Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שמעצבן זה לשים אותו בצד תוך כדי שכיבה

בסרטון זה לקח לי פחות משניה, אתה איטי!

פורסם

מתי יהיה מוסך להשכרה,

מין מקום עם ליפט, ארגז כלים מסודר, שיקח שכירות על המקום לפי שעות,

יהיה פתוח 24 שעות ביממה, לדעתי זה אחלה עסק, 

הנושא היחיד שיכול לעלות כמה שקלים זה הביטוח, אבל לדעתי, שווה לי לשלם 100 ש"ח על ליפט נורמאלי שאני יוכל לבצע את הטיפול שלי לרכב ברוגע.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אף פעם לא יהיה כזה דבר. 

אתה לא יכול לעבוד על הרכב אם אתה לא מכונאי מוסמך לכן אי אפשר להפעיל כזה עסק באופן חוקי.

• אהבתי 2

פורסם

אם היה לי מוסך עם ליפט לא הייתי נותן אותו לכל אחד שיחתום על חוזה וישלם כסף, זה חתיכת אחריות. מי ערב לי שהוא יודע להרים את הרכב to begin with?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, Buki כתב:

אתה לא יכול לעבוד על הרכב אם אתה לא מכונאי מוסמך

בכלל לא? כלומר זה לא חוקי להחליף גלגל? מה זה אומר ׳לעבוד על הרכב׳

לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

אם היה לי מוסך עם ליפט

אין לך?

איפה אתה מצלם את כל הסרטונים? אם מותר לשאול כמובן...

פורסם
לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

אם היה לי מוסך עם ליפט לא הייתי נותן אותו לכל אחד שיחתום על חוזה וישלם כסף, זה חתיכת אחריות. מי ערב לי שהוא יודע להרים את הרכב to begin with?

לי לא הייתה נותן?😀,

אולי מוסך לחברי קארספורום עם מעל לX הודעות😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 17 דקות, נקודה טובה כתב:

בכלל לא? כלומר זה לא חוקי להחליף גלגל? מה זה אומר ׳לעבוד על הרכב׳

יש דברים שמוגדרים "טיפולי נהג" אותם כל אחד רשאי לבצע - החלפת גלגל, החלפת נורות ומגבים, מילוי נוזלים.

יותר מזה, רק מכונאי מוסמך רשאי ורק בתוך מוסך מסודר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

ולאחרונה החמירו את זה עוד יותר: https://www.chamber.org.il/media/165917/תקנות-רישוי-שירותים-ומקצועות-בענף-הרכב-פעולות-במוסך.pdf

רוצה להחליף רדיו באוטו? חשמלאי מוסמך. לתקן מגעים של כפתור פתיחת חלון? חשמלאי מוסמך. מסריח אצלך באוטו ורוצה להחליף מסנן קבינה? מכונאי מוסמך. כל הפעולות הנ"ל לא חוקיות לביצוע לבד בארץ. זה נורא. ארה"ב עדיין לא התדרדרה לאנרכיה, והינה מדינה יחסית מתוקנת - ושם כל אחד יכול לעשות מה שבא לו עם הרכב שלו. תעשה שטויות שיפגעו באחרים - תשלם. ואיכשהו, לא שמעתי שיש שם יותר תאונות מאשר בארץ, ובטח לא בגלל החלפה לא טובה של בלמים בבית.

• מבאס 1
פורסם
לפני 3 שעות, נקודה טובה כתב:

איפה אתה מצלם את כל הסרטונים? אם מותר לשאול כמובן

לשאול מותר

זה מקום של חבר, זה לא בבעלותי..

• תוכן חדש...