Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן סביר לגמרי למרות שבvagit שלימתי פחות למרות הסטיגמה. 

לגבי ניקוי המצערת, זה חלק מדרישות היצרן בכל טיפול, גם לי זה היה מוזר אבל זה מה שמופיע בספר הטיפולים. 

האמת רכב ראשון שיש לי עם הדרישה הזאת , אבל אני נצמד להנחיות היצרן ,בסופו של דבר סכום זניח יחסית. 

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Shay Fishman כתב:

בכל מקרה כנראה שלא אחזור לשם עקב הגישה הזו וחבל, כנראה בארץ חווית שירות במוסך לא יכולה להיות נעימה וטובה .. 

IMG_2271.jpg

תלוי במחיר כי אני לא רואה את התמונה, בכל אופן שווה אולי למצוא מוסך אחר מורשה יבואן..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הטיפול עלה כ920 ש"ח ,לגבי עדכון הסטייה מנתיב קבעתי תור במוסך היבואן המרכזי בחיפה לשבוע הבא ,מקווה ששם יהיה בסדר, בטלפון נשמעו שמנסים לעזור. 

לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

תלוי במחיר כי אני לא רואה את התמונה, בכל אופן שווה אולי למצוא מוסך אחר מורשה יבואן..

פורסם

מעדכן שוב את השרשור הפעם עדכון משמח 

העדכון למערכת סטייה מנתיב בוצע בהצלחה סוף סוף.(ביצעו גם עדכון שמעברת את המערכת)

הפעם  במוסך אחר מהמוסך שבו התבצע הטיפול הראשון. באמת שיצאתי מרוצה מהטיפול בביצוע העדכון ,והשירות במוסך , במיוחד לאחר החוויה הלא נעימה שהייתה לי בטיפול הראשון במוסך הקודם, (כנראה שמצאתי מוסך יבואן חדש לבצע בו טיפולים)

בסופו של דבר מה שהעדכון מאפשר זה שמירת הגדרות והם לא מתאפסות מחדש כל תחילת נסיעה, חייב לציין שתפקוד המערכות השתפר באופן ניכר, והרכב הרבה פחות אגרסיבי בתיקונים והתרעות . שוב זה עדיין לא מושלם ואישית לא נתקלתי במערכות בטיחות שעובדות מושלם. אבל עכשיו לגמרי אפשר לנהוג עם הרכב שהמערכות האקטיביות פועלות , כרגע אני אישית ביטלתי את ההתרעת סטייה מנתיב והשארתי רק את התיקון האקטיבי , אציין שגם בקרת השיוט האדפטיבית השתפרה בפועלה שלה והיא פחות תזזיתית ממה שהייתה לפני העדכון , ובכלל כל מערכות הבטיחות מרגישות הרבה יותר "אפויות" מלפני העדכון, בסך הכל אני מרוצה גם מהשירות במוסך ,ובעיקר מהתוצאה של עדכון התוכנה,  שלדעתי פתר כמעט לחלוטין את אחד החסרונות שהיו ברכב לדעתי שזה תפקוד מערכות הבטיחות . 

עד הפעם הבאה שי 🙃

IMG_2307.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי השבוע רכב כזה כחלופי מפריסבי (חלופי לאיוניק שלי). התרשמות קצרה (הרכב עבר כ -35000 ק"מ):
1. רכב נח, בסך הכל נעים לנהיגה, אהבתי את הישיבה הגבוהה והנוחות בכניסה\יציאה. מושב נוסע נח מאד, מאחור קצת צפוף.

2. בגז' לא גדול (אני נוסע עם תיק כונן של איחוד הצלה וארגז ציוד של ידידים, הבגז' חשוב לי). אין בכלל סף, כך שפתיחת הדלת האחורית יכולה להוביל לנפילה של מטען שזז.

3. אין תאורה פנימית. שתי נורות די עלובות מלפנים, אין נורה מאחור. (אפיךו במגאן 2007 שהיתה לי היו נורות נוספות).

4. מערכות בטיחות נוראיות - כל הנסיעה צפצופים ואין לי מושג למה. ביטלתי את רוב האופציות אז נהיה שקט.

5. חיישני הרוורס ממשיכים לצפצף גם כשהרכב חזר ל D. 

6. מערכת שמע טובה, מסך נח . מידע מול הנהג מבלבל , קופץ כל הזמן לתמונת כללי רכב על הכביש.

7. הגה גדול מדי. לא נורא , אבל מוזר.

כיון שיש לי את הרכב זמן קצר, עיקר ההתייחסות היא לצורה ופחות לנהיגה, אבל ממה שחוויתי , אין בעיה של כח, תדובה טובה של ההילוכים בזחילה בפקקים , ובסך הכל נעים לנסיעה.

כיון שהאיוניק שלי חוזרת לחברת הליסינג בקרוב, זו נשמעת אופציה לא רעה בכלל (אם עדכון מערכות הבטיחות ישפר את הטרטור).

• אהבתי 1
פורסם

קיבלתי את הצ׳רי fx לפני שבועיים.

אוטו נחמד מאוד, אשתי עפה עליו לעומת הפיז׳ו 3008 שהייתה לנו.

תיקון שמירת נתיב/שמירת אמצע נתיב איום ונורא! ביטלתי אותם וגם את הstart stop ומה שטוב שהוא זוכר את הבחירה אז זה מצויין ולא צריך לעשות מחדש כל נסיעה.

גם הוא זוכר באיזה מוד נסיעה הייתי ובהנעה הבאה יהיה אותו דבר.

מרגיש מאוד נמרץ.

אחרי הסט אפ הראשוני מרוצה מאוד.

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני שעתיים, milser כתב:

5. חיישני הרוורס ממשיכים לצפצף גם כשהרכב חזר ל D.

לרכב חיישנים קדמיים, אם תתקרב למשהו הם יצפצפו.

לפני שעתיים, milser כתב:

(אם עדכון מערכות הבטיחות ישפר את הטרטור).

אתה תקבל רכב עם תכנה מעודכנת שבה ניתן לבטל מה שרוצים לתמיד כולל תמיכה בעברית כמתואר בהודעה מעליך.

לפני כשעה, locus כתב:

אחרי הסט אפ הראשוני מרוצה מאוד.

בדיוק, חמש דקות של הגדרות.

בתאריך 14.8.2024 בשעה 11:14, Shay Fishman כתב:

IMG_2307.jpg

לא הייתי מבטל את המערכת למניעת התנגשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@milser

בגרסה שנמכרת בדרך כלל בליסינג הקומפורט יש חוסרים רבים באבזור, לעומת גרסת הלקצ'רי שמכוונת לשוק הפרטי אני מניח.

בקרת האקלים לא מפוצלת לדוגמה, אין חימום מושבים , ריפודי בד פשוט יותר במקום דמוי עור(יכול להיות שזה דווקא יתרון לחלק מהאנשים) ,אין חימום במושבים , יש מצב שאפילו כיוון הכיסא ידני? ובטח עוד כמה דברים ששכחתי, 

עוד דברים קטנים וממש מוזרים שחסרים כמו תאורה במושב האחורי ,או אפילו מד טמפ' חיצוני. וההבדל במחיר אם אני זוכר נכון הוא 500 שקל בין רמות הגימור, בכל מקרה צירפתי פה את המפרט בהודעה הראשונה שלי אפשר לראות שם את ההבדלים. 

לגבי תא המטען , לי אישית זה ממש לא חיסרון( רוב הזמן לבד,+ מותקן אצלי סאב שקיבלתי במתנה עם הזמנת הרכב) 

אבל כן מסכים שהוא יחסית קטן לקטגוריה.

לגבי מערכות הבטיחות הנוראיות , לא ממש התנסיתי בכאלה של חברות אחרות יותר מידי , אבל בהחלט אלה שבצ'רי עבדו באופן די גס ומבהיל אפילו, אבל יכול להגיד כפי שכתבתי פה בשרשור שעדכון הגרסה האחרון לרכב, שיפר באופן מורגש מאוד את תפקוד מערכות הבטיחות. בנוסף אחרי העדכון הרכב זוכר את ההגדרות שלך ושומר אותן, לני העדכון אם היית מבטל את התיקון סטייה מנתיב , הוא היה חוזר לפעול בהנעה הבאה , עכשיו הרכב שומר את ההגדרה והמערכת נשארת כבויה.

בהרבה רכבים החיישנים (וגם המצלמה האחורית) עובדת שאתה מעביר לD , יש בזה קצת היגיון לדעתי, בעיקר בחניות צפופות . 

@locus קודם כל תתחדשו! 

חשוב שתדע שיש עדכון לרכב ובעיקר למערכות הבטיחות כפי שציינתי פה 

כן מסכים ששמירת מרכז הנתיב נוראית , כי ההגה כל הזמן מרגיש עסוק ותזזיתי , פירטתי קצת על זה בהודעה הראשונה ,  בקיצור את שמירת  מרכז הנתיב ביטלתי . לגבי הסטייה מנתיב אחרי העדכון היא הרבה פחות אלימה , ובהחלט אפשר לנהוג איתה , קודם לכן זה היה באמת מעיק, שוב עדכון הגרסה באמת מומלץ ואפילו הייתי מגדיר אותו כנחוץ.

לגבי הסטארט סטופ, כן זה באמת מעולה , 

וכן עד עכשיו אחרי 9 חודשים וכמעט 11 אלף ק"מ אני גם מאוד מרוצה על הבחירה לרכוש את הרכב , והvfm די משתלם בהתאם לתקופה ההזויה הזו גם בשוק הרכב. 

לפני שעתיים, yo-av-minus כתב:

לא הייתי מבטל את המערכת למניעת התנגשות.

האמת שלא ממש הבנתי מה היא עושה ואיך היא פועלת. (מקווה גם שלא ייצא לי לחוות את זה) בינתיים לא הרגשתי שינוי בנסיעה כאשר המערכת כבויה\פעילה. אבל בכל מקרה זו לא המערכת שבולמת בלימת חירום בשעת סכנה , ובסופו של דבר החזרתי אותה להיות פעילה .

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
פורסם
לפני 8 שעות, Shay Fishman כתב:

(יכול להיות שזה דווקא יתרון לחלק מהאנשים)

יתרון בכל רכב ללא אוורור למושבים.

500 שקל בין רמות הגימור

זו רמת גימור לשוק הליסינג, בטיגו 7 החדש ההבדל (על הנייר..) בין רמות הגימור הוא 40 ש"ח.

כיוון הכיסא ידני?

כן

הvfm די משתלם בהתאם לתקופה ההזויה הזו גם בשוק הרכב. 

ובמיוחד כרכב ליסינג.

האמת שלא ממש הבנתי מה היא עושה ואיך היא פועלת.

במצב עקיפה המערכת תשמור על מרחק נכון מהרכב הנעקף ולא תאפשר חיתוך של הרכב בחזרה לנתיב, לא מערכת מורגשת אא"כ מישהו לא מסתכל במראות.

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הופ הופ טרללה גדלנו בשנה 🙃

אז לאחר שנה (ממש כמעט) הגיע הזמן שוב לעדכן , אז מה היה לנו:

מבחינת נסיעה: מד הק"מ עומד על 12500 ק"מ. לא הרבה, וטיפה פחות מנוסעה הממוצעת שלי בדרך כלל, מניח שהמצב הביטחוני חוסר היכולת והרצון לטייל הורידו קצת את צבירת הקילומטרים השנה.

מבחינת הרכב : על הפרטים הטכניים עברתי בתחילת השרשור(אשתדל לא לחזור) , כאן אנסה להתמקד בתחושות ובהרגשה , בקצרה הביצועים מעולים ומספקים אותי מאוד וגם אחרי שנה מפתיעים לטובה , למרות שסביר להניח שחשמלית ממוצעת תרגיש יותר חזקה. אציין שוב שלצ'רי עברתי מסיאט איביזה 1.0 fr 2020 אז המעבר לצ'רי( 1.6 טורבו ו186 כ"ס)  בהחלט מהווה שיפור בביצועים. השילוב של המנוע והגיר מגיב טוב  ,למרות שלגיר לוקח קצת זמן להתארגן על עצמו בעיקר ביציאה נמרצת מהמקום (היה קיים גם בסיאט), תוך כדי תנועה הגיר מרגיש יותר החלטי אך הוא עדיין מרגיש קצת איטי ביחס לdsg שהיה קיים בסיאט.

אציין שהזדמן לי לעשות נסיעה קצרה ברכב בעל גיר dsg משנתון 24, וגם שם הגיר היה איטי ביחס לסיאט שהייתה לי , בהחלט מעניין. 

בנוסף לרכב יש מספר מצבי נהיגה, יש 3 כאלה בסך הכל  :אקו, נורמל, ספורט

מצב אקו ממש מרסן את הרכב והוא מרגיש כבד , מצב ספורט מחדד קצת התגובות של הרכב,  והתיבה מנסה לשמור על המנוע בסלד היעיל, והגה הופך לקצת יותר כבד, גם בסיאט המצב היה דומה. אני אישית נוסע במצב הרגיל ונותן לרגל ימן להכתיב את הקצב.  

בשורה התחתונה הביצועים מספקים אותי מעל ומעבר בשימוש יום יומי בעקיפות בעליות , ובכל סיטואציה שנתקלתי בה בשנה האחרונה לא הרגשתי מחסור כלשהו בכוח. 

לחיוב אציין שהרכב  ממש נוח לי בנסיעות ארוכות , גם המושב וגם זה שהמנוע מסתובב בסל"ד נמוך שיוט ב120 מתבצע על כ2.1 סלד נמוך כבערך ב500 סל"ד מהסיאט לדוגמא. 

מבחינת צריכת הדלק : אישית לי הפרמטר הזה פחות חשוב עקב נסועה נמוכה , אבל בכל זאת צריכת הדלק לא חסכונית. אך יחד אם זה גם לא כזו נוראית לדעתי , הצריכה בעיר נעה בין 8.5 -10 ק"מ לליטר ,  מחוץ לעיר לדוגמא בכביש 6 במהירות חוקית הצריכה היא 15-16 ק"מ לליטר נסיעה משולבת מניבה כ12-13 ק"מ לליטר, איפשהו באמצע בין שני הנתונים, שוב מסכים שהרכב לא חסכוני אך לי זה לא כזה חשוב.

ואם שוב אכניס את האיביזה להשוואה שם הייתי מקבל בתוך העיר בין9-11 ק"מ לליטר, ומחוץ לעיר לא היה נדיר לראות גם 20 ק"מ לליטר. 

סך הכל בחודש יוצא לי להוציא עוד כ200-300 ש"ח לערך בחודש על תדלוק בהשוואה לסיאט. 

אציין שמיכל הדלק די קטן ביחס לצריכת הדלק אז יש יותר ביקורים בתחנת הדלק.  כ40 ליטר נכנס בתדלוק שנדלקת המנורה , למרות שהיצרן מציין שהמיכל בגודל של כ51 ליטר.

מבחינת מערכות הבטיחות אציין שהיה עדכון גרסה ששיפר את התפקוד באופן מורגש התיקון פחות אלים, והבלימה שבקרת השיוט האדפטיבית פועלת הרבה יותר נעימה .

וקצת יותר בהרחבה, בסופו של דבר מה שהעדכון מאפשר זה שמירת הגדרות והם לא מתאפסות מחדש כל תחילת נסיעה, חייב לציין שתפקוד המערכות השתפר באופן ניכר, והרכב הרבה פחות אגרסיבי בתיקונים והתרעות . שוב זה עדיין לא מושלם ואישית לא נתקלתי במערכות בטיחות שעובדות מושלם. אבל עכשיו לגמרי אפשר לנהוג עם הרכב שהמערכות האקטיביות פועלות , כרגע אני אישית ביטלתי את התיקון סטייה מנתיב והשארתי רק את התרעה.   

ובכלל כל מערכות הבטיחות מרגישות הרבה יותר "אפויות" מלפני העדכון.

מבחינת חסרונות ויש כמובן:

1. הצמיגים שאיתם מגיע הרכב הם שהרכב מגיע עם צמיגי giti שאני אישית לא שמעתי עליהם, לא שאני מרגיש שהם גרועים בנהיגה מנהלתית אבל רכבי דאצ'יה "זוכים" לצמיג של קונטיננטל, אז ככה שלא מובנת לי הבחירה הזו של היצרן,  בהחלט חושב לשדרג את הצמיגים לסט יותר איכותי שמתי עין על קונטקט 7 של קונטי , אני חושב שצמיגים טובים היו גורמים לרכב להתנהג ולאחוז טוב יותר(אחרי שהייתי רגיל לאיבזה עם צמיגים רחבים מאוד) מרגיש לי שלרכב חסרה קצת אחיזה והתנהגות.  שוב לא שזה רכב ספורט או משהו דומה לזה אבל כן מרגיש לי שצמיגים איכותיים יותר היו גורמים לאחיזה טובה ויותר ביטחון בנהיגה שהיא קצת יותר נמרצת.

2. רעשי רוח וכביש די נוכחים ברכב מעל 100 קמ"ש. שוב אולי הצמיגים אשמים, התחושה די דומה לאיביזה  ציפיתי להתקדמות לא כך הדבר, לא טוב אבל גם לא נורא. 

3.  יצרן חדש בארץ וכל המשתמע מכך, לגבי סחירות עתידית ואמינות.  אבל עם 5 שנות אחריות על הרכב, או 150 אלף ק"מ. אני די מרשה לעצמי להיות די רגוע. מה שכן דרישת הטיפולים קצת מוזרה לי. טיפול ראשון כל 10 או שנה ואז כל 15/שנה, כנהוג כיום, לא יודע למה בכל מקרה זה מה יש ואלה הדרישות.

4. יש גם חסרונות קטנים , כמו קארפליי שמתנתק מידי פעם מהחיבור האלחוטי, לא קורה הרבה בכלל וזה קורה אני מתחבר בכבל,  כאן גם המקום לציין שהטעינה האלחוטית של הטלפון היא כמעט לא שמישה עקב קצב טעינה ממש איטי, אולי האיפון שלי אשם בזה , מה שכן ברגע שהטלפון מונח על המשטח ומכבים את הרכב, הרכב מזכיר לא לשכוח את הטלפון.

בכל מקרה שאני צריך לטעון את הטלפון אני משתמש במטען ה12 וולט.

הוצאות , טיפולים, וירידת ערך

טיפול ראשון בוצע ב10 אלף ק"מ אצרף פה את טופס הטיפול , הטיפול עלה כ920 שקל.

מבחינת ירידת הערך

הרכב ירד כ16.3% בשנתו הראשונה לשמחתי בינתיים זה לא חריג לשאר הרכבים .

שאר ההוצאות היו על ביטוח ,דלק, והוצאות פינוק וחומרי שטיפה

מבחינת ביטוח שילמתי כ7400 ש"ח מקיף וחובה (נהג צעיר). בסיאט תחזיקו חזק /תשבו, שילמת כ8600 ש"ח שנה. 

לסיכום

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהבחירה על אף החסרות , לדעתי היתרונות של הרכב גוברים עליהם בעיקר בהיבט של תמורה לכסף , והאבזור העשיר, והעיצוב הכללי שהתחברתי אליו. 

אכן עצוב שהגנו לעידן שרכב ב150 אלף ש"ח הוא תמורה טובה לכסף כיום...

אציין שלא היו תקלות או משהו שהצריך ביקור במוסכים .

למעט הטיפול השנתי, ועדכון התוכנה שהרחבתי עליו באחת ההודעות בשרשור. 

בינתיים מוזמנים להגיב , לשאול שאלות וכל מה שעולה על דעכתם.

ניפגש בהמשך.

מצרף עוד קצת תמונות, ומתנצל על החפירה🙃

תודה לכם על הקריאה!

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.44.28.jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.47 (4).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.47 (3).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.47 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.47 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.46.jpeg

WhatsApp Image 2024-11-27 at 19.42.47.jpeg

IMG_2271.jpg

תיקון הטקסט
  • אהבתי 2
פורסם

גם אצלי הקארפליי מתנתק אלחוטית לפחות פעם בשבוע, מה שלא קורה לשאר בני המשפחה עם אנדרואיד.

אני רק אוסיף שבנהיגה נמרצת בסיבובים משולבים בירידה הרגשתי התערבות אגרסיבית ומפחידה. זה לא קרה לי בשום רכב שהיה לי.

הבגאז׳ מאוד קטן.

מיכל הדלק קטן.

אין אפשרות (למיטב ידיעתי) להעביר תחנות רדיו מההגה בין תחנות שבזכרון. אז אני צריך לבצע 3 פעולות בזמן נהיגה להעביר לתחנה שונה בזכרונות.

הטאץ עובד טוב, מזגן טוב, מנוע נמרץ.

VFM לא רע אבל לא יותר מכך לטעמי.

• רעיון טוב! 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

@locus

אצלי הקארפליי מנתק מעט יחסית אולי פעם פעמיים בחודש,(14pro)  שוקל לקלות דונגל מעלי ולסיים את הסאגה.

מבחינת ההתערבות בנהיגה נמרצת מניח שאתה מתכוון לבקרת היציבות שפועלת , כן מרגישים שהיא נכנסת לפעולה , אבל אני חושב שזה באשמת הצמיגים , לדעתי סט צמיגים איכותי בהרבה היה אוחז את הכביש בצורה טובה יותר , וגם פחות מערב את בקרת היציבות . גם בסיאט קרה לי מצב דומה כאשר לצערי הרכבתי סט של רייקן, משהו כמו שנה לפני המכירה של הסיאט, ההתנהגות של האוטו השתנתה לחלוטין , וגם מערכת בקרת היציבות נכנסה להיסטריה באופן מורגש הרבה יותר , בכל מקרה את השכר לימוד שילמתי, ויותר לא אתקין צמיגים זולים אבל זה בלי קשר לצ'רי.

לגבי הבגאז' ומיכל הדלק אני מסכים שהם קטנים יחסית לקטגוריה, לי אישית זה לא דיל ברייקר נוסע מעט יחסית אז לא מתדלק המון, ורוב הזמן נוסע לבד אז אין לי ממש צורך בבגאז' גדול. 

לגבי הרדיואכן תפעול מוזר לפי מה שאתה מתאר,  מודה שאין לי מושג , לא  משתמש ברדיו המקורי.

לעיתים נדירות אני עם האפליקציה של רדיו לייב ושם אם אני זוכר נכון השליטה מההגה עובדת. 

שורה תחתונה אני חושב שהvfm טוב ביחס לשוק, והביצועים והאבזור הם הערך המוסף לדעתי, בנתיים אני מאוד מרוצה ומרגיש שהשתדרגתי ביחס לסיאט הקודמת שזה מה שחיפשתי בסופו של דבר, כן יש חסרונות כמובן אבל אני אישית לגמרי יכול לחיות איתם ועם הרכב. 

פורסם
בתאריך 4.12.2024 בשעה 19:52, locus כתב:

אין אפשרות (למיטב ידיעתי) להעביר תחנות רדיו מההגה בין תחנות שבזכרון.

לחיצה קצרה - חיפוש

לחיצה ארוכה - מעבר בין תחנות שבזיכרון

פורסם

פעם הבאה תסרב לתוסף דלק שמנסים לדחוף לכל אחד סתם שיטת מצליח

ודבר נוסף שלא ברור זה הניקוי מצערת למה צריך לעשות אחרי10000 קמ

2 הדברים האלה יכלו לחסוך לך 200 שח שזה לא הרבה אבל מיותר

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...