Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע לא רע על כלי עבודה, פוטנציאל לשרשור מתגלגל

yairw

פוסטים מומלצים

רק חוזר ואומר, אחרי שראיתי את האיכות של הסטים שמגיעים כיום אני לא ממליץ על הסט הזה בכלל.

הסטים שסופקו בעבר כמו זה שיש לי בן כשנה וגם הישנים יותר שלפניו שעלו בין 7-20 דולר באיכות גבוהה פי 100 ואני משתמש בהם כבר שנים לטיפולים שוטפים ועוד שלל עבודות שונות בבית והלוואי ויש עוד להשיג כאלו כי בעיני זה האמאמא של הסט "סוגר פינות" שכל אחד חייב בבית/ברכב לדברים הקטנים פה ושם.

הסט הנוכחי אכן באיכות ממש ירודה, אבל אני לא יכול להגיד עליו שהוא לא שמיש. כל החלקים שלמים, הבוקסות מתחברות למברג/ראצט כמו שצריך וכו' ואפשר להשתמש בו לדברים קטנים פה ושם. כמה הוא יחזיק? לא יודע כי עוד לא ניסיתי. כמו שזה נשמע קיבלתי סט "סביר" יותר מאחרים כאן כנראה.

בכל מקרה,  החבר הזמין את הסט הגדול של SATA מאמזון שרשמתי בתגובה הקודמת, יצא לו 52 דולר עם ההנחה של מאסטרקארד שהיתה הבוקר. מאמין שעוד שבועיים ככה אעדכן איך הוא אבל לתחושתי יהיה מעולה לאור הנסיון שיש לי עם הראצטים שלהם. בכללי ראיתי מעבר לזה שיש להם כל מיני סטים עם משלוח חינם במחירים די אטרקטיבים אז שווה להציץ.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו נראה מקביל לסיגנט. לא רע, לא מעולה. סביר לחלוטין. VFM גבוה. 

מחכה לרשמיך אחרי שיעברו לך הכלים ביד. קצת סקרן בעצמי ;)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכלים הזולים מאוד, שעושים רושם שהם עובדים, לרוב המידה לא מדוייקת ומעגלים פינות של ברגים/אומים במהרה.

SATA שייכים לAPEX TOOL GROUP שתחתם יש גם את GEARWERNCH וCRESCENT שמייצרים כלים לא רעים בכלל

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, yairw כתב:

APEX TOOL GROUP

https://www.apextoolgroup.com/brands-faceting

בהחלט כלים מבית ראוי.

עבדתי בעבר עם כלים של weller ושל ecelite שהיום זה חלק מ weller.  

• אהבתי 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, yairw כתב:

SATA שייכים לAPEX TOOL GROUP שתחתם יש גם את GEARWERNCH וCRESCENT שמייצרים כלים לא רעים בכלל

APEX התחילו כבר לפני כמה שנים לרכוש הרבה מאד חברות שונות ומשונות. 

זה לא אומר הרבה מבחינתי על האיכות, כי יש להם מגוון שלם. אם כי, אני לא נתקלתי במותג "זבל" שהם רכשו. 

אני כן יודע על לא מעט בעיות שהתחילו להיווצר עם ספקים שהיו לי בעבר אשר נרכשו ע"י APEX. 

לפני 15 שעות, zaf כתב:

עבדתי בעבר עם כלים של weller ושל ecelite שהיום זה חלק מ weller.  

כלים מעולים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את APEX אני הכרתי דרך GEARWRENCH שאני מאוד מרוצה מהראצ'טים שלהם,

ממה שהבנתי, SATA הוא יצרן סיני, אבל הסיני הראשון שהציע אחריות לכל החיים לכלים שלו

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מולטימטר צבת שהוזמן השבוע- uni-t דגם UT210E עם רמת דיוק של 2A שאין בהרבה מודדים, יצא 37$ עם כל ההורדות של נובמבר:

https://www.aliexpress.com/item/1005005996858756.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4fa01802CCv0vX

היו על המותג והדגם הרבה המלצות בפורומים של חשמלאים + reddit

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם זה שלי הוא UNI-T, רגיל ולא צבת. אחלה תמורה לכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...