Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם זבל וגם יקר? למה לך? 

תסתכל כאן

Nexen

Falken

Hankook

Pirelli

ועוד מותגים עדיפים משמעותית, ראבק בעוד 40 שקל לצמיג אתה רוכש Michelin Primacy 4 שעולה על הזבל של אייס בכל תחום אפשרי. 

הם רושמים 45% הנחה כאילו אנחנו חיים לפני 10 שנים שאז אלו היו המחירים בכל פנצ'ריה והיו אומרים לך "הנה אני עושה לך הנחה גדולה". 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

המבצע שם הוא על 4 צמיגים ב-650 ש"ח. משמעותית זול יותר מצמיגים אחרים ולכן מושך אליו לקוחות שאינם מבחינים בין גלגל גומי שחור אחד למשנהו.

אבל יש סיבה כמובן לכך - איכות לא ידועה. ומחזיר לדיוני עבר בנושא (למשל 1 ולמשל 2).

ספציפית רק לגבי Tiredeal לשים לב שאם לא מדובר בחבילה של 4 צמיגים עם התקנה, המחיר שמוצג הוא ללא עלות ההתקנה.

ישנם עוד אתרים כגון Tires4u, Tireclub, iTire ועוד שמציגים כבר כשהכל כלול.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 30.8.2023 בשעה 15:03, Michazzz כתב:

באיזה רכב מדובר וכמה אתה נוסע בשנה?

טויוטה אוריס 2018

15-20 בשנה

בתאריך 27.8.2023 בשעה 20:24, Supertigre כתב:

גם זבל וגם יקר? למה לך? 

תסתכל כאן

Nexen

Falken

Hankook

Pirelli

ועוד מותגים עדיפים משמעותית, ראבק בעוד 40 שקל לצמיג אתה רוכש Michelin Primacy 4 שעולה על הזבל של אייס בכל תחום אפשרי. 

הם רושמים 45% הנחה כאילו אנחנו חיים לפני 10 שנים שאז אלו היו המחירים בכל פנצ'ריה והיו אומרים לך "הנה אני עושה לך הנחה גדולה". 

אני לא מבין איפה אתה רואה צמיד ב 40 שח יותר..

אני מדבר איתך 4 גלגלים ב 650 כולל התקנה

זה 162 שח לצמיג

עריכה אחרונה על ידי aharonbos1
פורסם

עלות הצמיג חשובה אבל היא לא תכלית הכל. 

לרוב הצמיגים הזולים מהסוג הזה מחזיקים פחות זמן מצמיגים יקרים יותר כך שלאורך זמן ההשקעה חוזרת אלייך ואולי אפילו אתה נשאר בעודף ויותר חשוב, הצמיגים שהוצעו לך מעליי יספקו לך בטיחות גבוהה יותר ולכן שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים. 

פורסם

תגיד חבר, באת לפורום שיפורי אחיזה להתייעץ על הצמיג שיש בו הכי פחות אחיזה?
בשביל ארוחה זוגית אחת בשנה במסעדה אתה מוכן להתפשר על מרחק בלימה? על להחליק ברגע שירד קצת גשם? מה נסגר?
נתנו לך פה המלצה מה לקנות, לא תמצא בפורום הזה המלצה לזבל סיני זול, יש צמיגים סיניים טובים, הם פשוט עולים כמו המתחרים המערביים ולא תמצא אותם בפנצ'ריות.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבלע את הגלולה פעם בשלוש שנים ותשקיע בצמיגים ממותג מוכר וטרי(!), זה חשוב בטח לפני החורף.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני מציע שתדלג על המחיר המפתה לטובת בטיחותך ומשפחתך ותשקיע את הכסף שלך בצמיג איכותי יותר, צמיג שיבטיח לך מרחק בלימה קצר יותר, אחיזה טובה יותר ואפילו חיסכון בדלק בחלק מהמקרים.

בהצלחה 

• אהבתי 1
פורסם

אני לא יודע להגיב מה פחות טוב מבין גרנלנדר או אנזו.
אבל מניסיון על רכב יד2 שנרכש עם גרנלנדר על הסרן הקידמי, זה היה צמיג לא טוב, מאוד רועש.

אחרי שהחלפתי ל- Falken ZE310 עולם אחר לחלוטין, שווה את ההשקעה. 

פורסם
אולי המחיר שווה:

הלילה קונים צמיגים! רק באתר אוטודיפו ורק עד 10 בבוקר:
✔️ 50% הנחה על מגוון מותגי הצמיגים המובילים: מישלין, קוטיננטל וגודייר
✔️ 50% הנחה על מגוון מותגי צמיגים נוספים! לדוגמה: צמיג גרינלנדר 81T 165/70/14 ב-160 ₪ עד מידה 205/55/16
✔️ 4 צמיגי טיגר ב-949 ₪
✔️ 4 צמיגי דנלופ עד מידה 205/55/16 ב-1350 ₪
אל תפספסו את ההזדמנות לחסוך בענק! לכללללל המבצעים 👇
בתוקף באתר אוטודיפו בלבד עד ה-13.9.23 בשעה 10:00 או עד גמר המלאי, המוקדם מביניהם.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

האמת, בדקתי עכשיו את המבצע הזה של 50% במידה של הרכב שלי, ומישלין פרימסי 4+ יוצאים במחיר ללא תחרות, משהו כמו 100₪ לצמיג יותר זול מכל צמיגיה אחרת שאני מכיר. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...