Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד 15K ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שיש רכבים גמורים כך יש רכבים ממוצעים או עם נתונים טובים.

אני למשל מכרתי לפני שנתיים קליאו 2012ב 16 אלף, עם 60 אלף ק״מ. אז נכון קשה מאוד למצוא כאלו נותנים, אך רכב טוב אפשרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז באמת למה לא קליאו? יכול להביא 2013 שזו השנה הראשונה של דור 4 או לרדת קצת בשביל נתונים טובים יותר. ויש המון בשוק. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 3.11.2023 בשעה 23:51, nadav20 כתב:

לא מבין את כל הדרישות האלה ה 15K?

אתה צריך לקחת את הרכב הכי שמור שאתה מוצא ואם הטסט הכי ארוך.

אין לך מה לצפות מרכב ב 15K

אתה מבין שהורה לשבט אין לו מה לעשות עם רכב מיני למרות שהוא חדש מהחברה כי זה לא משרת את הצרכים שלו

וכן נהג יחיד אין לו מה לעשות עם SORENTO למרות שזה אחלה רכב

חוצמזה אני חושב שאפשר למצוא ב15K רכב נחמד פלוס רק צריך להכיר ולהבין קצת ברכבים...

אולי זה לא יהיה הרכב שייקח את כולם ברמזור אבל בהחלט הוא יהיה ישאיר אבק לכל מיני רכבים אוטומטים שנקנו ב25K ...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אפשר למצוא כמובן אבל זה לא מה שהבחור מחפש,חוץ מזה השוק של הרנו לא בדיוק בשמיים,לא שיא האמינות ולא חזק,והסיכוי למצוא במצב טוב לא גבוה

עריכה אחרונה על ידי nadav20
פורסם

שוק לא בשמים לקונה זה יתרון.

יש דגמים מוצלחים למשל מנועי ה1.2 אטמוספרים של דור 3 ו4 מוצלחים מאוד אך לא זריזים בניגוד ל0.9.

ב15 אלף לא פשוט למצוא רכב במצב טוב זה נכון לגבי כול דגם.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...