Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילאתי דלק. הנעתי את הרכב והיה זיוף במנוע. הטורים שיחקו לכמה שניות ואז זה התייצב.

אחרי זה נסעתי. הייתה ירידה. זיהיתי בור בלמתי חזק לא חירום. ופתאום הדוושה יורדת נמוך כמעט עד הרצפה.

אין נורת תקלה.

נוזל בלמים במקסימום רפידות מלאות מקדימה ומאחורה.

ניסיתי לבלום חירום ABS עובד.

הבלימה חזקה הכל.

אבל עכשיו שאני לוחץ ברקס. הדוושה עוצרת רק בסוף המהלך שלה. ויורדת נמוך. 

ועוד משהו מוזר. הקליק בידית ההילוכים שלוחצים על הברקס. שמשחרר נעילה של הידית. להעביר מ-P ל-D נהיה חזק. בחיים זה לא היה ככה קליק חזק מאוד.

מישהו יודע מה התקלה? או שישר קופצים על המשאבה?

כדאי להחליף נוזל בלמים? הוחלף לפני 3 שנים.

תודה.

פורסם

לא לחצתי כל הירידה. רק באמצע היה כביש משובש עקום עם בורות. אז לחצתי לחיצה אחת חזקה להוריד מהירות כי באתי מהר מידי. 

זה נשאר ככה עכשיו גם אחרי יום.

פורסם

נשמע שיש לך אוויר במערכת הבלימה, הייתי מבצע החלפה מלאה לפני הכל. יכולים להיות עוד גורמים אבל לרוב זה החשוד המיידי. 

• אהבתי 1
פורסם

ניתקתי מצבר. ובדקתי פיוזים. ועשיתי בדיקה מחדש ואיפוס כללי. דרך אפליקציה OBD2 .

ניתקתי לגמרי את הצינור של המגבר בלם. לבדוק אם הוא שלם. מראה לי שהוא שלם. בניתוק יצא הרבה אוויר שהיה אגור שזה אומר שהוא תקין.

בדקתי צינורות הכל נראה שלם.

עכשיו נסעתי עוד פעם פתאום זה הסתדר. 

ישר בולם וחזק בנגיעה. ABS עובד בבלימת חירום. הכל עובד מצוין. דוושה לא יורדת נמוך ישר מגיבה.

יש אצלנו רחוב כולו פסי האטה. אז נתתי כל רגע גז. ברקס. גז. ברקס. 

אז מה הולך כאן?

• לא הבנתי... 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...