Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבצע באוטודיפו על 4 צמיגים ב600

הצמיגים מסוג : ,comforter ,fulway , autogrip , delinte,

האם מדובר באיכות גבוהה? האם עדיף לקנות משהו איכותי יותר?

רכב סיריון

תודה

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כותב כאן את דעתי האישית בלבד, לא בדקתי את המותגים שציינת:

במחיר כזה רוב הסיכויים שתקבל צמיגים לא איכותיים. המותגים שציינת - למיטב ידיעתי כולם מותגים סינים עלומים ולא הייתי מסתמך עליהם בתור מה שאמור להגן עלי ועל משפחתי.

תשקיע קצת יותר ותרכוש צמיגים טובים ממותג ידוע. מדובר בחיים שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

התשובה בגוף השאלה , לא? שמעת אי פעם על המותגים האלו?

כנראה שלא, כי אלו צמיגים סיניים זולים ונחותים, אם זה מה שאתה רוצה להשקיע בבטיחות אז 150 שח לצמיג סיני זה מחיר בסדר. עדיף לטעמי להשקיע עוד טיפה ולקנות צמיג מחברה יותר ידועה ואיכותית.

Sent from my Pixel using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם תרשום את המידה תוכל לקבל המלצות ומחירים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

עוד מעט תרשמו גם שהם לא עוברים טסט.

אני נסעתי שנתיים ברכב של העבודה עם צמיגים סינים, לא הרבה רק 80 אלף ק''מ, חרשתי את כל הארץ נסיעה אגרסבית ביותר, מעולם לא היו בעיות של אחיזה, החלקות, וכו' אגב הצמיגים של אוביישן.

עכשיו הוחלפו בשל שחיקה מוגברת פתיחות חזקות.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

מכיר את הפתגם עדיף להיות חכם מאשר צודק? אז זה זה.

צמיג סיני יעבור טסט והוא אפילו יאפשר לאוטו להאיץ, לבלום ולפנות, בדיוק כמו צמיג שעולה פי 4 ממנו.

אתה יודע איפה היתרון של צמיג מותג יבוא לידי ביטוי? ב-ד-י-ו-ק מתי שהכי תצטרך אותו, שזה אומר בלימת חירום, כניסה לא נכונה לסיבוב או תמרון לא צפוי.

לא מבחן אחד ולא שניים הראו שישנם הבדלים של מטרים רבים במבחני בלימה. אפילו סנטימטר בודד יכול להיות המרווח בין כלום לבין תאונה.

רביעיית צמיגים ב 600 ש"ח לא יכולה להיות איכותית, חומר הגלם המרכזי בצמיג הוא גומי טבעי, וככל שיש יותר ממנו הצמיג אוחז טוב יותר והמחיר בהתאם. צמיגים סינים מכילים אחוז גומי טבעי נמוך באופן יחסי, לכן הם אוחזים פחות וגם בדרך כלל "שורדים" פרק זמן ממושך יותר בלי להראות סימני התפרקות והתייבשות, למגינת ליבם של בעליהם שמשוכנעים שהם דפקו את המערכת.

מרבית הצמיגים הממותגים במידות הנפוצות לא עוברים את ה- 250-300 ש"ח לצמיג, 400 במקרי קיצון. בהתחשב בעובדה שאורך חייו האפקטיבי של צמיג הוא 3-4 שנים זו הוצאה זניחה באחזקת הרכב הכוללת. מי שאין לו כסף לזה עדיף שיסע באוטובוס ולא יסכן את עצמו ואת שותפיו לכביש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה רכב של העבודה, זה מה שהתקינו עם זה אני נוסע, אני לא אשלם להם שישדרגו לי את הצמיגים, וגם לא הייתה אופציה כזאת, אני גם תמיד אמרו לי להיזהר מצמיגים סינים, אבל ראיתי שזה לא כזה גרוע במשך שנתיים, נהיגה ממש אגרסיבית, וכן היו מצבים של בלימות חירום וכמעט תאונה, אבל לא היו בעיות בצמיגים, נסעו בחורף גם בלי בעיות, 40 אלף ק''מ בשנה, כפול שנתיים יוצא 80 אלף ק''מ שזה ים ק''מ, עכשיו הוחלפו אך ורק בשל פתיחות חזקות מהמקום, שחיקה לא אחידה, זה לא אומר שכל הצמיגים הסינים באותה איכות אבל אוביישן שהיו לי לא אכזבו, הוחלף שוב לאותו סט 180ש''ח לצמיג, זה מה שהם מתקינים בשלמה סיקסט.

פורסם

לא יפה שהסרת את החתימה, הרסת לי את כל הפאנצ'.

אתה התרגלת למעטפת הביצועים של הרכב עם האוביישן. היה מעניין לראות מה היית מרגיש אם היו מורכבים על הרכב ארבעה צמיגי מותג.

תרשה לי לתת דוגמה מהנסיון שלי.

על היאריס TS שלי היו מורכבים במשך 4 שנים צמיגי טויו T1R שאחזו מצויין והייתי מאוד מבסוט מהם. לאחר 4 שנים החלפתי את רביעיית הטויו ברביעיית Goodyear efficientgrip performance טרייה והם אחזו משמעותית פחות טוב מה T1R, מה שמאוד הפתיע אותי.

זה שקנה ממני את הרכב למד להכיר את מעטפת הביצועים עם הגודייר, אבל הוא לא יודע שהביצועים טובים יותר עם ה T1R.

שורה תחתונה - לצמיגים סיניים אין שום יתרון למעט סעיף המחיר הזול והכה אהוב על הישראלים. יש דברים באחזקת רכב שלא חוסכים בהם, צמיגים נמצאים בראש הרשימה.

פורסם
לא יפה שהסרת את החתימה, הרסת לי את כל הפאנצ'.

אתה התרגלת למעטפת הביצועים של הרכב עם האוביישן. היה מעניין לראות מה היית מרגיש אם היו מורכבים על הרכב ארבעה צמיגי מותג.

תרשה לי לתת דוגמה מהנסיון שלי.

על היאריס TS שלי היו מורכבים במשך 4 שנים צמיגי טויו T1R שאחזו מצויין והייתי מאוד מבסוט מהם. לאחר 4 שנים החלפתי את רביעיית הטויו ברביעיית Goodyear efficientgrip performance טרייה והם אחזו משמעותית פחות טוב מה T1R, מה שמאוד הפתיע אותי.

זה שקנה ממני את הרכב למד להכיר את מעטפת הביצועים עם הגודייר, אבל הוא לא יודע שהביצועים טובים יותר עם ה T1R.

שורה תחתונה - לצמיגים סיניים אין שום יתרון למעט סעיף המחיר הזול והכה אהוב על הישראלים. יש דברים באחזקת רכב שלא חוסכים בהם, צמיגים נמצאים בראש הרשימה.

קשקוש.... אני נוהג קרוב לעשור, תן לי סיני או תתן לי מישלן אני בכנות לא אדע להבדיל ....

אתה צריך להיות נהג מקצועי ברמות כדי לחוש הבדל כזה לדעתי. וגם אני בדעה של צמיג סיני ולסגור עניין.

פורסם

הניסיון שלי עד עכשיו הוא עם המון ספק,

בקורולה שלי היה לי צמיגי מייראן(mayrun - יש כאלה שיגידו שהשם אומר הכל), היו צמיגים נוראיים - פעמיים-שלוש מצאתי את עצמי עם זנב מחוץ לפניה(הרכב פשוט היה מחליק בצורה ממש מסוכנת) - החלפתי לצמיג מותג(קאלבר) והנושא לא חזר על עצמו מאז.

בקליאו שלי עכשיו נקרע לי צמיג קדמי וחברת הליסינג התקינה במקום צמיג בודד(למרות שהשני עשה 10 אלף קילומטר) של faroad frd16 ולא הרגשתי הבדל משמעותי - מצד שני נהגתי ביינתים רק בקיץ וזה החלפה של צמיג בודד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
קשקוש.... אני נוהג קרוב לעשור, תן לי סיני או תתן לי מישלן אני בכנות לא אדע להבדיל ....

אתה צריך להיות נהג מקצועי ברמות כדי לחוש הבדל כזה לדעתי. וגם אני בדעה של צמיג סיני ולסגור עניין.

זה בסדר, עניין של רגישות. כנראה אתה לא ממש רגיש לדברים הללו. ברכב הקודם הוחלפו TOYO בצמיג אינדונזי בשם Accelera שהיה פשוט פח אשפה מבחינת רעש ונוחות (וזה לא שהטויו נוחים כל כך). הם אחזו בסדר גמור. מעבר לזה, צמיג עומד למבחן בעיקר במקומות לא צפויים ורק על זה לא כדאי לקחת את הסיכון בחיסכון.

• תוכן חדש...