

1. הסט הזה מכיל בוקסות אינציות, שאותן אתה לא צריך

2. לטעמי זה מחיר לא זול בעיקר בגלל המשלוח, הופך את הדיל ללא משתלם, מה גם שגם בתור אחד שיש לו לא מעט כלים ועובד על הרכב איתם, 40 אחוז מהכלים בסט הזה לא יהיו בשימוש. עדיף ללכת על משהו קטן יותר ממותג מוכר ולאט לאט להרחיב במידת הצורך, אני לדוגמא הסתדרתי לא מעט זמן עם סט סיגנט ב 100 שח: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881403  שעד עכשיו מחזיקים (עשור+) ועוזרים ברוב העבודות הבסיסיות.

לרכב במרבית המקרים אין צורך הסט אינצ'ים אבל.. בעוונותי נתקלתי ברכבים אמריקאים, ושם זה נדרש . 

הסיבה שהלכתי על סט גדול הייתה פרוזאית לגמרי. בסט הותיק שלי שנקנה באיזו חנות כלי עבודה בפתח תקווה של שנות ה 90 , לא היה שום מפתח מעל 19 מ״מ עבור ברזים שנדרש בהם 20-22 מ״מ ומאד לא נוח היה לגשת עם מפתח מתכוונן שהחליק כל הזמן.

הפתרון היה בדמות סט שכלל גם מפתחות פתוחים, גם סגורים וגם בוקסות בכל המידות. במחיר סביר. ובאותו הזמן היה איזה שהוא פרומו של משלוח חינם (שלא קיים יותר לצערי) . 

בראנד בפתח תקווה ( מקום מסוכן מאוד לחובבי כלים 😜) מחזיק מבחר ענק של הכל מהכל במחירים סבירים. 

אבל גם אצלו לפעמים יקר מאשר משלוח מחו״ל .

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, zaf כתב:

מקום מסוכן מאוד לחובבי כלים 😜

כפי שאמר לי אחד הבנים כשהיה כבן 18 וביקרנו בשז״ר: ״פה אני יכול להרגיש גבר״.

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד מ 3 מקומות. השניים האחרים חנויות אביזרי רכב וחנויות סקס (לפחות לפני עידן האינטרנט בכף היד  😜)

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, zaf כתב:

וחנויות סקס 

שם הוא יגיד את זה לאבא?

נראה לי שזה מצריך חינוך ליברלי במיוחד 😉

לפני 14 דקות, zaf כתב:

אחד מ 3 מקומות. השניים האחרים חנויות אביזרי רכב וחנויות סקס (לפחות לפני עידן האינטרנט בכף היד  😜)

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

שוקל למחוק את השרשור כדי להציל פה כמה עו"שים.

• מצחיק 6
  • רעיון טוב! 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, Igalz כתב:

רוצה לנצל את ההזדמנות ולהמליץ על הסט 1/4 הזה מסין. 
https://a.aliexpress.com/_oohlJ3V

יש לי אותו כבר חצי עשור או יותר, עבר אצלי לא מעט התעללות בעבודות מכונאות על לא מעט רכבים, והוא ממשיך לתת עבודה כאילו היה איזה סנפאון חח. 

מבחינתי זה סט חובה ברכב, ובמחיר מצחיק לגמרי.

עריכה: ניראה שיש איזה סייל עכשיו שמוריד את המחיר שלו ל9 דולר. מגוכח לגמרי.

האיכות של הסטים האלה ירדה משמעותית, למרות שהם נראים זהה.

לי אישית יש שני סטים כאלה, אחד שעוד נקנה באייביי ואחד חדש - הבוקסות בחדש פשוט גרועות. הבוקסות אלן בכלל נוראיות, טוחנות ראש אלן שלפחות קצת מהודק.

אם קונים אז לפחות אלנים להזמין בנפרד משהו איכותי אחרת עוד תתקע כשתסמוך עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...