Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! אתמול הלכתי לראות סיאט איביזה עם הנתונים הבאים:

- 2017 ידני מנוע 1.2 reference

- 50k קילומטר

- יד ראשונה מפרטי

- מחיר 30000

לכאורה נתונים מעולים ומחיר טוב, כשהגעתי לאוטו ראיתי שהוא מלא במכות, נראה שאלו מכות שטחיות מחניות לא מוצלחות ויש גם אחת די רצינית על המכסה מנוע. הבעלים מתחייב שלא עברה תאונה רצינית ושלח דוח סליקה שמוכיח זאת.

יש עוד מכות קטנות ושריטות שלא צילמתי, מושבים מטונפים ומוכתמים מילדים… מה סדר גודל העלויות לתקן דבר כזה? האם כדאי לוותר על הרכב למרות שהוא באמת במצב טוב חוץ מהמכות?

תודה!

95317B89-A42B-4C47-A845-E2FE15351F41.jpeg

0131FFD4-C403-4548-8ACC-EF61D5A34374.jpeg

C518DBE4-1A20-46ED-9668-22253D81DA1D.jpeg

BE702AE9-123A-4DA0-AA4A-76B15A03C9D6.jpeg

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה לא מפריע לך נפשית לסוע במצב הזה, אז למה לא?

לתקן יעלה לא מעט...

והמצב הזה אמור להיות מגולם במחיר.

מצב מכני טוב - נותן שקט נפשי ויש לו ערך כלכלי.

לי נדמה שיש קשר בין רמת תחזוקה מכנית קיצונית לטובה למצב חיצוני. אבל זו תיאוריה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אותי לא היה מושך לקנות רכב במצב כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מעיד על ההתייחסות של הבעלים לרכב.

אל תיתן לק"מ הנמוך לבלבל אותך

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

חבל ממש נדלקתי על הקילומטראז׳ הנמוך מאוד והמחיר, אני מבין שיש סיבה למחיר הנמוך ואולי כדאי לוותר על זה…

מה הסדר גודל של תיקוני פח להביא את הרכב למצב סביר? לא חייב להיות חדש דנדש אבל הייתי רוצה שייראה טוב לפחות.

עריכה: מבחינת המחיר בלוי יצחק משוקלל ליד ראשונה עם 50 אלף המחירון הוא 36. הבחור רוצה 29, זאת הורדה סבירה של המחיר לדעתכם?

עריכה אחרונה על ידי dirty_schnitzel
פורסם

אני מסכים שאין מה להתרשם מהק"מ

אבל אם המצב המכני מצוין אז זה לא סיפור יקר

אלא אם כן אתה רוצה לתקן במוסך של סיאט שאז זה ים כסף

אבל אם תלך לאיזה ערבי זה צבע וקצת פחחות משהו כמו 2500 לא הרבה יותר

פורסם
לפני 30 דקות, הרוכב המתמיד כתב:

אני מסכים שאין מה להתרשם מהק"מ

אבל אם המצב המכני מצוין אז זה לא סיפור יקר

אלא אם כן אתה רוצה לתקן במוסך של סיאט שאז זה ים כסף

מעולה!! טוב לשמוע שיש אופציה כזאת...
הרכב עוד צריך לעבור בדיקה ואבדוק בצורה יותר מעמיקה היסטוריית טיפולים אבל נראה לי שאם הוא ירד איתי עוד קצת במחיר אני אזרום

פורסם
לפני 4 שעות, הרוכב המתמיד כתב:

התוצאה תהיה בהתאם...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני רק לא מבין איך קבעת שהמצב המכאני טוב.

אתה מתאר רכב עם משאת נפשם של הרבה נהגים (ק"מ נמוך), אבל גם הרבה לא היו נכנסים אליו (מכות בחוץ, לכלוך וכתמים רבים בפנים).

כנראה שהמחיר הנמוך מתאים למצב הרכב.

כמובן - לשיקולך.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

על המכסה מנוע יש מכה שנראית דיי רצינית. השפשופים מסביב זה לא נורא.

לא הייתי קונה את הרכב בשום מצב.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

הייתי מבקש לראות רישיונות רכב קודמים ותיעוד של טיפולים. לשים לב במיוחד לקילומטראג' במסמכים אלה.

החשד שלי הוא שהקילומטראז' הזה אינו כל מה שהרכב נסע עד כה. איך נראה מושב הנהג? מתאים לרכב שנסעו עליו 50 אק"מ או 150 אק"מ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...