Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם ניידת בפעילות יזומה של אכיפה? כגון: עצור, רמזור, קיפוח זכות?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לפני שבועיים חזרו לעמוד באותם מקומות בירושלים.

מול מטה ארצי {מחפשים אנשים עם פלאפון- כל הכבוד! שיתנו גם 10 אלף שקל קנס לכל אחד כזה אמן אמן!}

ובגשר של נווה יעקב מחפשים מי נוסע מהר {מותר 70 אנשים נותנים גם 120 קללל}

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

היתה תקופת חסד, מרגיש שנגמרה. כבר רואה ניידות עם אומללים שעצרו בצד הכביש, כנראה על מהירות. 

למה אומללים,

למה תקופת חסד,

מי שלא נוהג ע"פ חוק (טלפון, זכות קדימה, וכו') חובת המשטרה לטפל בו בשביל לשמור על החיים של כולנו.

• אהבתי 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

האמת שנכון, בסה"כ הם שומרים על החיים של כולנו.

אבל היה פה כבר איזה שירשור אם להעיר לשוטר שעושה עבירת תנועה, ואנשים שיתפו שם סיפורים על שוטרים שפשוט התעללו בנהגים בלי סיבה מוצדקת. [או לא מספיק מוצדקת] 

וא"א להתכחש לזה שלעיתים השוטרים רק פורקים עליך את העצבים על השכן.

ובאמת לפעמים הם אומללים, ולפעמים מגיע להם.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

הבעיה שאין התרעות בוייז על משטרה ואני לא יכול לטוס בקו ישר על *** קמ"ש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כן, מתנ"א חזרה להתעלל באזרחים.

כל עוד אני רואה אותם מתחבאים ליד הכבשים ותופסים אנשים שלא לחצו מספיק על הבלמים אחרי הגשר המוזכר למעלה, במקום לקחת את הניידת קקמייקה שלהם 100 מטר משם ולתפוס 50 אנשים בשעה על רמזור אדום ופרסה אסורה, הם יכולים ללכת לעזא...או לפחות שיקחו אותם לעבודת שיטור אמיתית. 

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

חחח הפרסה שאנשים עושים שם בגלל הפקק לעטרות זה מטורף

ראיתי משאית דאבל קרון עושה פרסה באחד הימים, הנתיב השמאלי נהיה נתיב פרסה, אין דין ואין דיין

ראיתי שם לא פעם ניידות אבל לא היה נראה שזה מעסיק אותם

עריכה אחרונה על ידי tan tan
  • תוכן חדש...