Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מזרן זוגי

ChaoscripT

פוסטים מומלצים

לגבי לטקס נראה לי שאתה טועה.
מדובר בחומר טבעי שמכינים מעצים. גומי.
תחשוב כמה עצים צריך בשביל מזרן 1.8*2.00 בעובי של 25 ס"מ...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני איש רכש במפעל המייצר רהיטים.

אני יודע מה העלויות :LOL:

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך העלות של מזרן לטקס אמיתי שבגודל קווין ידרוש 2500 עצי גומי שתופסים 40 דונם תיהיה זולה יותר ממזרן שמורכב מתאי קפיצים שמגיעים כנראה מסין ורק צריך להרכיב.
כנראה שלא כורתים את העץ בשביל מזרן אחד, אבל השטח שצריך כדי לייצר מזרנים בצורה תעשייתית, האופרציה של האיסוף מהעצים לי זה נשמע כמו אופרציה הרבה יותר יקרה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, farkash7 כתב:

לגבי לטקס נראה לי שאתה טועה.
מדובר בחומר טבעי שמכינים מעצים. גומי.
תחשוב כמה עצים צריך בשביל מזרן 1.8*2.00 בעובי של 25 ס"מ...

אז זהו, שלפי הכתבה בווינט, ראיינו שם את הבעלים/מנכ"ל של מזרוני סוהם (לפחות לזמן הכתבה) ואמר שאין דבר כזה 100% לטקס טבעי, דוחפים שם דברים סינטטיים.

אז עכשיו השאלה הנשאלת, האם זה נכון שאין כזה דבר 100% טבעי? אני לא יודע, וכמה אחוז באמת מזה זה לטקס טבעי?

מגיעים למבוי סתום, כי לא באמת יודעים מה מכיל המזרן.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

100% הכוונה שהליבה ושיכבת הנוחות כולן עשויות מלטקס.
יכול להיות שבתהליך הייצור משלבים חומרים נוספים כדי ליצור דרגות קושי שונות/מרקם אחיד, אבל כדי להפיק את המזרן כזה עדיין צריך המון גומי שמקורו בעצים.
אני לא רואה איך מזרן קפיצים יהיה זול יותר לייצור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

100% הכוונה שהליבה ושיכבת הנוחות כולן עשויות מלטקס.
יכול להיות שבתהליך הייצור משלבים חומרים נוספים כדי ליצור דרגות קושי שונות/מרקם אחיד, אבל כדי להפיק את המזרן כזה עדיין צריך המון גומי שמקורו בעצים.
אני לא רואה איך מזרן קפיצים יהיה זול יותר לייצור.

התכוונת "איך יהיה יקר יותר לייצור", לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 9 חודשים מאוחר יותר...

במזרון טוב, כמה אמורה להיות עובי שכבת הפינוק העליונה של ויסקו? נדמה לי שבחלק מהמקומות אמרו שיש לטקס מתחתיה.

אני זוכר שפעם כולם היו מציגים דגמים כאלה של החתך מזרון. לא ראיתי אפילו אחד כזה...

היום הייתי בסויס סיסטם. יש להם מזרן, שהשכבת הפינוק הרגישה נוחה ודי עבה, אבל משהו הרגיש לי מוזר, קצת שוקעת מדי, כאילו חסרת התנגדות, כמו כרית.  באתר לא מפרטים כלום על הרכב המיטה.

שאלתי מה זה, אמרו לי שכבת נוחות"הולופיל" או הולופיל אקו ומתחת לה לטקס, ואז ספוגים, ללא קפיצים.

אני מכיר שהולופיל זה סיב של כריות ושמיכות. אפשר לעשות אותו בכמה צורות ובכמה רמות דחיסות, בשכבות ובפתיתים, אבל הוא נדחס כששמים עליו משקל באופן קבוע. יש לי כרית שינה של פתיתים נדמה לי הולופיל, תוצרת ורדינון, דגם קינג או משהו כזה. ממש מעולה וכבדה. אבל כל שבוע או שבועיים הכרית נדחסת מדי, ואני "מערבב" בעדינות את הפתיתים שלה, ממש דוחף את הידיים מכל הצדדים  וזה חוזר לקדמותו, כמו פלומה בערך, לוקח שלוש שניות. נראה לי סביר.

אבל איך מערבבים את זה בתוך השכבת פינוק??

המוכרת אמרה יש 20 שנה אחריות... בדקתי תעודה, פחחח... יש 30 יום נסיון, רק עם הניילון... למיטב הבנתי אי אפשר להרגיש ככה מזרון? זה צמוד מדי ולא נותן ל"שקוע"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלית פה על באג מסקרן: אין עובי אחיד או הגדרה לעובי של הויסקו בשכבת הפינוק. 

כל אחד יכול לטעון ש"יש ויסקו", גם אם בפועל זה רק 1ממ :lol:.

מקום שלא מראה לך חתך של התוצרת, מבחינתי סוג של נפסל. 

מאחר ונמאס לי ממזרונים זולים, ואני לא מוכן להוציא סכומים גדולים בלי להבין מה בדיוק אני קונה.

פלוס. אל תשכח לבדוק מה האחריות כוללת בדיוק. כי יתווכחו איתך על כל פסיק ופיפס. וברוב המקרים האחריות לא כוללת שום דבר חשוב. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה, פלוס הובלה על חשבונך ובזמן התיקון נותנים לך מזרן סוג ד עטוף בניילון למשך התיקון.

עריכה אחרונה על ידי S^M

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 שנה הייתי נרדם על ריצפת בטון עם חגור מתחת לראש. לפני 30 על סיפון ברזל של מעבורת עם מזרון מתקפל בעובי של 2 ס"מ. היום זה קצת שונה. למזרון שלי (אל תצחקו) 30 שנה. למרות הכל כתוב כאן לא רואה שום קריסת פינות/קצוות או קפיצים (שוקל 90+ ק"ג), גם בד נראה בסדר גמור חוץ מזה שהוא מלוכלך. בדקתי, כתוב עליו King Koil Exclusive Deep sleep. אבל אני מניח שטכנולוגיות השתנו ב-30 שנה והעיקר אשתי רוצה להחליף. מכיר את התאוריה, מעניין אותי המלצות אישיות מניסיון. חברות, דגמים, חנויות מומלצות באזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו קנינו את הפנדה פרימיום, אחרי שהמזרן הקודם, איזה ויסקו של עירית פולימרים שקע אחרי כ- 15 שנה.

אשתי מרוצה מאוד, לי זה טיפלה רך מדי, אבל התרגלתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, mikyl כתב:

למרות הכל כתוב כאן לא רואה שום קריסת פינות/קצוות או קפיצים (שוקל 90+ ק"ג),

זה תלוי בצורת הבנייה של המזרון, יותר מאשר בהרבה דברים אחרים. 

מזרון שבנוי בצורה של "קופסא" יחזיק מעמד שנים רבות מאד, ללא קריסה של הקצוות. 

הקפיצים, לא אמורה להיות להם בעייה גם כן למשך שנים ארוכות. אין מה שיתקלקל שם כל כך. 

לפני שעתיים, mikyl כתב:

אבל אני מניח שטכנולוגיות השתנו ב-30 שנה

לא ממש. 

הטכנולוגיות הן אותן טכנולוגיות. 

איכות החומרים השתנתה לטובה, אבל הטכנולוגיה הבסיסית נותרה זהה. 

עדיין האופציות היחידות הן מזרון ספוג, מזרון מקפיצי בונל או מזרון מקפיצי פוקט, כאשר ההבדלים העיקריים הם בחומרים הנוספים שנכנסים פנימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר כתבתי טכנולוגיה התכוונתי להכל ביחד, שיטות יצור וחומרים. אבל אני בטח לא מכיר את כל הפרטים. משער שמזרונים טובים של היום יותר נוחים ממזרונים טובים מלפני 30 שנה. או ששום דבר לא השתנה? דרך אגב מצאתי גם היום מזרוני קינג קויל סדרת אקסקלוסיב עם המערכת ה-Deep Sleep. יש מצב שזה בדיוק אותו מזרון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה יש חברות שנותנות לך לניסיון מזרן, אבל בתנאי לשימוש עם הניילון?

האם מזרן כזה במידה שמוחזר, יעבור ללקוח אחר?

ובחברות שבהן אין חובת שימוש בניילון, האם מזרן שמוחזר מושמד?

או שמפורק ורק הבד החצוני מושמד ועדיין משתמשים שנית בחלקים הפנימים?

מכיון שאני לא מצאתי לקנייה מזרן מחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...