Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Jack457 כתב:

תפגוש אותי בשטח עם הטרופר תקבל נקע בעין מרוב שריטות עמוקות, מכות מכל כוון, צבע דהוי ולכה שרופה, ריפוד קרוע שטיח גמור, של לדבר על רדיו טייפ שלפני 15 שנה היו שמים. תפתח את תא המנוע ואחרי שהלסת תחזור למקומה תעיף מבט במתלים בציריות בצמיגים במצברים במוטות ההגה במערכת הקירור בבלמים, תבין לאן הלך הכסף. 

אל תשווה את עולם הג'יפאות לרכבים הפרטיים
ברכבי שטח באמת המשמעות המכנית משמעותית ביי פר על הנראות
אבל ברכבי כביש רגילים, מעטים אלו שמטפחים את הרכב מכנית ומזניחים את החיצוניות, קל וחומר ברכבים שהם יחסית חדשים

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות המעולות, שמחתי לשמוע את מגוון הדיעות בנושא.

בדקתי את ההיסטוריית טיפולים כפי שאמרתם וזה די מסתדר עם הקילומטראז', היה טיפול כל שנה במוסך סביר בהרצליה.

הוחלפו 4 צמיגים השנה שזה גם נחמד.

עכשיו שאני מסתכל על התמונות אני רואה שפספסתי כמה שריטות די רציניות שאולי היו משנות את דעתכם...

אני אקשיב לעצתכם ואקח את האוטו לפחח לפני הבדיקה המכאנית, אקבל הצעה ואנסה להתמקח בהתאם.

עוד משהו, ראיתי דיס המלצות פה על בדיקות במכון בדיקות לעומת בדיקה במוסך... תכננתי לבדוק את הרכב בקומפיוטסט גלילות, למישהו יש מוסך מומלץ באזור הרצליה שאני יכול לבדוק בו?

תודה רבה!!!

פורסם

יש לי נסיון טוב עם מבדק בהרצליה, הם לדעתי היו הוגנים גם כקונה וגם כמוכר
קח את הבדיקה בעירבון מוגבל, לדעתי עדיף מוסך מומחה מאשר מכון בדיקה שבעיקר עסוק בכסת"ח ע"מ לא לתת אחריות על כלום.
למה לא ללכת למוסך רון או אופיר שמתמחים ב VAG?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אני חושב שעדיף ללכת למוסך שמבין ברכבים עם מנוע גרמני מאשר בדיקת מכון

כי שם הם נותנים לך את הדף עם כל הפרטים שזה נחמד אבל לא משקף כלום 

במצב האמיתי של הרכב לאומת מוסך שהוא בדקת את המנוע ממש את הגיר 

החלפת ההילוכים ואז ע"פ זה אתה יכול לדעת מה באמת המצב של הרכב

פורסם

אני גם הייתי הולך למוסך כמו רון שמכיר את הרכבים הללו מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקשרתי למוסך אופיר והוא אמר שלא עושה בדיקות לרכבים משומשים, ואם אני רוצה חוות דעת אז צריך לבוא כבר עם הטופס ממכון בדיקות

אנסה את מוסך רון, למישהו יש עוד אופציה? אם יש מקום שאני יכול לקבל הצעת מחיר לפחחות על הדרך זה יהיה לי מעולה

באמת תודה לכולם על כל התשובות עד עכשיו ממש סידרתם אותי

עדכון: דיברתי עם רון ואמר לי שיכול לעשות בדיקה ולנהוג על הרכב בשביל 350 שח אבל שהוא לא ידע אם הרכב עבר תאונות וכאלה והמליץ לי על מכון בדיקות רשמי במקום. מה דעתכם, לעשות גם וגם?

פורסם

לא יודע אם הרכב עבר תאונות....? שלח לו כמה תמונות והוא יידע. לגבי שילדה זה משהו אחר, אבל אם ירים את הרכב על ליפט הוא יידע אני מאמין

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

קודם כל זה המחיר של הבדיקות של רכב אצל מוסך 

יש כאלה 250 ש"ח ויש כאלה שהם יותר עם וותק אז כמו שאתה אומר 

אבל אם האוטו עבר מכה בשאסי או בחלק שמייצב את הרכב אז רואים 

כי מי שכתב הודע לפני שהוא מרים את האוטו על הליפט אבל אם עבר תאונה בצד

לא צריך להיות גאון בשביל לראות שהדלת לא אוטו צבע כי בדרך כלל גם אם 

האוטו עבר תאונה רובם לא צובעים את כולו כלומר שאתה ישר תראה בשמש או 

באור הבדל בין הצבע המקורי לבין הצבע החדש ולכן זה עדיף כי רק על מכות רציניות כמו תאונה 

רצינית שנהרס חלק מכני באוטו ולא רק צבע  רק אז הייתי מוריד על כזה רכב 

המשך יום נעים

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם!

לאחר קבלת הצעה מפחח + פוליש קניתי את הרכב ב29 אלף שח, ההצעה כוללת תיקון של כל הפגמים, צבע, ניקוי מאוד יסודי של האוטו והריפודים, ג'נטים, מנוע ופוליש (סך הכל 3500 שח מהפחח + 1100 שח לניקיונות + פוליש)

מישהו פה מכיר/שמע על הפחח במוסך הכפר הירוק (רמת השרון)? אשמח לשמוע אם כן ואם אתם חושבים שההצעה סבירה

אם מישהו מכיר פחח ודיטיילינג טוב באזור המרכז גם אשמח לשמוע

שוב תודה על כל התמיכה של חברי הפורום, ממש עזרתם לי!

אפרסם תמונות אחרי המייק אובר :)

עריכה אחרונה על ידי dirty_schnitzel
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדש, תהנה  וסע בדרכים טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תתחדש! החלטה טובה ויצא יותר יפה מרכב "בלי מכות" באסתטיקה בינונית. הפנים ממש מדהים!

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

תתחדש! החלטה טובה ויצא יותר יפה מרכב "בלי מכות" באסתטיקה בינונית. הפנים ממש מדהים!

תודה רבה!

ממש חבל שלא צילמתי את המושבים לפני זה הם היו מגעילים ברמות פסיכיות, הייתי בטוח שלפחות יישארו קצת כתמים.

עשו עבודה ממש טובה בניקיון

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...