Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק שני רכבים בבית..

אחד נוסע כ 7 א' קמ בשנה, והשני כ 10 א' בשנה..

שניהם עוברים שני טיפולים כל שנה - אחד גדול שכולל את כל מה שצריך ע"פ דרישות היצרן.

והשני כעבור חצי שנה שכולל רק שמן ומסנן שמן. בשניהם אני משתמשם בקסטרול שעולה לא מעט.. הרכב מרוצה ואני רגוע.

עוד 500 ₪ בשנה.. איך שלא הופכים את הסכום לא נראה שזה יזיק למישהו שמסוגל מלכתחילה לקנות רכב..

• רעיון טוב! 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מטפל בעצמי, סומך על המוטול שיחזיק יותר, אבל בשביל 150 שח+- עלות טיפול, לא חושב פעמיים, הנסועה נמוכה ומחליף כל 7-8 חודשים (3-4 אלף קמ).

מאמין ל project farm ועדיין מעדיף לרענן ולקבל את ה benefits של השמן החדש+ לרוקן לכלוך במידה ויש מאשר למשוך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם

אני מחזיק מספר רכבים וכל אחד מהם עושה 1-4K בשנה.

מכיוון שאני מטפל לבד אני דוגל בשיטה של טיפול קטן פעם בשנה וגדול פעם בשנתיים.

זה לא מתאים לכל אחד ולכל צורת נסועה.

כל אחד יעשה מה שמתאים לו.

בגדול, עדיף לעשות שמן ופילטר פעם בשנה באופן קבוע וזהו.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני לא משחק עם זה.

הרכב של אשתי נוסע פחות מ-5000 ק"מ בשנה, עדיין עושים טיפול פעם בשנה.

מה שבטוח זה לא מזיק לרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מרגיש קצת שפספסתם את המטרה של השרשור - השאלה היא לא האם אתם מחליפים אחרי שנה או מה קורה בכל מיני מקרים איזוטרים של רכב שנוסע מעט ועומד המון בסרק,

אלא האם בסופו של יום יש משמעות לאיחור קל (נגיד 3 חודשים) בטיפול עקב זמן ולא ק״מ - וכנראה שלא.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

סרטון (אנגלית) שמסביר בפירוט רב  מדוע המנועים המודרניים לא מחזיקים מעמד כמו הישנים  וגישת היצרנים ביצור המכוניות והוראות התחזוקה כיום

החל מדקה 20 הקשיבו לדעתו על החלפות שמן  ומשטר תחזוקה בכללי  https://www.youtube.com/watch?v=V9GU7aFeyRs

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, nit_zan כתב:

סרטון (אנגלית) שמסביר בפירוט רב  מדוע המנועים המודרניים לא מחזיקים מעמד כמו הישנים  וגישת היצרנים ביצור המכוניות והוראות התחזוקה כיום

החל מדקה 20 הקשיבו לדעתו על החלפות שמן  https://www.youtube.com/watch?v=V9GU7aFeyRs

הכי פשוט שבעולם: רוצה רכב אמין? קנה יפני/קוראיני בלי טורבו וגיר רובוטי דו מצמדי/חד מצמדי.

יש קבוצה בפייסבוק Mileage Impossible 

פה כל האידקציות על הרכבים הכי אמינים בגלובוס, לא תראו שם וואגיות חדשות/אירופאיות 

https://www.facebook.com/groups/938184509942736/posts/1988303621597481/?comment_id=1989053324855844&notif_id=1728120527941113&notif_t=group_comment_mention

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
לפני 5 שעות, CRuzer669 כתב:

הרכבים הכי אמינים בגלובוס, לא תראו שם וואגיות חדשות/אירופאיות

יש שם פיאט פיורינו עם 988 אלף , אופל וקטרה עם 985 אלף,  ופורד מונדאו עם 500 אלף ויותר קילומטרים. 

פולקסווגן שראן עם 418 אלף,   

גם אירופאיות גם וואג. 

לא מזיק לקרוא יותר מהכותרת 😉

image.png.7d50a109af529706890ea3121e2996a6.png

מליון קילומטר! 

image.png.d3aff5d01546f642062ba4ef442b40dc.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 25.9.2024 בשעה 07:41, TZR84 כתב:

לנצח לא יהיה מובן לי למה בן אדם יקנה אוטו בעשרות / מאות אלפי שקלים ויחסוך כמה מאות שקלים בשנה לא לטפל באוטו ולשמור עליו תקין.

אותה שאלה על אלו שנוסעים ברכבים של 200 אלף שקל (וגם ברכב של 30 אלף זה לא מוצדק) ומדברים עם הטלפון ביד.

מה

עם

דיבורית???

לפני 6 שעות, CRuzer669 כתב:

פה כל האידקציות על הרכבים הכי אמינים בגלובוס, לא תראו שם וואגיות חדשות/אירופאיות 

May be an image of text

206 בנזין עם AL4

וראיתי שם גם 508 דיזל כמו שלי, עם מעל 750 אלף

אל תשכח שמדובר שם במיילים, אז רוב הקהל אמריקאי, שם יפניות ואמריקאיות נפוצות יותר.

פורסם
לפני 51 דקות, EliC25 כתב:

AL4

יימח שמה ושם זכרה של התיבה הזו :-) סבלתי מאוד מהדור הראשון של התיבה הזו, מצד אחד רעיון מעניין ומקורי לתיבה "חכמה" אבל יותר מידי פעמים זה הסתיים על גרר. 

• לא הבנתי... 1
פורסם

AL4 נפלאה לנהיגה ספורטיבית.

אבל באמת לא נתקלתי מעולם ברכב עם AL4 שלא הייתה לו בדיוק איזו תקלה מוזרה כלשהי..😆

• אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

image.png.d3aff5d01546f642062ba4ef442b40dc.png

למעון הדיוק, האודומטר פה הוא 5 ספרות, הספרה השישית בצבע אדום זה מאות מטרים.

יכול מאוד להיות שהוא בסיבוב שמיני אבל לא ניתן להבין זאת מהתמונה.

ברמות איבזור גבוהות יותר או אולי אחרי שנה מסויימת היה לוח שעונים אחר עם אודומטר 6 ספרות ומד מרחק מתאפס, אז הספרה האדומה של מאות מטרים עברה למד מרחק מתאפס.

1111.thumb.jpg.e5b4edfff7744f0033d639ecd97a8693.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...