Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מזרן זוגי

ChaoscripT

פוסטים מומלצים

לפני 13 שעות, ChaoscripT כתב:

לא לא לא, לא קלטת אותי.

אני ממש לא יחפש על דברים קטנים.

ברגע שהמוכר אומר "מזרן אורטופדי" הוא איבד אותי!

אין דבר כזה מזרן אורטופדי, זה לא מושג שקשור למזרונים.

ו- 90% אם לא יותר מהמוכרים יגידו את זה!

ה-ם לא יודעים ממה מורכב המזרן, אז למה לי לבזבז את הזמן אצלם?

אתה הולך למוכרת בגדים ושואל ממה מורכב הבגד (נגיד וזה לא רשום בטיקט מאחורה) ?

אני חושב שאלו שאלות שלא תקבל עליהם את התשובות מרוב המוכרים, כי הם אנשי מכירות, הם לא יצרנים.

בסופו של דבר כמה אמרו לי את זה, ואני מסכים, כל אחד מתאים לו משהו אחר - אחד מזרון ב 500 שקל ואחד מזרון ב 20,000 שקל.

לך תבחר, תתנסה ואם לא טוב אז תחליף.

אני רכשתי מזרונים של קינג רויאל, קיבלתי שירות מעולה בחנות שלהם ואני (והילדים שלי) נהנים מהמזרונים שלהם, פינקתי את הילדים שלי במזרונים של מבוגרים, רק בגודל של מיטת יחיד.

הם נתנו לי התנסות של חודש ללא ניילון וגם נותנים כריות ויסקו במתנה (לי זה נוח מאוד אבל גם זה אינדיוידואלי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מצד אחד אתה רוצה לדעת גם מידע טכני ופרטני (שזו זכותך כמובן) כלומר זה חשוב לך, מצד שני אתה טוען שאתה לא רוצה להשקיע אלפי שקלים.

ובכן, קח עצה - מזרן הוא פריט הרבה יותר חשוב ממה שנוטים לחשוב. מזרן טוב הוא כזה שמעניק לך נוחות ותמיכה בלילה, כדי שתוכל לקום בבוקר רענן ולא עם כאבי גב שמחרבשים לך את כל היום. ומזרנים טובים באמת, מה לעשות, עולים לא מעט. כמה אלפי ש"ח ואלי אפילו לגרד את ה- 10 אלף.

נכון שזה לא מבטיח איכות - אבל מצד שני, בטוח שמזרן שעולה 1,000-1,500 ש"ח הוא לא מספיק טוב.

בקיצור - חפש את המותגים הידועים והאיכותיים, ושם תשאל את כל השאלות שרצית

• רעיון טוב! 4

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.1.2024 בשעה 12:09, ChaoscripT כתב:

מחפש מזרן ללא קפיצים (גם לא היברדי) מהמנעות משקיעה

מזרן ספוג יהיה לך יותר שקוע ויותר גרוע ממזרן קפיצים איכותי. 

יש בגדול 2 סוגי קפיצים למזרון: בונל ופוקט. 

כשעושים את הבונל איכותי, הוא לא נוטה לשקוע. הם בשקט יכולים להחזיק גם 20 שנה.

אבל לך תמצא מזרון שעשו עם קפיצים איכותיים. 

בארץ.

אני לא אומר שאין כאלה- אני אומר שזה כמו למצוא זוג נעליים במידה 47; תצטרך לחפש בהרבה חנויות עד שתמצא.

לעומת זאת, יש את קפיצי הפוקט. 

הרבה יותר קפיצים בכל מטר רבוע, כולם עטופים בנפרד ומודבקים יחדיו, וזה נותן ים של יתרונות על פני הבונל המסורתי.

הפוקט לא ישקע. נקודה. מה שישקע לך זה "שכבת פינוק" ויסקו או לטקס אם תחליט להוסיף אותה, הקפיצים יישארו באותה צורה וגודל לכל אורך חיי המזרון- ובמקרה הקיצוני הגרוע ביותר,כל חברה (למיטב ידיעתי) שמוכרת פוקט נותנת גם אחריות על הקפיצים כך שכל מה שיקרה לך זה הטירטור של ההמתנה לאיסוף, זמן התיקון וההמתנה שוב לשליח.

אני אישית ישן על מזרון של וידר (קפיצי פוקט, שכבת פינוק ויסקו). השכבת פינוק כבר שקעה, אין מה לעשות (110 קילו ברווז... נשמע כמו ארוחת חג מולד או משהו :LOL:), אבל הקפיצים עדיין עומדים דום מתוח כמו שצריך. נרכש לפני קצת יותר משנה למיטב זכרוני.

בראייה לאחור, הייתי מוותר על השכבת פינוק הזו.

מזרן ספוג ישקע לך, בדיוק כמו ששכבת הויסקו שקעה לי ולכל אחד אחר. אלא אם אתה שוקל 48 ק"ג ויש לך שטח פנים (טכנית, גוף) רחב מאד (לא אמור ללכת  ביחד השילוב הזה...).

ונקודה אחרונה לפני סיום: 

אין שום הבדל בין מזרן פוקט של 5000 ש"ח לבין אחד של 10000 ש"ח או אחד של 20000 ש"ח. 

הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה. הקפיצים הם אותם קפיצים. החומ"ג הוא אותו חומ"ג (מה שנקרא PIANO WIRE אם זה מעניין אותך). 

לך על חנות שמציעה לך מחיר הוגן והסברים טכניים (ולא חרטטת מצוייה)- סביר להניח שגם המזרון שלהם הוגן וטוב.

המלצתי האישית, וידר. שם תוכל אפילו לראות את תהליך הייצור של המזרון "בשידור חי" אם תבקש יפה :LOL: - רואים חלק מזה בסרטון שרץ באתר שלהם.

מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, phpclub כתב:

אתה הולך למוכרת בגדים ושואל ממה מורכב הבגד (נגיד וזה לא רשום בטיקט מאחורה) ?

אני חושב שאלו שאלות שלא תקבל עליהם את התשובות מרוב המוכרים, כי הם אנשי מכירות, הם לא יצרנים.

בסופו של דבר כמה אמרו לי את זה, ואני מסכים, כל אחד מתאים לו משהו אחר - אחד מזרון ב 500 שקל ואחד מזרון ב 20,000 שקל.

לך תבחר, תתנסה ואם לא טוב אז תחליף.

אני רכשתי מזרונים של קינג רויאל, קיבלתי שירות מעולה בחנות שלהם ואני (והילדים שלי) נהנים מהמזרונים שלהם, פינקתי את הילדים שלי במזרונים של מבוגרים, רק בגודל של מיטת יחיד.

הם נתנו לי התנסות של חודש ללא ניילון וגם נותנים כריות ויסקו במתנה (לי זה נוח מאוד אבל גם זה אינדיוידואלי).

לא, לא הולך למוכרת ושואל ממה מורכב מכיוון ש-99% מהפעמים רשום על הטיקט, אבל אני לא חושב שזה בר השוואה.

בגד יעלה 100 ש"ח (לא מדבר על מותגי "על" שעולים הון תועפות) מקסימום, זורקים אותו.

אנשי מכירות יגידו ה-כ-ל בשביל למכור, שזה אורטופדי, שנאסא בעצמם פיתחו את החומר, שהכל מיובא מאנטרטיקה, אני פחות מתחבר לבולשיט הזה.

לפני שאני הולך פיזית, אני מנסה לדלות מידע מהאינטרנט על המזרנים, פנדה כן נתנו לי את כל הנתונים לדוגמא.

יש לי גם היום מזרן של קינג רויל שנרכש לפני 4-5 שנים, הוא אחלה, אין לי תלונה, אבל כבר שוקע בקצוות (ככל הנראה הקפיצים גמורים).

קנינו אותו מנסיון בחנות עצמה, נראה לי עוד לפני שהתחיל כל ה- 100/30 ימי נסיון.

לפני שעה, Yellow Engine כתב:

מצד אחד אתה רוצה לדעת גם מידע טכני ופרטני (שזו זכותך כמובן) כלומר זה חשוב לך, מצד שני אתה טוען שאתה לא רוצה להשקיע אלפי שקלים.

ובכן, קח עצה - מזרן הוא פריט הרבה יותר חשוב ממה שנוטים לחשוב. מזרן טוב הוא כזה שמעניק לך נוחות ותמיכה בלילה, כדי שתוכל לקום בבוקר רענן ולא עם כאבי גב שמחרבשים לך את כל היום. ומזרנים טובים באמת, מה לעשות, עולים לא מעט. כמה אלפי ש"ח ואלי אפילו לגרד את ה- 10 אלף.

נכון שזה לא מבטיח איכות - אבל מצד שני, בטוח שמזרן שעולה 1,000-1,500 ש"ח הוא לא מספיק טוב.

בקיצור - חפש את המותגים הידועים והאיכותיים, ושם תשאל את כל השאלות שרצית

מה שאתה אומר, שמזרן שבהכרך יעלה הרבה כסף הוא תמיד יהיה איכותי?

אישית, דעתי, אני ממש לא מסכים עם האמירה הזו, אבל זו דעתי כמובן.

במחיר של המזרן בין היתר אתה משלם ה-ר-ב-ה, על שכירות, חשמל, עובדים, מותג, מנכ"ל והרשימה לא נגמרת.

שוב, עניין המזרנים זה מסחרה אחת גדולה, רובם הגדול של המזרונים מיוצרים אצל חירבווי בחברון, ואני מניח שרובם גם מאותו חומר/ספוג/קפיצים.

לפני 47 דקות, ברווז כתב:

מזרן ספוג יהיה לך יותר שקוע ויותר גרוע ממזרן קפיצים איכותי. 

יש בגדול 2 סוגי קפיצים למזרון: בונל ופוקט. 

כשעושים את הבונל איכותי, הוא לא נוטה לשקוע. הם בשקט יכולים להחזיק גם 20 שנה.

אבל לך תמצא מזרון שעשו עם קפיצים איכותיים. 

בארץ.

אני לא אומר שאין כאלה- אני אומר שזה כמו למצוא זוג נעליים במידה 47; תצטרך לחפש בהרבה חנויות עד שתמצא.

לעומת זאת, יש את קפיצי הפוקט. 

הרבה יותר קפיצים בכל מטר רבוע, כולם עטופים בנפרד ומודבקים יחדיו, וזה נותן ים של יתרונות על פני הבונל המסורתי.

הפוקט לא ישקע. נקודה. מה שישקע לך זה "שכבת פינוק" ויסקו או לטקס אם תחליט להוסיף אותה, הקפיצים יישארו באותה צורה וגודל לכל אורך חיי המזרון- ובמקרה הקיצוני הגרוע ביותר,כל חברה (למיטב ידיעתי) שמוכרת פוקט נותנת גם אחריות על הקפיצים כך שכל מה שיקרה לך זה הטירטור של ההמתנה לאיסוף, זמן התיקון וההמתנה שוב לשליח.

אני אישית ישן על מזרון של וידר (קפיצי פוקט, שכבת פינוק ויסקו). השכבת פינוק כבר שקעה, אין מה לעשות (110 קילו ברווז... נשמע כמו ארוחת חג מולד או משהו :LOL:), אבל הקפיצים עדיין עומדים דום מתוח כמו שצריך. נרכש לפני קצת יותר משנה למיטב זכרוני.

בראייה לאחור, הייתי מוותר על השכבת פינוק הזו.

מזרן ספוג ישקע לך, בדיוק כמו ששכבת הויסקו שקעה לי ולכל אחד אחר. אלא אם אתה שוקל 48 ק"ג ויש לך שטח פנים (טכנית, גוף) רחב מאד (לא אמור ללכת  ביחד השילוב הזה...).

ונקודה אחרונה לפני סיום: 

אין שום הבדל בין מזרן פוקט של 5000 ש"ח לבין אחד של 10000 ש"ח או אחד של 20000 ש"ח. 

הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה. הקפיצים הם אותם קפיצים. החומ"ג הוא אותו חומ"ג (מה שנקרא PIANO WIRE אם זה מעניין אותך). 

לך על חנות שמציעה לך מחיר הוגן והסברים טכניים (ולא חרטטת מצוייה)- סביר להניח שגם המזרון שלהם הוגן וטוב.

המלצתי האישית, וידר. שם תוכל אפילו לראות את תהליך הייצור של המזרון "בשידור חי" אם תבקש יפה :LOL: - רואים חלק מזה בסרטון שרץ באתר שלהם.

מקווה שעזרתי.

תודה רבה על התגובה העניינית,

דווקא אני מנסה להרתע מהקפיצים בדיוק בגלל העניין של השקיעה, היום יש לי מזרן של קינג רויאל, מניח שהקפיצים שם הם פוקט (איכותי או לא, לא יודע להגיד), אבל בקצוות של המיטה, איפה שיושבים כאשר רוצים לקום ממנה, הכל שוקע כבר.

באמצע המיטה הכל סבבה עדיין.

היום יש את טרנד "ההייבריד" שזה גם קפיצי פוקט וגם foam.

לרוב הגדול של המזרנים יש כבר שכבת נוחות עליונה ויסקו (נקרא גם Memory Foam) הכל עניין של עובי השכבה.

בכתבה של Ynet הוא גם מציין מה עדיף מבחינת עובי, ומבחינת יחס דחיסות.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, ChaoscripT כתב:

תודה רבה על התגובה העניינית,

דווקא אני מנסה להרתע מהקפיצים בדיוק בגלל העניין של השקיעה, היום יש לי מזרן של קינג רויאל, מניח שהקפיצים שם הם פוקט (איכותי או לא, לא יודע להגיד), אבל בקצוות של המיטה, איפה שיושבים כאשר רוצים לקום ממנה, הכל שוקע כבר.

עם זה אין הרבה מה לעשות.

הסיבה פשוטה- בקצוות אין קפיצים. זה נטו ספוג. 

מתחילים לבנות מזרון ע"י הדבקה של "קופסא" מספוג עם מקום להניח בתוכה את כרית הקפיצים- ממש כמו תיבה. גם בתמונות שמוצאים ברשת של הקפיצים, רואים שהם לא מגיעים עד הקצה. 

כמובן שיש דרגות שונות של הספוג, יותר\פחות קשיח וכו, אבל אין לזה משמעות אמיתית לקצוות.

לפחות בפוקט, הספוג הזה מודבק גם הוא לקפיצים (לבונל אין אפשרות כל כך להדביק את הספוג אליהם). בזמן הישיבה, הספוג עדיין נתמך עם הקפיצים שמאחוריו ודי חוזר לעצמו (למעט בחלק הקיצוני החיצוני שלו, ששם מתרכז רוב הבלאי ).

במזרן ספוג בלבד, יש לך רק ספוג- תבין לבד... שם המצב יהיה יותר גרוע, כי הקצה של הספוג יקבל את כל המאמצים בלי שום תמיכה מקפיצים שאין לו ויתבלה עוד יותר מהר בקצוות שלו. 

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.1.2024 בשעה 13:35, ChaoscripT כתב:

לגבי פולירון, הם מייצרים בארץ באמת או בחברון (חירבאווי)?

שים לב שאתה אמרת שאתה שואף לרדת לפרטים, אבל בשני קליקים היית מקבל תשובה שהמפעל ממוקם בזיקים בשטח ייעודי שהוקם ב-2015 אחרי שהיה באזה"ת באשקלון.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, V6 כתב:

שים לב שאתה אמרת שאתה שואף לרדת לפרטים, אבל בשני קליקים היית מקבל תשובה שהמפעל ממוקם בזיקים בשטח ייעודי שהוקם ב-2015 אחרי שהיה באזה"ת באשקלון.

לצערי הרב אני כבר לא מאמין לאף חברה בנושא הזה,

בכתבה שראיתי שעשו ערוץ 13, חברה אחת באמת אמרה שהם מייצרים ב"ארץ" רק אז מתברר שזה אצל חירבוואי בחברון.

וכששאלו אותם, התחילו לגמגם, כן יש לנו מפעל פה, מפעל שם, מחירבוואי אנחנו לוקחים רק את הספוגים וכו' וכו'.

(לא יודע/זוכר את שם החברה)

אני כן אאמין למישהו (מהפורום לדוגמא) שבאמת הלך וראה את זה במו עיניו, אבל באתרים/אנשי מכירות יכולים להגיד מה שהם רוצים.

מתנצל אם כל תגובה יחסית נשמעת שלילית, אני הכי לא כזה, אבל בנושא של מזרנים, לצערי אני שוב אגיד יש מ-ס-ח-ר-ה אחת גדולה בשוק!

אין באמת סטנדרטים מסויימים.

אז אני משתדל לבדוק עד כמה שאני יכול.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדקתי וכבר הרבה זמן שרוצה לקנות מהם, מחכה לחסוך מספיק בשביל לרכוש מהם מזרון

https://pandazzz.co.il/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

רכשנו מזרון ובסיס קינג סייז של פנדה לפני שנה וחצי, נותנים 100 ימי נסיון ללא ניילון. 

יש קופונים ברשת שמוזילים מעט את המחיר. אנחנו מאוד מרוצים מהמזרון. תמורה מצויינת לכסף.

הסחורה מגיעה מהמזרח.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוזר על ההמלצה שלי מהשרשור ההוא - סליפי, מזרון ספוג מעולה, נכון להיום שנתיים - מרגיש כמו חדש, תמיכה מצויינת בלי שקיעה גם לא בקצוות. מחיר מאד טוב ביחס לתמורה וגם יש נסיון 100 יום ללא ניילון. 2500 שח כולל משלוח ל-160/200.  

https://www.slipi.co.il/items/2886605-רילקס-ויסקו

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.1.2024 בשעה 18:14, ChaoscripT כתב:

לצערי הרב אני כבר לא מאמין לאף חברה בנושא הזה,

בכתבה שראיתי שעשו ערוץ 13, חברה אחת באמת אמרה שהם מייצרים ב"ארץ" רק אז מתברר שזה אצל חירבוואי בחברון.

וכששאלו אותם, התחילו לגמגם, כן יש לנו מפעל פה, מפעל שם, מחירבוואי אנחנו לוקחים רק את הספוגים וכו' וכו'.

(לא יודע/זוכר את שם החברה)

אני חושב שאתה קצת מגזים.

אם הם יסתכנו בלפרסם בשקר שמייצרים בארץ זה עלול להסתיים להם בתביעה יקרה.

ואם בכלל זה העניין שלך אז לך למוצרי חו"ל.

אני יכול להגיד לך שבימים האחרונים גם אני מחפש מזרון זוגי, ניגשתי לשתי חנויות מנדלבוים ופולירון והיו שם נציגים מקצועיים שממש לא ניסו לדחוף לי חארטות או למכור לי מזרון בלחץ והסבירו ברמה מקצועית את כל הנתונים הטכניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה צעיר אתה יכול לישון שנים על ערסל או מיטה מתקפלת עם מזרן סוג ז' והכל סבבה.

עם השנים החשיבות של מזרן טוב עולה ולבסוף תגלה שיש משמעות לאיכות ולא בכדי המלונות הטובים מחזיקים מזרני קפיצים מבודדים (וגם להם זה עולה יותר....).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.1.2024 בשעה 19:17, DareDevil כתב:

בתאריך 5.1.2024 בשעה 22:02, Igalz כתב:

רכשנו מזרון ובסיס קינג סייז של פנדה לפני שנה וחצי, נותנים 100 ימי נסיון ללא ניילון. 

יש קופונים ברשת שמוזילים מעט את המחיר. אנחנו מאוד מרוצים מהמזרון. תמורה מצויינת לכסף.

הסחורה מגיעה מהמזרח.

פנדה היחידים שנתנו לי את המפרט הטכני המלא, עד עכשיו הם היו אחלה!

בתאריך 6.1.2024 בשעה 20:45, misterb כתב:

חוזר על ההמלצה שלי מהשרשור ההוא - סליפי, מזרון ספוג מעולה, נכון להיום שנתיים - מרגיש כמו חדש, תמיכה מצויינת בלי שקיעה גם לא בקצוות. מחיר מאד טוב ביחס לתמורה וגם יש נסיון 100 יום ללא ניילון. 2500 שח כולל משלוח ל-160/200.  

https://www.slipi.co.il/items/2886605-רילקס-ויסקו

תודה רבה על ההמלצה, שמח לשמח שאתה מרוצה את זה, אשקול את זה גם.

בתאריך 6.1.2024 בשעה 22:31, V6 כתב:

אני חושב שאתה קצת מגזים.

אם הם יסתכנו בלפרסם בשקר שמייצרים בארץ זה עלול להסתיים להם בתביעה יקרה.

ואם בכלל זה העניין שלך אז לך למוצרי חו"ל.

אני יכול להגיד לך שבימים האחרונים גם אני מחפש מזרון זוגי, ניגשתי לשתי חנויות מנדלבוים ופולירון והיו שם נציגים מקצועיים שממש לא ניסו לדחוף לי חארטות או למכור לי מזרון בלחץ והסבירו ברמה מקצועית את כל הנתונים הטכניים.

זה מה שראיתי בכתבה, שאחרי שחזרו לחנות ואמרו לי חירבוואי, אמרו הא משם אנחנו לוקחים X, ממקום אחר מייצרים Y.

אני לא איזה אחד שמבין במזרונים, או מייצר או מתכוון לייצר.

לא בא לי לשלם כסף על "מותג" בגלל שהוא "מותג", ויש הרבה כאלו!

בסופו של דבר, אנחנו הצרכנים לא יודעים באמת מה שמו במזרן בפנים, יכול להיות שהרבה מזרנים הם אותו דבר מבחינת התכולה אבל המחיר, שונה,

כי מיתגו מזרן בתור מזרן יוקרתי יותר.

בתאריך 8.1.2024 בשעה 00:21, yuval1111 כתב:

כשאתה צעיר אתה יכול לישון שנים על ערסל או מיטה מתקפלת עם מזרן סוג ז' והכל סבבה.

עם השנים החשיבות של מזרן טוב עולה ולבסוף תגלה שיש משמעות לאיכות ולא בכדי המלונות הטובים מחזיקים מזרני קפיצים מבודדים (וגם להם זה עולה יותר....).

אמת לגבי המלונות,

אולי נשקול באמת קפיצים מבודדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.1.2024 בשעה 00:21, yuval1111 כתב:

אני לא יודע מה הסיבות שהם מחזיקים מזרני קפיצים מבודדים (אולי כי הם יודעים להתמודד טוב גם עם אנשים כבדים?), אבל לגבי הטענה שלך על "איכות" או "מחיר" אין שום הבדל במחיר בין מזרן עם קפיצים מבודדים לכזה בלי לפחות כשאתה מזמין בפולירון למשל (אותו מזרן עם בסיס לבחירתך).
דווקא ממה שאני רואה המזרנים שנחשבים ליקרים ואיכותיים הם מזרנים שהם 100% לטקס בלי שום קפיצים או ספוגים. פשוט בלוק לטקס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, farkash7 כתב:

אני לא יודע מה הסיבות שהם מחזיקים מזרני קפיצים מבודדים (אולי כי הם יודעים להתמודד טוב גם עם אנשים כבדים?)

גם. 

אבל גם פחות בלאי מה שמוביל לפחות תחלופה יקרה.

לפני שעה, farkash7 כתב:

אבל לגבי הטענה שלך על "איכות" או "מחיר" אין שום הבדל במחיר בין מזרן עם קפיצים מבודדים לכזה בלי 

זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שונים שאני לא יודע מאיפה להתחיל. 

אז אמנם זה נכון, שלא חייב להיות הבדל במחיר, אבל לרוב יש. 

לפני שעה, farkash7 כתב:

דווקא ממה שאני רואה המזרנים שנחשבים ליקרים ואיכותיים הם מזרנים שהם 100% לטקס בלי שום קפיצים או ספוגים. פשוט בלוק לטקס.

מיתוג נטו. 

נ-ט-ו.

אולי הם יחזיקו מעמד 30 שנה אצל תרנגולת במשקל 2 ק"ג, אבל לא אצל אדם בוגר. 

אני לא מצליח להבין באמת למה מזרוני הספוג\לטקס\ויסקו עולים כמו שהם עולים. העלות שלהם למפעל מצחיקה. מחיר גבוה למזרון שכזה, זה פשוט נטו מיתוג ו"כי אנחנו יכולים".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...