Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בצמיגים כמו בחיים אין ארוחות חינם,צמיג טוב עולה כסף.

תצמד לפירמות מוכרות,ולא חסרות כאלה,גם במחירים סבירים.

ניסויים תשאיר לחברות קוסמטיקה.

עריכה אחרונה על ידי dts2
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל יופי רק שהתעלמת ממרכיב אחד פצפון - מצב חירום.

ואז יכולות האחיזה יהיו נמוכות יותר, יכולת הבלימה נמוכה יותר.

כל מי שכתב פה בזכות הסיניים ומדגיש שעבר "מצבי קיצון",

פשוט לא יודע מה זה מצב קיצון אמיתי ומתי ה(אין) טכנולוגיה

של הסינים נכנעת ומתי ה(הרבה) טכנולוגיה של המותגים מצילה אותו.

אצלי העניין הזה הוא אפילו לא אישיו.

300-400 לצמיג שבנוסף לתכונות הדינמיות העדיפות שלו

גם יחזיק יותר זמן, שווה לי הכל.

ב 99 אחוז מהמיקרים מצב חירום נגרם שאתה מכניס את עצמך אליו מכל סיבה שהיא. תנהג טוב, תנהג נכון ומקצועי, תתאים את אופי הנהיגה לתנאי הדרך, שמור מרחק ואני מבטיח לך שאפילו בברקסים אתה בקושי תיגע. השורה התחתונה שאין בכלל מה לפחד מצמיגים סינים כל עוד הם עברו תו תקן ומורשים לשיווק. הם יעשו יופי את העבודה. אז לא ייקרה כלום אם לא ניבחן אותם עד קצה גבול היכולת שלהם.

פורסם

מאור, על הכביש לא תמיד אתה שולט במה שקורה. גם אם תהיה הנהג הכי זהיר בעולם ב 100% ריכוז - תמיד עלול לצוץ משהו שהוא לא בשליטתך. "צמיג טוב הוא צמיג מציל חיים" זו לא עוד סיסמה, זו אמת לאמיתה. חבל שלא ניתן לבדוק סטטיסטיקה של כמה תאונות בארץ היו יכולות להימנע וכמה תאונות אכן התרחשו או שתוצאותיהן הוחמרו בגלל איכות צמיגים נמוכה.

בענף הצמיגים יש קומבינות. הרים של קומבינות. אם מישהו חושב שכל המותגים הסיניים עברו את כל מבחני הבטיחות הנדרשים וקיבלו באופן כשר את כל האישורים המתאימים הוא שכח לרגע שהוא חי בישראל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מדוייק (לאיתמר). התחום הזה פרוץ, כל אחד מביא "חברת בת של שקר כלשהו", מי בכלל בודק את המשלוחים האלה?

לך לפנצ'ריה, קנה לינג לונג. תבוא מחר, יש לו פינג פונג (חייבים להודות שהשמות שלהם מעלפים מצחוק). זה כמו יבואני בדים, הם קונים סטוקים. ממה שיש.

אצל הצמיגאים היותר קפדנים ואיכותיים, תמצא סחורה עקבית.

במו עיניי ראיתי סיניים מפורקים אחרי קמ"ז נמוך, ממש מתפוררים. נראה לכם שחרא כזה עבר בדיקה כלשהי?

ב 99 אחוז מהמיקרים מצב חירום נגרם שאתה מכניס את עצמך אליו מכל סיבה שהיא. תנהג טוב, תנהג נכון ומקצועי, תתאים את אופי הנהיגה לתנאי הדרך, שמור מרחק ואני מבטיח לך שאפילו בברקסים אתה בקושי תיגע. השורה התחתונה שאין בכלל מה לפחד מצמיגים סינים כל עוד הם עברו תו תקן ומורשים לשיווק. הם יעשו יופי את העבודה. אז לא ייקרה כלום אם לא ניבחן אותם עד קצה גבול היכולת שלהם.

תשמע, זה לא שאתה טועה, אבל אתה חוזר ומשמיט את האקס פקטור והוא לא משמעותי פה - הוא הכי קריטי.

גם נהג בטוח וטוב מופתע, אתה לא יכול להתעלם מזה. ואז, בדיוק אז, נבחנים בין היתר הצמיגים.

וגם הנהג הכי טוב טועה. ואז הוא צריך את המיטב כדי לעזור לו לצאת מהמצב אליו נקלע.

כמו ההערה לגבי הברקסים: אני בולם בשכל, נדרש להחליף בלמים ב-30-40 אחוז יותר זמן מאחרים.

אז לשיטתך אני יכול לנסוע על סט no name כי גם ככה אני לא בקצה גבול היכולת שלהם?

למה בבית שלך יש דלת טובה עם מערכת נעילה טובה? הרי מרבית הבתים לא נפרצים.

ועוד ועוד דוגמאות של חלפים שאפשר להרכיב זולים מאשר יקרים.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי (ואיתמר),

מסכים לחלוטין שצמיגים טובים חשובים.

יחד עם זאת, שניכם מדברים על התנהלות פלילית בכל הנוגע ליבוא / תקינה של צמיגים.

היות ומדובר בטענה כבדת משקל, חשוב לי להבין על מה אתם מסתמכים.

איתי - הטענות שלך (שמות משעשעים ומתחלפים כפינג - פונג ולינג - לונג וצמיג שנראה ש"מתפורר מהר") כבודם במקומם מונח אך מכאן לקפוץ למסקנה שתחום נגוע בפלילים המרחק רב.

מעניין אותי אם לאיתמר יש סימוכין חזקים יותר.

106GTI - Deus ex machina

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אין לי סימוכין. ואני גם לא מאשים אף אחד ישירות, יש פה שרשרת של גורמים, מי יודע איפה היא מתחילה. אבל יש את מבחן המציאות.

ושים לב, לא טענתי לפלילים, טענתי שהוא פרוץ. כלומר חסר השגחה ורגולציה - זה ההימור שלי.

כשצמיגאי אומר לי (ויודע שאני טיפה טיפה מתעניין בתחום) "זה חברת בת של מישלן" ובאינטרנט אין שום מידע לגבי המותג הזה בכלל

(לא שאין קשר למישלן, בכלל שום איזכור לשם), זה אומר שאו שהוא מנסה להאכיל אותי חרא או שהיבואן שלו מאכיל אותו חרא.

עוד - הצפות של השוק במותג ספציפי, כמו אוביישן. נכתב פה איפשהו שהוא טוב יחסית. הוא לא טוב יחסית - הוא נפוץ. זה הכל.

זה צמיג מזעזע, לאבא שלי היו כמה כאלה על הליסינג שלו.

עוד - עדויות מיד ראשונה על כשלים מפחידים בצמיגים די טריים, התנסות שלי עם כאלה והבנה שביצועיהם קלושים -

זה בפירוש לא מוצר שנבדק באופן שמוצר בטיחותי צריך להיבדק. ואם כן נבדק, אז יש פה מחדל אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הסיפא דורשת הבהרות. אתה מדבר בפירוש על מעשים פליליים. האם מדובר בידיעה או בהערכה?

אין לי הוכחות, אבל כשאתה שומע סיפורים דומים מאנשים שונים מהתחום אתה מבין כמה הענף הזה פרוץ.

האם יצא לך לראות תאריך ייצור עתידי מוטבע על צמיג? לי כן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא משווה בין צמיג סיני לצמיג איכותי חברים! אני סהכ אומר שמי שאין לו את היכולת לשים משהו איכותי שישים סיני וייסע לשלום ושלא ירגיש עכשיו שבגלל שהוא שם סיני חייו בסכנה מיידית.

פורסם

איתמר ואיתי,

בקיצור, כולנו מסכימים שצמיגים איכותיים רצויים מאוד.

כמו כן, כולנו חוששים שמנגנון התקינה אינו אפקטיבי דיו (התקן עצמו מערבי אך ייתכן שהבקרה אינה אפקטיבית).

לאף אחד מאיתנו אין הוכחות.

(הייתי חייב לשאול ולחדד. נזכרתי שלפני כעשור היו כתבות שהציגו תמונה דומה למה שאתם טוענים, לא זוכר מה יצא מזה)

106GTI - Deus ex machina

פורסם (נערך)

אני שמעתי וראיתי וגם בדקתי פעם לגבי צמיגים.ברכב היו צמיגים של חברת מישלין עד שהיום אחת הגיע זמן להחליף.

כמו רובם אני מחפש ובודק מה טוב וזול עד שפעם נכנסתי לאוטודיפו ובדקתי מחיר .ראיתי מבצע זוג ב300 שקל לדגם Delinte חשבתי ושמעתי למוכר ובסוף לא קניתי אותם כי חששתי מסיני.סיפור הזה היה לפני הרבה זמן , אולי יותר מ10 שנים .

בקיצור יום אחת היה לי פנצ׳ר ובמקרה הייתי קרוב לאוטודיפו ידעתי אז שיש מבצע וכמובן בלי לחשוב יותר מידי החלפתי לצמיג סיני.

מה אני יכול להגיד ,אני נוסע רגיל עם רכב מיושן (מת אליו) שומר מרחק לט משתולל ואז מאותו רגע מחליף רק לסינים במחירים האלו .בדרך כלל סינים מחזיקים 4 שנים בכייף אין שום בעיה.

למי שיש רכב יוקרה ספורטיבי או נהיגה בהתאם אז ברור שכדאי להשקיע בצמיג איכותי אבל מקרה שלי שמחיר של 4 צמיגים גבוה יותר ממחיר של רכב .אני עושה חשבון וכן חוסך כי לא מרכיב צמיגי מותג , הרי גם הם מייצרים בסין וכאן חנויות גוזרים קופון.

עריכה אחרונה על ידי alechko01

• תוכן חדש...