Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע לא רע על כלי עבודה, פוטנציאל לשרשור מתגלגל

yairw

פוסטים מומלצים

רק אם אתם מפרסמים ״דיל״, תכתבו גם את המחיר, כי מחר מישהו ייכנס לקישור והמחיר יהיה שונה ואולי לא אטרקטיבי ורכוש על סמך ההמלצה במחיר שונה לחלוטין.

רק אם אתם מפרסמים ״דיל״, תכתבו גם את המחיר, כי מחר מישהו ייכנס לקישור והמחיר יהיה שונה ואולי לא אטרקטיבי ורכוש על סמך ההמלצה במחיר שונה לחלוטין.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, Ooga כתב:

האיכות של הסטים האלה ירדה משמעותית, למרות שהם נראים זהה.

לי אישית יש שני סטים כאלה, אחד שעוד נקנה באייביי ואחד חדש - הבוקסות בחדש פשוט גרועות. הבוקסות אלן בכלל נוראיות, טוחנות ראש אלן שלפחות קצת מהודק.

אם קונים אז לפחות אלנים להזמין בנפרד משהו איכותי אחרת עוד תתקע כשתסמוך עליו.

מוסיף ומזהיר- זו כנראה שיטה.

קרה לא פעם אחת שהזמנתי מוצר בתחילת דרכו והוא היה מעולה, הזמנה מאוחרת יותר של אותו מוצר מאותו קישור - פשוט זבל* אין מילה אחרת.

החודשים\מכירות ראשונות כנראה עבור לצבור פידבק ואחרי שהמוצר תפס הם שולחים איכות נמוכה הרבה יותר מהמקור.

*אין לי נסיון עם הסט הנ"ל אלה שזה קרה עם מוצרים אחרים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 23.10.2024 בשעה 15:55, sperial כתב:

שם הוא יגיד את זה לאבא?

נראה לי שזה מצריך חינוך ליברלי במיוחד 😉

שמע, אם הם מסתובבים באותה חנות יחד, אז כן- זה לגמרי חינוך ליברלי לחלוטין. 

שז"ר יותר גדול, מסודר, נוח ונגיש- לכן אני ברוב המקרים הולך לשם בעצמי. 

המקור השני החביב עלי הוא בורג המפרץ, רק שאני שונא להגיע לשם (אחד מהצמתים השנואים עלי בארץ- והסיוט של חניה).

יש הבדלים במחירים (ובהיצע הרלוונטי לי) בשני המקומות. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסט הפשוט מעלי אקספרס - יש לי סט כזה בכל רכב + אחד נוסף בבית. אכן האחרונים שהזמנתי באיכות טיפה פחות טובה מהסטים הראשונים שנרכשו לפני 5+ שנים, אך עדיין במחיר שלהם שווה גם לקנות 10 ולהחליף לפי צורך.. לעבודות כבדות יותר מחזיק סטים איכותים יותר במחסן שנרכשו לפני כמה שנים באמזון, אך לשימוש היום יומי הקליל הם נותנים מענה מעל ומעבר.

אגב, במבצע אתמול בלילה נמכר סט כזה ב2.97 דולר, המחיר מאז עלה ועד לפני שעה היה 5.47 דולר. בקישור הזה:

https://www.aliexpress.com/item/1005007187649690.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802RgpFB3

שווה לשים בעגלה ולעקוב, ברגע שהמחיר יורד מתחת ל8 דולר זה עסקה טובה.

היה לי בחשבון קופון של 2 דולר, אז יצא ששילמתי אתמול 0.97 דולר כולל משלוח חינם כך שלא יכולתי שלא להזמין סט רזרבה.

image.thumb.png.51cca09b774239be883026da8f655d34.png

את הסט השני ה"מהודר" יותר שיש בקישור הזה יש לי גם, הוזמן באמזון באיזה מבצע ב14.98 דולר. מדובר רק תוספת בוקסות עמוקות + מארז קצת איכותי יותר. אין הבדל מעבר ולא רואה סיבה "להשקיע" בו.

המלצה נוספת שעוד לא מנסיון אישי - מיכל ריקון שמן:

https://www.aliexpress.com/item/1005006578000044.html

יוצא כ20-25 דולר עם המשלוח, נפח 8 ליטר כך שמספיק לטיפול שגרתי של רכב ממוצע ועם פקק לסגירה כך שאפשר בקלות לסחוב אותו לאן שצריך בשביל לרוקן. חבר רכש וממש המליץ, נמצא אצלי בסל ויוזמן בקרוב גם כן.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנצל את הנושא - מחפש סט של ביטים אלן מילימטריים למברגה ולא מוצא.

יש לי סט נחמד של סיגנט שכולל טורקסים (עם חור באמצע !), שטוחים, פיליפסים ופוזידריווים ועוד ביטים שכרגע אין לי בהם שימוש אבל לא אלנים

מחפש סט של אלנים בלבד, מישהו יכול להמליץ על סט טוב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבחר באמזון - חפש metric hex bit set בחר לך את זה שמכיל את כל המידות הדרושות לך.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, dalet11 כתב:

הסט הפשוט מעלי אקספרס - יש לי סט כזה בכל רכב + אחד נוסף בבית. אכן האחרונים שהזמנתי באיכות טיפה פחות טובה מהסטים הראשונים שנרכשו לפני 5+ שנים, אך עדיין במחיר שלהם שווה גם לקנות 10 ולהחליף לפי צורך.. לעבודות כבדות יותר מחזיק סטים איכותים יותר במחסן שנרכשו לפני כמה שנים באמזון, אך לשימוש היום יומי הקליל הם נותנים מענה מעל ומעבר.

אגב, במבצע אתמול בלילה נמכר סט כזה ב2.97 דולר, המחיר מאז עלה ועד לפני שעה היה 5.47 דולר. בקישור הזה:

https://www.aliexpress.com/item/1005007187649690.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802RgpFB3

היה לי בחשבון קופון של 2 דולר, אז יצא ששילמתי אתמול 0.97 דולר כולל משלוח חינם כך שלא יכולתי שלא להזמין סט רזרבה.

את הסט השני ה"מהודר" יותר שיש בקישור הזה יש לי גם, הוזמן באמזון באיזה מבצע ב14.98 דולר. מדובר רק תוספת בוקסות עמוקות + מארז קצת איכותי יותר. אין הבדל מעבר ולא רואה סיבה "להשקיע" בו.

המלצה נוספת שעוד לא מנסיון אישי - מיכל ריקון שמן:

https://www.aliexpress.com/item/1005006578000044.html

יוצא כ20-25 דולר עם המשלוח, נפח 8 ליטר כך שמספיק לטיפול שגרתי של רכב ממוצע ועם פקק לסגירה כך שאפשר בקלות לסחוב אותו לאן שצריך בשביל לרוקן. חבר רכש וממש המליץ, נמצא אצלי בסל ויוזמן בקרוב גם כן.

אני הזמנתי כזה ב4.7 ש"ח! סיקרן אותי מה יגיע. 

וואלה הגיע. נכון, הכלים באיכות ירודה מהסט הקודם שנראה זהה, והאריזה בכלל כמו כוס חד פעמית אבל ל4 שקל.....

יש לי המון כלים וסטים. תכלס זה הכי שימושי בפער ובכל עבודה אני לוקח אותו על כל צרה שלא תבוא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לסט 1/4" - 

לא הזמנתי מאליאקספרס. קניתי לפני מעל עשור סט כזה של "king tools".
לדעתי אפשר להשיג באליאקספרס משהו דומה\זהה.
https://www.amirtools.co.il/items/4555088-סט-בוקסות-דרייב-1-4-44-חלקים-4-14-מ-מ-KING-TOOLS
זה הסט הכי שימושי שלי. לדעתי עברו תחתיו עשרות טיפולים\מכוניות - חלקם בעבודה קשה מאוד.

כל הביטים\בוקסות\חלקים במצב חדש לחלוטין, פשוט אין בלאי. מטורף לגמרי.

ראיתי סטים דומים\זהים לזה שהוזמנו מאליאקספרס (לא עכשיו) - חייב לציין שזה נראה טוב מאוד וללא ספק זה סט מצויין שצריך להיות בכל בית (בלי קשר לרכב, כן ?).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התחלתי את "הקריירה" החובבנית שלי עם KING TOOLS אבל של 3/8,

לצערי בסט דילגו על מידה 15 ו18 וכמובן שעם הזמן, גיליתי שאת שני המידות יש ברכב שלי.

הבאתי את הסט שלי לאבא (שאף פעם לא היה מוצא את הכלים שלו) וקניתי את הסט המצורף בקישור של TEKTON בלי קפיצות של מידה

https://www.amazon.com/dp/B07TGPPP3C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

כרגע זה במחיר מלא, אני חיכיתי למבצע

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 27.10.2024 בשעה 11:29, dalet11 כתב:

בקישור הזה:

הסתקרנתי והזמנתי כי 35₪ זה לא מה שירושש אותי, אז...

תשמע, קקמייקה מחו*#נת כזאת מזמן לא ראיתי.

על הפרצוף. זבל מוחלט עם חופשים מפה ועד פתח תקווה. אני לא מבין איך אפשר להמליץ על זה או להשתמש בזה. 

אני נשאר עם השיטה שהוכיחה את עצמה - קונה דווקא את המוצרים היותר יקרים בעליאקספרס, ופעם בשנה מפנק את עצמי עם עוד איזה כלי של wera...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לפרט? מה בדיוק כלכך גרוע? אני משתמש בסטים האלו לכלכך הרבה דברים כמעט כל שבוע.. לא אומר שזה סט מושלם או איכותי, אבל זה סט שסוגר את כל הפינות הקטנות שצריך פה ושם בבית/ברכב.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה גרוע? או שהבוקסה רופפת ונופלת או שהיא לא נכנסת עד הסוף בידית בכלל! תלוי בבוקסה... בלתי שמיש ולא סוגר שום פינה של כלום. זה לא כלי.

עריכה: יכול להיות - כמו שאתה או אחרים כתבו פה - שהזמנת במקרה את הסדרה הראשונה של הכלים שהייתה באיכות טובה יותר, ומרגע שהמוצר הופף להיות פופולרי - הספק/יצרן מחליף אותו בגרסה זולה יותר. לא נדע לעולם.

---

אבל בשורה התחתונה עשית מצווה - מרוב עצבים הזמנתי לפני 3 דקות ידית ראצ'ט בינונית 1/4 של wera ו-2 בוקסות שעדיין אין לי (אני לא מחשיב את הסט הסיני). שדרוג לנצח 😁

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, hans כתב:

אני נשאר עם השיטה שהוכיחה את עצמה - קונה דווקא את המוצרים היותר יקרים בעליאקספרס

יש לי שדרוג עבורך לשיטה. 

אני מסנן אחרת: יש שם מותג? יש שם דגם? סבבה. 

יש את שניהם? מצויין.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, hans כתב:

יכול להיות - כמו שאתה או אחרים כתבו פה - שהזמנת במקרה את הסדרה הראשונה של הכלים שהייתה באיכות טובה יותר, ומרגע שהמוצר הופף להיות פופולרי - הספק/יצרן מחליף אותו בגרסה זולה יותר. לא נדע לעולם.

בדיוק קיבלתי הודעה שהסט החדש שהזמנתי ב 0.97$ הגיע, אאסוף היום/ראשון ואעדכן איך הוא בהשוואה לשלושה האחרים שיש לי פה מתקופות שונות. מעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...