Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע לא רע על כלי עבודה, פוטנציאל לשרשור מתגלגל

yairw

פוסטים מומלצים

כשחושבים על זה לרגע, עולה לי תהייה לראש. 

ייתכן שמדובר על סט של מה שנקרא "factory seconds": מוצרים שלא עברו את בקרת האיכות של המפעל המייצר עקב פגמים שונים ומשונים, ומישהו עושה עסק טוב עם לרכוש אותם בזיל הזול ולמכור אותם בזול מאד. 

לכן גם ההבדלים באיכות בין כלי לכלי. 

יש עוד לא מעט חברות בעולם שעושות את זה, רק ששם, המוצרים שנמכרים הם עם פגמים קלים יותר... כמו צ'יפ בצבע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז אספתי את החבילה.

@hans שמע. זה רחוק מלהראות כמו סט כזה שהזמנתי בשנה שעברה. אכן איכות קקה. מצרף כמה תמונות להשוואה מול הסט הקודם ששילמתי עליו 12 דולר.

image.thumb.png.acf181185fdc7fda6ca4932345577c0d.pngimage.thumb.png.d528728d99416e45949b0151be2f9693.pngimage.png.3291ad518f52ee973c2bada664d4fd76.pngimage.thumb.png.ff6c00b33e38e0243374e9ea262a2508.pngimage.png.ef9c06988b36e350cd4a5dcfa4504bdb.png

אני לא קורא לזה נפילה טוטאלית בכל זאת עלה במקרה שלי רק 3 שקל.. זה גם לא שהסט לא שמיש, אבל הוא בהחלט באיכות ירודה משמעותית מאשר סטים קודמים שנרכשו ומרגיש כמו חיקוי סיני לסט הסיני.

בדקתי את כל הבוקסות ובמקרה שלי כולם נתפסות בסדר על המברג והראצט שהגיעו בסט.. לא חזק כמו בקודם אבל רחוק מליפול תוך כדי עבודה כך שניתן להשתמש בהם.

אני מתכנן יותר להשתמש בו כחלקי חילוף לבוקסות/ביטים שנאבדו מהסטים האחרים שיש לי, אז מצבי בסדר. אבל חד משמעי לא ממליץ לרכוש אותו יותר אם זאת האיכות.

אני כן רואה שיש מוכר אחד שנראה שמספק עדיין את הסט הטוב כמו הראשון שקניתי לפני כמה שנים, ויש גם בביקורות מישהו שהעלו תמונה והוא נראה בול כמו הסט הראשון שהיה לי שהוא גם הסט האיכותי ביותר מבין כל אלו שקניתי לאורך השנים (אפשר לזהות גם לפי הראצט השונה שמגיע שם). המחיר "בהתאם" 22 דולר.

https://www.aliexpress.com/item/1005006641795424.html?spm=a2g0o.productlist.main.29.5a177vbr7vbr8D&algo_pvid=dd949dd2-2bef-4371-92c9-1223f1f08f29&algo_exp_id=dd949dd2-2bef-4371-92c9-1223f1f08f29-14&pdp_npi=4%40dis!USD!23.96!22.68!!!23.96!22.68!%402151e6dc17309790679256637e01f3!12000037902878451!sea!IL!132067979!X&curPageLogUid=5eeazoQsEQY2&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

כרגע אני לא צריך ולא מתכוון להזמין עוד סט, אבל מי שבא לו לקחת צאנס יש לי תחושה שזה "המקור".

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התמונות נראה כמו מוצר אחר. בקיצור, לדפדף הלאה. העובדה שהסט האחר קיים במחיר ה"נכון" רק מחזקת את מה שכתבתי - לעולם, אבל לעולם לא לבחור במחיר הכי זול בעלי.

ולא, הוא לא שמיש, אתה לא צריך להגן על השיקוץ הזה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אכן מראות קשים, יונית."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסט של הדולר הבודד, באמת מעפן לעומת היקר יותר של ה 20 דולר.

אבל סתם לזרוק באוטו לסגור פינה זה שווה.

את זה של ה20 דולר אני לוקח לכל עבודה שיש תמיד סוגר פינה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, dalet11 כתב:

ומרגיש כמו חיקוי סיני לסט הסיני.

בדיוק המחשבה שעברה לי בראש כשראיתי את התמונות.

ניראה שמשהו מנסה לרכב על ההצלחה של הסט הראשון על ידי "התחזות" לצורה שלו.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין אתכם.

אם זה לא עולה על הידית / לא ננעל על הבורג - איך זה סוגר פינה?!

זה לא סוגר כלום.

באותה מידה אני יכול ללפף מגבת מסביב לבורג ולסובב אותו עם השיניים.

🙄

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@hans

אני לא מגן עליו, פשוט הסט שהגיע אלי בשורה תחתונה שמיש לחלוטין.. לא קרוב באיכות לקודמים כמובן אבל לגמרי שמיש. אני מניח שאתה קיבלת אחד במצב גרוע ממני לפי מה שאתה מתאר.

עשיתי בדיקה, רוב הסטים הקודמים נרכשו במחירים של 15-16 דולר (אני מדבר על 2018-2021), האחרון שנרכש לפני שנה נרכש בדיוק מאותו המוכר שכרגע קניתי ממנו בדולר ואז עלה 7.96 ואותו אתה רואה בהשוואה בתמונה, זה פשוט רחוק מלהיות אותו מוצר. וגם אז הוא נרכש במחיר לא הכי הגיוני כך שלדעתי פשוט התחילו לייצר שם מוצר קקה והרוב מספקים אותו כרגע.

בכל מקרה, בדיוק חבר התייעץ איתי על לקנות סט של SATA מאמזון שנראה מעולה ובמחיר מעולה (עם משלוח חינם כמובן).

האמת שיש לי סט ראצטים שלהם מ2019 באיכות ממש מעולה שאני רואה שגם כרגע חזר למשלוח חינם.

סט קטן של 46 חלקים ב29.65 דולר

סט גדול של 62 חלקים ב59.88 דולר

מה דעתכם?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטוח שיש כמה סטים חסרי שם שאולי חצי טובים, אבל לעבודות שמצריכות דיוק, עדיף סט מחברה שיש לה מה להפסיד.

מסט הראשון שקניתי בארץ של KINGS TOOLS הייתי מרוצה מאוד בהתחלה,

עד שגיליתי שגם חסרות לי שני מידות קריטיות, וגם המידות שמצויינות עם הבוקסות, אתה יכול להוסיף להם עוד אפס נקודה משהו למידה, יש חופש שיושבות על הבורג,

הטסתי את הסט כמה שיותר מהר וקניתי את זה שהיה במבצע אז:

https://www.amazon.com/dp/B07TGPPP3C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

מאז הוספתי לו גם סט לאימפקט:

https://www.amazon.com/dp/B09MWNVVMN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

והכי חשוב, אין דילוגים על מידות, לא עושה את הטעות הזאת יותר

הסיבה שהלכתי על TEKTON היא שטוענים שהם מובילי התעשייה בהחזרות,

רק תצרף תמונה של הכלי השבור באתר שלהם ותקבל חדש/זיכוי.

לא שאני בונה על לשבור כלים, רק נותן עוד תחושת בטחון.

עברתי למוד שבו אני רוצה לקנות כלים שאוכל להוריש לבן שלי

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, dalet11 כתב:

תמונות להשוואה מול הסט הקודם

אני מניח שהחדש זה הסט הנקי משמאל, האם גם בשאר התמונות השמאלי זה החדש?

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, dalet11 כתב:

טוב אז אספתי את החבילה.

@hans שמע. זה רחוק מלהראות כמו סט כזה שהזמנתי בשנה שעברה. אכן איכות קקה. מצרף כמה תמונות להשוואה מול הסט הקודם ששילמתי עליו 12 דולר

מה שצילמת זה ממש לא "סט כלים", זה כנראה כל ההחזרות\פגומים שלהם שמישהו החליט לקנות ולמכור "יד ראשונה מרופא, לא נסע בכלל !".
האשפה לסל - וחסל.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, hans כתב:

אני לא מבין אתכם.

אם זה לא עולה על הידית / לא ננעל על הבורג - איך זה סוגר פינה?!

זה לא סוגר כלום.

באותה מידה אני יכול ללפף מגבת מסביב לבורג ולסובב אותו עם השיניים.

🙄

אולי נפלת על החיקוי של החיקוי. אצלי בדיוק יש את הסטים כמו שהעלה החבר למעלה. שניהם שמישים.

פער ניכר באיכות אבל עדיין שמיש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.11.2024 בשעה 15:36, yd b-4 כתב:

אבל סתם לזרוק באוטו לסגור פינה זה שווה.

לא. זה לא יסגור שום פינה. ושום אום...

פעם, לפני שנים רבות, עוד ניסיתי להשתמש בבוקסה זבל סיני (פחות זבל מזה, חייב לציין) על משהו באוטו. הבוקסה התפצחה לי ביד. אם אין לך סט כלים שאתה יכול לסמוך עליהם, לחשוב שאתה יכול להסתמך על מה שיש לך שם עלול לגרום לך לבעיות ועיכובים רבים- כשפרוייקט של חצי שעה הופך לחצי יום לפחות, כולל על קפיצה כשהרכב מושבת לקנות את הכלי הנכון שגם יעבוד. 

פשוט לא שווה את החיסכון הזה. 

אולי זה מגניב סט שלם בדולר, אבל זה דולר יותר מדי... יכול להיות אחלה רק לדבר אחד: לעשות מזה יצירת אמנות עם שיקוע בתוך אפוקסי. 

DIY Table From Epoxy Resin And Wrenches | Facebook

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה לא יכול להתאפק.

זה זבל מזובל, כל ניסיון להשתמש בזה יגרום לתסכול.

אז אני מבין את הסוכריה שזה עולה דולר או שקל או ארבע לירות אבל יש גבול לכמה אפשר להתקמצן.

שוב סליחה למי שנפגע.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין את מי שקונה את זה.

חלק מסקרנות נטו. 

חלק חושבים שזה עוד יכול בטעות להיות שמיש. 

חלק שלא מבינים בזה כלום.

אני יכול להבין את כל זה. 

גם אני פעם הייתי צעיר ותמים ולא הבנתי מהחיים שלי בתחום כלי העבודה. ותפרן, באותה הזדמנות. 

היום אני עדיין תפרן, אבל לפחות כבר לא תמים (ובהחלט כבר לא צעיר). 

המחיר פה הוא קוריוז, וזה מדליק הרבה אנשים. 

נו, בסדר. תודה אבל לא תודה, מוותר מראש על התענוג המפוקפק. 

איך כתב פה מישהו פעם על זול וזוגלובק? מתחילים באותה אות ובסוף מקבלים נקניקייה. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...