Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם (התאגידים / רשויות)  אוהבים להחליף מונים.

בעיקר אחרי תלונה.

ככה החליפו אצלנו (מונה ראשי של הבניין) את המונה יום או יומיים לאחר תלונה שלי ושל עוד כמה דיירים, על צריכת מים משותפת לא הגיונית.

ממש בסתר. בלי לעדכן ובלי כלום (זה נראה רע, כמו השמדת ראיות).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני תמה למה אין שסתום אל חוזר לפני כניסת המונה בבית משותף? אצלי יש אל חוזרים בכניסת המונה, ובכניסה לבית. שמפריד את הבית משאר הצנרת. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 13:45, סולל הדרך כתב:

מוכן לשמוע גם עצות פליליות... זה לא נתפס 

"לגנוב" את המונה מים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 13:45, סולל הדרך כתב:

מוכן לשמוע גם עצות פליליות... זה לא נתפס 

לא ממליץ כלום...

אבל אשיר לך שיר של סוכות

"פטיש מסמר ניקח מהר..."

.

פורסם

איך בדיוק מונה שניזוק מכוח עליון פותר לי את הבעיות?

יתקנו אחר שיהיה זהה ועוד יחייבו אותי על הנזק שכמובן לא אני גרמתי לו!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על מונה לא תקין לפי החוק לםחות בתאגיד בעיר שאני גר הם יכולים לתת הערכה עד כמות פסיכית...אז זה לא יעזור.

לגבי המונה השובת. 

לשומרי שבת יש בעיה רצינית עם מוני מים דיגיטלים. הפשרה היתה מונה עם התקן שבת מה רע בזה?

לא סגור איך זה בדיוק עובד אבל המונה כן מונה גם בשבת. נדמה לי שהוא רק לא מעדכן ומציג נתונים.

פורסם
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

לשומרי שבת יש בעיה רצינית עם מוני מים דיגיטלים. הפשרה היתה מונה עם התקן שבת מה רע בזה?

לא סגור איך זה בדיוק עובד אבל המונה כן מונה גם בשבת. נדמה לי שהוא רק לא מעדכן ומציג נתונים

מה הבעיה?

ואם אפשר לתת דגש על איזו בדיוק בעיה קיימת עם מד דיגיטלי שמראה לעומת מד אנלוגי. כי לספור הוא סופר ככה שעבודה נעשת, בין אם היא מכנית או חשמלית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הניחוש שלי שזה כמו טלויזה שממילא משדרים בשבת (וזה לגמרי ניחוש. הקשר שלי לדת היא בערך כמו הקשר שלי לטבעונות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

צריך פה רב בכיר כדי לפתור את סוגיית המנייה בשבת. לכאורה זה כשר לתת תצוגה מים בשבת , אולי מסריח. אבל אין פה התערבות אדם. 

מה הדין לגבי שעון דופק של גארמין ? 

הרב אריאל:

"...ואם אין לך כל עניין בשינוי שהתחולל בשבת, ואינך בודק כלל מה השתנה בשבת, לא בשבת עצמה ולא במוצאי שבת - הדבר מותר, ואין צורך לחסום את הפונקציות של השעון."

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

...

...

פשרה?

איפה בדיוק פשרה?

אני רוצה שהמונה יראה תמיד צריכה.

שומר שבת לא רוצה שיראה.

והפשרה... שלא יראה!

זאת לא פשרה, זה לעשות מה שהשני רוצה.

ולא רק זה, השעון מפסיק להראות צריכה כבר שלושה שעות לפני כניסת שבת, ומתחיל להראות תצוגה רק שלושה שעות אחרי יציאת שעת.

עוד פשרה כזאת ואבדנו.

פורסם (נערך)

כמו שראינו בכתבה, השעונים האלה ניתנים לתכנות לגבי כל תכונה שלהם. מדוע לא מציעים אופצית הכשרות לצרכן בתוספת תשלום. כמו מקרר כשר, מזגן כשר , מקלדת כשרה. רוב המונים לא צריכים להיות מושבתים בשבת. 

אני הוספתי למזגן תדיראן ₪700 לבקר שומר שבת.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...