Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, אם כי היה באחד המכרזים של משרד הביטחון רכב בתצורת טנדר פתוח. הכלים נרכשו במכרז , כולל שניים פגועים קשות (ממטען כנראה) ששימשו לחלפים. כולם עברו טיפול קטן ניקיון ויצאו למכירה. הם נמכרו תוך פחות משבוע מהפרסום, לאחד הקיבוצים בערבה אם אני לא טועה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעה, Buki כתב:

קנגו מקוצר למייטב ידעתי לא יובא סדיר,  דייהו רייסר המכונית הפרטית הקוריאנית הראשונה בארץ מודל 1994/5 שעדיין נוסעת, לנד קורזר סדרה 70 שכנראה הגיע לדגום לארץ ולאדה סמארה מודל עד 1993 שעדיין בשימוש יומיומי אצל אנשים. 

IMG_20231110_122921.thumb.jpg.ea3258df034d512b3907749731c3f20f.jpg

IMG_20231110_122859.thumb.jpg.915f99747b6e013c3c5efe1a6a3057a0.jpg

IMG_20231110_122832.thumb.jpg.f371216e4e840d56dde924341b940db6.jpg

IMG_20231110_122804.jpg.775d8d31c0135aa788e58ab6e02d7c1f.jpg

הקנגו הגיע כרכב ניסוי. יש לו 2 מושבים קדמיים ומאחורה תא קירור שנבנה בארץ.

לא היה ביקוש אז לא הגיעו כלים נוספים.

עריכה אחרונה על ידי redroze
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הלנדקוזר פיק אפ שצילמתי היה חדש לגמרי, כנראה הגיע לארץ לדגום ומיגון עבור צבא של מדינה אחרת. 

פורסם

לפני כמה שעות נתקלתי בעקרבית נדירה ויחידה בארץ שהייתה שייכת לעמרי לוי (סמל''ת) אח''כ עברה לחבר ומשם לחבר נוסף, כיום אני לא יודע מי בעליה...

סלחו לי על הצילום הנורא, מצרף גם תמונה מימים יפים שלה...

FB_IMG_1699621084211.jpg

20231110_120538.jpg

פורסם

@Buki אני לא יכול להתחרות בידע שלך, אבל יונדאי הופיעו בארץ ב-1994 עם הלנטרה והסונטה, וכעבור מספר חודשים הדור הראשון של האקסנט. אני זוכר זאת בבירור כי את האקסנט שלי קניתי בסביבות ספטמבר 1994 וקיבלתי כעבור זמן קצר, היתה השניה מסוגה בחיפה (כנראה המשלוח השני שהגיע ארצה). לא מזמן נתקלתי באיזו גרוטה מאותו דגם שאיכשהו התגלגלה בכביש.

הרייסר היתה נפוצה מאוד משום שהיתה זולה במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך שפורשה תפחה והשמינה עם השנים 😂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 26 דקות, zaf כתב:

איך שפורשה תפחה והשמינה עם השנים 😂

הכחולה היא לא פורשה, כן?

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

@Buki אני לא יכול להתחרות בידע שלך, אבל יונדאי הופיעו בארץ ב-1994 עם הלנטרה והסונטה, וכעבור מספר חודשים הדור הראשון של האקסנט. אני זוכר זאת בבירור כי את האקסנט שלי קניתי בסביבות ספטמבר 1994 וקיבלתי כעבור זמן קצר, היתה השניה מסוגה בחיפה (כנראה המשלוח השני שהגיע ארצה). לא מזמן נתקלתי באיזו גרוטה מאותו דגם שאיכשהו התגלגלה בכביש.

הרייסר היתה נפוצה מאוד משום שהיתה זולה במיוחד.

הרייסר בוודאות הייתה הקוריאנית הפרטית הראשונה, למייטב זכרוני עוד בסוף 1993 שנמכרה כדגם 1994 כפי שהיה מקובל באותם ימים.

הלנטרה הופיע קצת אחרי במהלך 1994, האקסנט נמכרה כבר כמודל 1995. בספטמבר כבר מכרו את שנת הדגם הבאה, האקסנט שלך הייתה (כמעט בוודאות 100%) עם רישוי 1995.

הרכב הקוריאני הראשון בארץ באופן כללי - טנדר קיה סרס שהגיע ב 1991 או 1992.

פורסם (נערך)

אני זוכר את היונדאי פוני משנות ה80, אמנם לא מהארץ.

שיא הדרעק היה הקיה ספיה, שיצאה במבחן בלימה של אוטו מוטור אונד שפורט עם תוצאה חריגה לרעה במיוחד.

הקוריאנים השתפרו בקצב מהיר מאוד מאז.

לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

הכחולה היא לא פורשה, כן?

מאזדה RX7

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האקסנט שלי אכן היתה 1995, (יוצרה במחצית השניה של 1994), כפי שמקובל בעולם גם היום. זה לפי שנת המודל של היצרן, ודגם 1995 היה הדגם הראשון, אשר הופיע בשוק לקראת סוף 1994.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, EliC25 כתב:

הכחולה היא לא פורשה, כן?

ברור. לא הייתה כל כוונה להשוות. מן הסתם , הערת אגב על הדורות האחרונים. זה נכון לגבי כל המכוניות.

פיאט 500 מול ה 500 המקורית.

פורשה 911 מול הנוכחית.

ב.מ.וו סדרה 3 של אז והיום.

וגם קורולה 94 מול הנוכחית. 

ומי היורשת הנוכחית של הכחולה? 😉

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם
לפני 3 שעות, redroze כתב:

הקנגו הגיע כרכב ניסוי. יש לו 2 מושבים קדמיים ומאחורה תא קירור שנבנה בארץ.

לא היה ביקוש אז לא הגיעו כלים נוספים.

זאת לא קנגו, אלא מרצדס.

הנה גם מודעה שלה משנת 2018

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02HM5xAKaVeEyNjbCs1rmD5BKZA6d4cqjNaUxw614Qq5K7njWbELk91FqboxTLxouhl&id=623455284507610&mibextid=Nif5oz

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני הכרתי את השמות Daewoo ו-Hyundai כבר בשנות ה-80 מהפרסומות למספנות הענק שלהם בספרות המקצועית של אבא שלי, ונתקלתי בציוד של יונדאי (הלוגו היה מכוסה במדבקה) בציוד רפואי. אבל כאשר קניתי את האקסנט קולגות היו משוכנעים שמדובר בחיקוי חיוור של הונדה, שהייתה מוכרת בארץ כבר כשנתיים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...